Bu makale sarnıç istanbul hakkında net bilgiler sağlayacaktır. sarnıç istanbul arıyorsanız, bu @NTV Yavuz Sultan Selim Camii altındaki sarnıç ilk kez görüntülendi (Esrarengiz İstanbul) makalesinde Hometown Inn ile sarnıç istanbul hakkında bilgi edinelim.

@NTV Yavuz Sultan Selim Camii altındaki sarnıç ilk kez görüntülendi (Esrarengiz İstanbul) içinde sarnıç istanbul ile ilgili en iyi içeriği sentezleyin

Aşağıdaki videoya göz atın

Bu hometown-inn.com web sitesiyle, kendiniz için daha değerli anlayış için sarnıç istanbul dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. hometown-inn.com web sitesinde, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en eksiksiz değeri sunmayı umuyoruz, Kullanıcıların internetteki bilgiyi olabildiğince çabuk güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Karavan ve Çadır Kamp Alanı | Kocaeli Ormanya Ücretsiz Karavan Kamp Alanı | Gezgin Baba | 32.Bölüm | izmit kamp alanları hakkında en doğru genel bilgiler

Konuyla ilgili içerik sarnıç istanbul

Esra Gezginci, geçmişten günümüze İstanbul’un gizemli hikayesini araştırmak için bu hafta Yavuz Sultan Selim Camii’ndeki tarihi sarnıçları inceledi. DAHA FAZLASI İÇİN ABONE OLUN YouTube: Twitter: Instagram: Facebook: Google Haberler: .

sarnıç istanbul konusuyla ilgili görüntüler

@NTV Yavuz Sultan Selim Camii altındaki sarnıç ilk kez görüntülendi (Esrarengiz İstanbul)
@NTV Yavuz Sultan Selim Camii altındaki sarnıç ilk kez görüntülendi (Esrarengiz İstanbul)

İzlediğiniz @NTV Yavuz Sultan Selim Camii altındaki sarnıç ilk kez görüntülendi (Esrarengiz İstanbul) hakkında haber okumanın yanı sıra, O zaman HometownInn günlük güncelleme yapan diğer konuları hemen aşağıda arayabilirsiniz.

Daha fazla haberi burada görün

SEE ALSO  ELİNDE BU ŞEKİL 1 TL VARSA 500 TL DEN ALIRIM | En doğru tl den değerli paralar ile ilgili genel bilgiler

sarnıç istanbul ile ilgili bazı öneriler

#NTV #Yavuz #Sultan #Selim #Camii #altındaki #sarnıç #ilk #kez #görüntülendi #Esrarengiz #İstanbul.

ntv,ntv.com.tr,haber,program,esrarengiz istanbul,esra gezginci,yavuz sultan selim cami,sarnıç.

@NTV Yavuz Sultan Selim Camii altındaki sarnıç ilk kez görüntülendi (Esrarengiz İstanbul).

sarnıç istanbul.

sarnıç istanbul bilgisiyle hometown-inn.com ‘ın sağladığı bilgiyle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla yeni bilgi ve bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. sarnıç istanbulHometown Inn hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. burak tut diyor ki:

    Tarihte İstanbul özelinde bu kadar su sarnıcıdan bahsediyor oluşumuz aslında böyle büyük bir yarımadanın içine aldığı, eskiden beri büyük nüfusun toplandığı şehir için suyu depolamanın önemli olduğunu kadim insanların anlamış olmasında saklı diye düşünüyorum. Üstü kapalı yapılması buharlaşmayı en aza indirerek yeraltı sularından da beslenmeyi sağlıyor. Ayni zamanda şehrin her yerini damar gibi sarıp, yerüstünde yapılan yapıların tersine yıpranma ve tahribe maruz kalmıyor. Bizans'ta sarnıç, Osmanlı'da çeşme …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.