Bu makalenin içeriği, izmir balik turu ile ilgili açıklama bilgilerini güncelleyecektir. izmir balik turu hakkında bilgi ediniyorsanız, bu 2022 EYLÜL İZMİR ALİAĞADA HARİKA BİR BALIK AVI.. MERCANLARI ÇEKTİK.. makalesinde HometownInn ile izmir balik turu’yi keşfedelim.

izmir balik turu ile ilgili içeriği 2022 EYLÜL İZMİR ALİAĞADA HARİKA BİR BALIK AVI.. MERCANLARI ÇEKTİK.. içinde ayrıntılı olarak ele alma

Aşağıdaki videoyu izleyin

SEE ALSO  1 GÜNDE 100.000TL' lik YAKUT ÇIKARMAK! | En detaylı türk lirası nerede değerli ile ilgili tüm içerikler

Bu hometown-inn.com web sitesinde, sizin için daha değerli verilere sahip olmak için izmir balik turu dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. HometownInn web sitesinde, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en eksiksiz değere katkıda bulunma arzusu ile, Kullanıcıların internette haberleri en doğru şekilde yakalayabilmelerine yardımcı olun.

Konuyla ilgili içerik izmir balik turu

İşim gereği kısa bir ara verdiğim balık avına başladım. Bu sefer Aliağa’da Burak Akkuzu Sabırlı teknesi ile balığa çıktık. Balık avlama sezonunun başlamasıyla birlikte balık avı ve balık müzayede çekimlerim daha yoğun olacaktır. İzmir hem balıkçılık hem de balık müzayedeleri açısından oldukça verimli bir şehirdir. 2022 Eylül’ünde çıktığımız balık avı sırasında kendi adıma bir sürü mercan, bir sürü iri gopes, izmarit, erkek mercan ve birkaç parça çipura aldım. Balık türü genel olarak böyle olsa da bir arkadaş 2 adet kalamar, bir arkadaş ise büyük bir istavrit almış. Tabii çipura, fangri, antenli mercan, sinarit, levrek, uskumru vb. Her ne kadar büyük balıkları yakalamak istese de bu balıkları yakalamak bizim için çok keyifliydi. Ayrıca mercan benim en sevdiğim balıklardan biridir ve denizlerdeki en güzel balıklardan biridir. sadece mercan tutalım. .

SEE ALSO  Bademli Sahil Dikili 2019 Özlem Çakır | bademli sahil hakkında yeni güncellenen bilgileri kapsama

Bazı resimler izmir balik turu hakkındaki bilgilerle ilgilidir

2022 EYLÜL İZMİR ALİAĞADA HARİKA BİR  BALIK AVI.. MERCANLARI ÇEKTİK..
2022 EYLÜL İZMİR ALİAĞADA HARİKA BİR BALIK AVI.. MERCANLARI ÇEKTİK..

Okuduğunuz 2022 EYLÜL İZMİR ALİAĞADA HARİKA BİR BALIK AVI.. MERCANLARI ÇEKTİK.. hakkında bilgi okumanın yanı sıra, Ardından, Hometown Inn ‘nin hemen her gün yayınladığı diğer birçok konuyu keşfedebilirsiniz.

SEE ALSO  Sivaslı Ünlüler Listesi 2022 - Sivaslı Tanınmış Ünlüler | sivasın meşhurları ile ilgili yeni güncellenen bilgilerin özeti

Daha fazla bilgi için burayı tıklayın

izmir balik turu ile ilgili bazı öneriler

#EYLÜL #İZMİR #ALİAĞADA #HARİKA #BİR #BALIK #AVI #MERCANLARI #ÇEKTİK.

balık,balıkavı,izmirbalıkavı,mercanavı,fisch,fisching,mercan,çipura,lidaki,levrek,karagöz,fangri,sinarit,çipuraavı,balıkmezatı.

2022 EYLÜL İZMİR ALİAĞADA HARİKA BİR BALIK AVI.. MERCANLARI ÇEKTİK…

izmir balik turu.

izmir balik turu hakkındaki bilgilerle hometown-inn.com ‘ın sağladığı bilgilerle, daha fazla yeni bilgi ve bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını, bunun sizin için yararlı olacağını umuyor.. Hometown Inn ‘ın izmir balik turu içeriğini izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.