Bu makalenin bilgileri supa topcheta hakkında konuşacak. supa topcheta hakkında bilgi sahibiyseniz, bu 👩🏼‍🍳Супа топчета с ориз. Любима супа. Класическа рецепта. makalesinde Hometown Inn ile supa topcheta’yi keşfedelim.

👩🏼‍🍳Супа топчета с ориз. Любима супа. Класическа рецепта. içindeki en eksiksiz supa topcheta ilgili içeriğe genel bakış

Videoyu şimdi buradan izleyin

Bu Hometown Inn web sitesinde, sizin için daha değerli bir anlayışa sahip olmak için supa topcheta dışında bilgi ekleyebilirsiniz. Hometown Inn sayfasında, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en doğru bilgiyi sağlamayı umuyoruz, Kullanıcıların internette haberleri mümkün olduğunca çabuk yakalayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Kabardıkça kabaran TAHİNLİ KEK TARİFİ - Yumuşacık çok lezzetli | muzlu kurabiye arda hakkındaki bilgilerin ayrıntılı olarak özeti

Paylaşım konuyla ilgilidir supa topcheta

#Супа#Топчета#Рецепта Рецептата можете да изтеглите от тук; Абонирайте се за моя YouTube kanalı, çoğumuzun en çok beğendiği şeylerden biri. Кликнете на линка по-долу: Благодаря ви! 500 gr. Лук – 1 гл. 50 gr. Яйце -1 бр. За супата Моркови – 2 бр. Червена чушка – 1 бр. Лук – 1 гл. Para – 100 gr. Зехтин или олио – 30 ml. Сол Черен пипер Магданоз Вода – 2 л. За застройката Яйца – 1 бр. Кисело мляко – 100 gr. Посетете страницата ми във Фейсбук, където се забавляваме заедно с 130 000 приятели: Начирел авчамот Посолявамот. 3 dakikaya ulaştı. 2 л. вода. Dougаto заври водата добавяме топчетата, които оформяме от омесената кайма ve овалваме в брашно. Каймата омесваме с 1 гл. ситно нарязан лук, 1 бр. evet, 50 gr. галета, кимион, черен пиPER, червен пипер, чубрица. 10 dakikadan kısa bir süre sonra yavaşlayın. 12-13 dakikayı geçti. Her şey yolunda, en iyi adam ve en büyük düşman. След като супата се поохлади я састройваме с киселото мляко, което разбиваме с 1 яйце ve 10 мл. студена вода. Çoğu zaman, en iyi videolardan biri olan videomuzu izleyin. İyi günler! 1500 reytingden şu kadar izlendi: .

SEE ALSO  Yaprak Etten Tereyağlı İskender Kebabı ! | En eksiksiz bursada iskender yenilecek yerler ile ilgili genel bilgi

supa topcheta hakkındaki bilgilerle ilgili bazı fotoğraflar

👩🏼‍🍳Супа топчета с ориз. Любима супа. Класическа рецепта.
👩🏼‍🍳Супа топчета с ориз. Любима супа. Класическа рецепта.

Okuduğunuz 👩🏼‍🍳Супа топчета с ориз. Любима супа. Класическа рецепта. hakkında bilgi görüntülemenin yanı sıra, Sonra Hometown Inn günde güncellenen diğer makaleleri hemen aşağıda keşfedebilirsiniz.

SEE ALSO  Yeşil Mercimek Yemeği Nasıl Yapılır - FitYemek | En alakalı mercimek yemeği nasıl yapılır ile ilgili içeriğin tümü

Daha fazla bilgi için burayı tıklayın

supa topcheta ile ilgili bazı anahtar kelimeler

#Супа #топчета #ориз #Любима #супа #Класическа #рецепта.

Супа топчета с ориз,Любима супа.,Класическа рецепта.,супа топчета,супа,супи топчета,топли супи,топла супа супа с топчета,супа с кайма,и,застройка за супа,застройка за супа топчета,застройки,застройване на супа,рецепта,рецепти за начинаещи,вкусно у вали,домашна,кухня,с,дани,приказна,ани,звездев,апетитен,как да направим,лесни,вкусни,апетитни,чудесни,кайма,яйца,лук,чушки,моркови,рецепти,бързо,лесно,вкусно,supi,supa,top4eta,sas,oriz,recepti.

👩🏼‍🍳Супа топчета с ориз. Любима супа. Класическа рецепта..

supa topcheta.

supa topcheta hakkındaki bilgilerle Hometown Inn ‘ın size verdiği bilgilerle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn supa topcheta hakkındaki makaleyi takip ettiğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. BeyondtheBreakz diyor ki:

    Рецептата е страхотна,за мен тази супа трябва да бъде точно с ориз а не с фиде и картофи.Само едно не съм сигурен,на колко да държа котлона в началото докато запържвам и реално кога се намаля,защото за толкова кратко време 12-13 минути без капак,при мен водата не завира

  2. fatme Raycheva diyor ki:

    Обичам вашите рецепти
    Приготвих тази супа тази сутрин
    много вкусна стана благодаря ви поздрави от Германия обичам ви❤❤❤❤

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.