Bu makale, altınoluk urla hakkındaki bilgileri güncelleyecektir. altınoluk urla arıyorsanız, bu 2022 levrek sezonu devam – zıpkınla %100 levrek avı makalesinde hometown-inn.com ile altınoluk urla’yi analiz edelim.

2022 levrek sezonu devam – zıpkınla %100 levrek avı içindeki altınoluk urla ile ilgili genel bilgiler en doğru şekilde

Aşağıdaki videoyu hemen izleyin

Bu Hometown Inn web sitesinde, sizin için daha değerli bir anlayış için altınoluk urla dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. HometownInn web sitesinde, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en eksiksiz bilgiyi sağlamayı umuyoruz, İnternetteki haberi en doğru şekilde kavrayabilmenize yardımcı olun.

SEE ALSO  avşar kasabası amıca cafe | avşar cafe hakkında yeni güncellenen içeriğe genel bakış

altınoluk urla ile ilgili birkaç açıklama

Yeni videolara devam edin bildiğiniz üzere hikayeler artık altyazılı. Çekim her zamanki gibi 4K@60fps. Büyük ekranda eğlenceli. İyi seyirler. .

Bazı görüntüler altınoluk urla konusuyla ilgilidir

2022 levrek sezonu devam - zıpkınla %100 levrek avı
2022 levrek sezonu devam – zıpkınla %100 levrek avı

Okuduğunuz 2022 levrek sezonu devam – zıpkınla %100 levrek avı hakkında haberleri görüntülemenin yanı sıra, Ardından, Hometown Inn her gün hemen aşağıda yayınladığı daha fazla içeriği okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  Kaz Dağlarının İçinde Harika Bir Kahvaltı Mekanı | Düşler Vadisi, Güre, Balıkesir | En eksiksiz edremit kahvaltı mekanları ile ilgili içeriğe genel bakış

Daha fazla bilgi için burayı tıklayın

altınoluk urla ile ilgili bazı öneriler

#levrek #sezonu #devam #zıpkınla #levrek #avı.

[vid_tags].

2022 levrek sezonu devam – zıpkınla %100 levrek avı.

altınoluk urla.

altınoluk urla içeriğiyle Hometown Inn ‘ın size verdiği içerikle, size değerli getirmeyi umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn altınoluk urla hakkındaki makaleyi okuduğunuz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Engin İ PEK diyor ki:

    Yeni başlayanlar için en önemli olan şeyi göstermiyorsunuz. Zipkinla balığı vurduktan sonraki yaptığın işlemleri gösterseniz bizde ogrensek. Balığı nasıl çıkarıyorsun nereye koyuyorsun.Dalarken ağırlık takiyormusunuz.Detaylari daha fazla gösteren bir video bizleri daha çok bilgilendirecek.

  2. Kemal Yildiz diyor ki:

    Bu tarz bircok video izledim. Heyecan katmak icin dangir dungur muzigi basiyorlar ya da baska atraksiyonlara basvuruyorlar. Sizinki her yonuyle mukemmel. Bence hic muzik olmadan suyun kendi sakinligini yansitan videolar en iyisi. Keske dalis baslangic, bitis, sure, yer, cevre, derinlik, dalis suresi, sicaklik, yasiniz, vucut tepkileri, malzeme, vs. gibi bilgiler de olsa. Masallah ve basarilar…

  3. mustafa dağ diyor ki:

    Arka planda yumuşak bir belgesel tadında melodi ve sizin sesiniz ile çok daha hoş ve izlenisi hale gelecektir. Su altında Metallica gerçekten uyuşmuyor. Dinlemek size kalmış tabi…

  4. Emine Ayse diyor ki:

    Başarılarınızın devamı diliyorum.
    Eşim de çok meraklı zıpkın la avlanmaya.
    Ona bir zıpkın hediye almak istiyorum tavsiyeniz olur mu acaba.
    Teşekkür ederim.

  5. Yakışıklı At Hırsızı diyor ki:

    O balığı orda vurdunda eline ne geçti be brader..Keşke balıklarında imkanı olsada sizin gibilere birkaçtane sıksa canınızı alsa.videonu beğenmedim ve canlı ölümüne sebep verdiği siddet dolu olduğu için şikayet ediyorum şimdi sen düşün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.