Bu makalenin konusu eksili yuvalama hakkında olacak. Kolay Ekşili Köfte makalesinde eksili yuvalama konusunu tartışalım.

Kolay Ekşili Köfte bölümündeki özeti

Aşağıdaki videoyu hemen izleyin

Bu HometownInn web sitesinde, sizin için daha değerli verilere sahip olmak için eksili yuvalama dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. hometown-inn.com sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Sizin için en iyi bilgiyi sağlamayı umuyoruz, Kullanıcıların internette bilgileri mümkün olduğunca çabuk yakalayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  ✔Sarımsaklı Yayla Çorbası Bol Nane Soslu | Yakın zamanda güncellenen nane sosu nasıl yapılır ile ilgili dokümanların özeti

Konuyla ilgili paylaşım eksili yuvalama

Sulu köfte tarifinin diğer isimlerini, terbiyeli köfte tarifini veya ekşili köfte nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolayca sulu köfte yapımını öğrenebilirsiniz. Baharatlı köfte çok sağlıklı, besleyici ve düşük kalorili bir tariftir. Tuz miktarını kendinize göre ayarlar ve yağ olarak zeytinyağını tercih ederseniz evet ekşili köfte diyet yemeği bile olabilir. Bol protein içerir ve havuç, patates ve soğan sayesinde bir sebze yemeğinden farkı yoktur. Hepsi suda kaynatıldığı için de çok sağlıklıdır. Eminim kimse haşlanmış soğan ve havuç yemek istemez ama sulu köfte tarifiyle bu sebzeler çok lezzetli oluyor. Afiyet Olsun Köfte İçin Malzemeler Yarım kilo kıyma 5-6 dal ince kıyılmış maydanoz 1 adet rendelenmiş kuru soğan 2 yemek kaşığı yıkanmış kırık pirinç 2 yemek kaşığı köftelik bulgur 1 yemek kaşığı un Yarım tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Üzeri için Malzemeler sos 1 yumurta sarısı Yarım limonun suyu Malzemeler 2 adet orta boy patates 1 adet orta boy havuç 1 adet ince doğranmış soğan 4 yemek kaşığı sıvı yağ Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz .

SEE ALSO  Beşamel Soslu Ispanaklı Fırın Makarna Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri | En doğru kremalı makarna arda hakkında genel bilgiler

eksili yuvalama içeriği ile ilgili bazı resimler

Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi | Kolay Ekşili Köfte
Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi | Kolay Ekşili Köfte

Görüntülediğiniz Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi , Ardından, hometown-inn.com ‘nin hemen her gün yayınladığı daha fazla bilgiyi arayabilirsiniz.

SEE ALSO  İftara Az Kala 2 (113.Bölüm) - Çok Güzel Hareketler 2 | En detaylı en meşhur bursa iskender hakkında tüm bilgiler

Burayı tıklayın

eksili yuvalama ile ilgili birkaç anahtar kelime

#Terbiyeli #Sulu #Köfte #Tarifi #Kolay #Ekşili #Köfte.

sulu köfte,ekşili köfte,terbiyeli köfte,köfte tarifi,sulu köfte tarifi,ekşili köfte tarifi,terbiyeli köfte tarifi,kolay köfte tarifi,sulu köfte nasıl yapılır,ekşili köfte nasıl yapılır,terbiyeli köfte nasıl yapılır,köfte tarifleri,köfte nasıl yapılır,resimli köfte,köfte nasıl,pratik köfte,kolay sulu köfte,ev yemeği tarifi,Kofta (Dish),Meatball (Dish),recipe.

Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi | Kolay Ekşili Köfte.

eksili yuvalama.

eksili yuvalama hakkındaki bilgilerle hometown-inn.com ‘ın size verdiği bilgilerle, size değerli olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. eksili yuvalama hakkındaki makaleyi HometownInn ile izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. berna çelik diyor ki:

    Aman diyim koftelerle patatesleri ayni anda koymayin tarife güvendim birlikte koydum patateslerim hep ezildi Önce köfteleri koyun pişsin 15 20 dk sonra patatesleri koyun 10 dk yeter patates için.

  2. Doctor Scenic diyor ki:

    Paylaşım için teşekkür ederim. Müsaadenizle ; bir miktarda ince kıyılmış maydanoz servis tabağın üstüne serpilir. Tereyağında yakılmış tatlı toz biber ile de servis tabağına döküldüğünde hem lezzeti artıyor hem de görsel olarak da çok güzel görünüyor . Acizane ilave yapmak istedim.

  3. stouellette diyor ki:

    pirinci kiymaya tam kati halindemi ilave ediyoruz, yoksa az suda bir damla pisirip, ( e.g. 1 olcu pirince 1 olcu su icinde ) hafifce yumusatarak mi ilave ediyoruz? Video'daki goruntude pirinc tombul tombul gorunuyor, acaba biraz pisirilmis mi diye dusundum. sadece yikamak pirinci boyle tombullastiriyorsa, pirinci soguk suda mi , ilik suda mi, sicak suda mi yikayacagiz? Pirincin nasil yikanmasini tavsiye ediyorsunuz, suyun icinde tutulup sonra suzerek mi, yoksa suzgec icinde iken ustune devamli su akitarak mi? 

  4. dalgalarakapildim diyor ki:

    Emeğinizi ne kadar takdir ettiğimi anlatamam! Youtube video kanalları içinde Türk mutfağını en iyi ve net anlatan sizinki. Tüm videolarınızı izliyorum ve beğeniyorum. Gurbette yaşayan bir anne olarak, Türkiye'yi hemen hemen hiç tanımayan çocuklarıma Türk damak zevkini tattırmama yardımcı oluyorsunuz! Teşekkürler ve elinize, emeğinize sağlık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.