Makalenin içeriği en ağır bira hangisi etrafında dönecektir. en ağır bira hangisi arıyorsanız, bu Sagopa Kajmer – Avutsun Bahaneler (Official Video) makalesinde hometown-inn.com ile en ağır bira hangisi hakkında bilgi edinelim.

En eksiksiz Sagopa Kajmer – Avutsun Bahaneler (Official Video) içinde en ağır bira hangisi ile ilgili bilgilere genel bakış

Aşağıdaki videoyu hemen izleyin

Bu Hometown Inn web sitesiyle, kendiniz için daha fazla veri için en ağır bira hangisi dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde, sizin için her gün yeni ve doğru bilgileri her zaman güncelliyoruz, En eksiksiz bilgiyi size getirme arzusuyla, Kullanıcıların internetteki bilgiyi olabildiğince çabuk güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Hasbahçe Restaurant Beylerbeyi | beylerbeyi rakı kimin ile ilgili en doğru içeriği kapsama

Konuyla ilgili paylaşım en ağır bira hangisi

Sagopa Kajmer – Avutsun Bahaneler Spotify: iTunes: Deezer: Söz-Müzik: Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) Yapım: Melankolia Müzik Mix-Mastering: Utku Ünsal (Ozinga Productions) Klip Yönetmeni: Murat Joker Single Cover Tasarım: RealWeak SoundCloud: SÖZLER ( SÖZLER ) BÖLÜM 1 Dürüstlüğümü hiç kaybetmedim ama dürüstlükten fazlasını kaybettim. Her şeye meydan okumadan önce her şey bana meydan okudu, gördüm. Anlıyorum, bir şey yardımcı olmuyor. Elimde değil, yavaş yavaş parçalanıyorum. Kendi kendime konuşmak istediğim çok şey var. Bir süre ağzımı açıp gözlerimi kapattım. Boynunuz neden çift bükülü? Beslediği yılanlardan rahatsız mısınız? Kurtlar koyunların canını alırken sen bal umdun ama arıdan bulduğun iğne basitti. Dikkatinizi dağıtmadan önce zihninizi dağıtın. Kalbin patlayacak, biraz rahatla! Ben de bildiğim şeyleri öldüremem, evet olanlarla baş edemiyorum. KORO Mazeretleri teselli etsinler. Mümkünse beni teselli etsinler. Sanmıyorum, düşünmüyorum. Elimi taşın altından çektim, ezilen parmaklarım kurtuldu ama kalbim hala acıyor. Bahaneler için tebrikler, mazeretler. Ah, bana ağır gelen sözler yok mu… Ah, bana ağır gelen yükler yok mu… Teselli, bahaneler. BÖLÜM 2. Ne dün ne de bugün kendimden ödün vermedim. Zaman beni öldürürken ben zamanı öldürürüm. Dün kolum kangren oldu, çok sevmeme rağmen kesilmesi zor oldu. Bir şeyin işe yaramaz olduğunu anladım. Yaşamak zorundayım, tek bildiğim bu. Sanki bir kobaymışım ve dünya bir deneymiş gibi. Doğuya, batıya, kuzeye, güneye kaçacak yeriniz yok. Gözlerin neden donuk ve yorgun? Belli ki bir mahkemen var, büyük bir sorgulama. Hayatını senden çaldılarsa büyük soygun. Sesiniz yok, susmayın! Ayakkabı bağcığı gibi çözülen sırlar. Sessizce yürürken köpek bana hırlıyor. Bu yetmezmiş gibi bacağımı ısırdılar. Saldırmak için kendilerini kandırıyorlar. KORO Mazeretleri teselli etsinler. Mümkünse beni teselli etsinler. Sanmıyorum, düşünmüyorum. Elimi taşın altından çektim, ezilen parmaklarım kurtuldu ama kalbim hala acıyor. Bahaneler için tebrikler, mazeretler. Ah, bana ağır gelen sözler yok mu… Ah, bana ağır gelen yükler yok mu… Mazeretlerle, bahanelerle teselli bulsunlar. .

SEE ALSO  Dünyanın En Büyük Bira Fabrikasında otomatik üretim | bira markaları türkiye ile ilgili en doğru bilgiyi özetleyin

en ağır bira hangisi içeriği ile ilgili bazı resimler

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)
Sagopa Kajmer – Avutsun Bahaneler (Official Video)

Öğrendiğiniz Sagopa Kajmer – Avutsun Bahaneler (Official Video) hakkındaki içeriği görüntülemenin yanı sıra, Ardından HometownInn her gün hemen aşağıda yayınladığı daha fazla makale okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  Mama (Formül süt) hazırlama | süt tozu kilo yapar mı hakkındaki tüm bilgiler en eksiksiz olanıdır.

Daha fazlasını görün

en ağır bira hangisi ile ilgili bazı öneriler

#Sagopa #Kajmer #Avutsun #Bahaneler #Official #Video.

Sagopa Kajmer,Sagopa,Avutsun Bahaneler,Sago,Sagopa Kajmer 2019,Türkçe Rap,Turkish Hip Hop,Melankolia,Melankolia Müzik,Murat Joker,Kuvvetmira,Rap,Türk Rap,Kajmer Sagopa,yunus özyavuz,türkçe rap,turkish hiphop,turkish rap song.

Sagopa Kajmer – Avutsun Bahaneler (Official Video).

en ağır bira hangisi.

en ağır bira hangisi bilgisiyle hometown-inn.com sizin için güncellenen bilgiyle, size değerli getirmeyi umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. HometownInn en ağır bira hangisi hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Cengizhan 19 Timuçin. diyor ki:

    Seni hiç bir çakma rap yapanlara değişmem. Sahnede ne söyledikleri anlaşılmayan sürekli zıplayanlar seniin tırnağın olamaz. Seninle büyüdük . Sen insanin ruhuna isliyorsun. Duygularimiza ortak oluyorsun sago. Sen hep kalbimde 1 numara olarak kalacaksın..

  2. crazymoon.1907~ diyor ki:

    Kendimi çok şanslı ve dünyanın en eşsiz insanlarından biri gibi hissediyorum çünkü yaşıtlarım çakal , reckol vb. Şarkıcıları dinlerken ben Sagopa Kajmer sesiyle geçiriyorum ergenliğimi ağzına sağlık Yunus Abi .

  3. Ela E diyor ki:

    Ayakkabı bağcığı çözüldü sırlar !
    Ben sessiz yürüken köpek bana hırlar !
    Yetmiyormuş gibi paçamı ısırırlar !
    Saldırmak icin kendini kandirilar !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.