Makalenin içeriği kemer kamp alanları etrafında dönecektir. Kemer Antalya makalesinde kemer kamp alanları ile [HometownInn]’yi tartışalım.

Kemer Antalya içindeki kemer kamp alanları ile ilgili genel bilgiler ayrıntılı olarak

Aşağıdaki klibi hemen izleyin

Bu hometown-inn.com web sitesiyle, kendiniz için daha değerli verilere sahip olmak için kemer kamp alanları dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. HometownInn web sitesinde, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Size en ayrıntılı bilgiye katkıda bulunmayı umuyoruz, Kullanıcıların internetteki bilgiyi olabildiğince çabuk güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Ahlatta Gezilecek Yerler (1 Dakikada AHLAT) | En eksiksiz ahlat ta gezilecek yerler ile ilgili genel bilgiler

Konuyla ilgili açıklamalar kemer kamp alanları

Adrasan gezimizin ardından plansız bir şekilde Antalya Kemer yoluna çıktık. Aklımızda yer yoktu. Yandex haritalar uygulamasından sahil boyunca bakarak bir Alacasu koyu keşfettik. Alacasu koyunun adını tatil bitince öğrendim 🙂 Bazıları bu koya cennet Alacasu koyu der. Bazıları buna sadece Alacasu plajı veya Alacasu halk plajı diyor. Cloepatra Koyu bile bu koy için google haritalarda yazıyor. İnternette bu koy hakkında bazı olumsuz yorumlar okumama rağmen tatilimizin en büyülü zamanını burada geçirdik. Hayatımızda ilk defa bu koyda masmavi bir arı kuşu gördük. Şehrin gürültüsünden, ışığından ve karmaşasından uzak hayal edin. Kuyudan suyu pompa ile çekiyorsun. Ormanın derinliklerinde sadece dalgaların, ormanın, rüzgarın, kuşların ve ördeklerin sesi… ve ona yağmur eklendikten sonraki toprak kokusu, tarifsiz bir huzur… peri masalı gibi değil mi? Google maps : İşaretli yer Yandex haritaları : Phaselis koyu ile Çamyuva arasında kendine has güzellikleri olan, arka tarafında Beydağları milli parkı ve çam ormanlarıyla kaplı bir koyda yer alan Alacasu Cennet Koyu, Kemer’de tatilcilerin uğrak noktasıdır. 175 metrelik plajı, yürüyüş yolları ve kamp alanı. plajlardan biri. Kumluca Kemer yolu üzerinde bir sapak var ve buradan dar bir orman yolu ile yaklaşık 1 km. giderek körfeze ulaşırsınız. Aracı olmayanlar kavşakta minibüsle inip yürüyerek buraya gelmelidir. #inadınayaşa #suzukicarry #campervan #vanlife #travelturkey #alacasucennetkoyu #likyayolu #kemer Antalya gezilecek yerler Antalya ücretsiz kamp alanları Likya yolu Likya yolu kamp alanları .

SEE ALSO  Gez Dünyayı Gör Konya'yı Sözü Ne Kadar Gerçeği Yansıtıyor? | En doğru konya hüyük gezilecek yerler ile ilgili içeriğin tümü

Bazı görüntüler kemer kamp alanları ‘in içeriği ile ilgilidir

Alacasu Cennet Koyu (ücretsiz kamp alanı) | Kemer Antalya
Alacasu Cennet Koyu (ücretsiz kamp alanı) | Kemer Antalya

Kemer Antalya hakkında haberleri görüntülemenin yanı sıra, Ardından HometownInn her gün yayınladığı diğer içeriği hemen aşağıda bulabilirsiniz.

SEE ALSO  Walking and Boat Tour of Çeşme Izmir Türkiye - 4K | izmir tekne turu ile ilgili tüm en iyi bilgiler

Daha fazlasını görün

kemer kamp alanları ile ilgili bazı anahtar kelimeler

#Alacasu #Cennet #Koyu #ücretsiz #kamp #alanı #Kemer #Antalya.

inadına yaşa,suzuki carry karavan,suzuki carry camper,Alacasu koyu,alacasu cennet koyu,antalya alacasu cennet koyu,alacasu cennet koyu balık avı,kemer antalya,ücretsiz kamp alanları,antalya ücretsiz kamp alanları,likya yolu,antalya halk plajı,alacasu halk plajı,kemer halk plajı,Antalya kemer,antalya cennet koyu,antalya kemer,antalya,alacasu,suzuki carry.

Alacasu Cennet Koyu (ücretsiz kamp alanı) | Kemer Antalya.

kemer kamp alanları.

kemer kamp alanları bilgisiyle hometown-inn.com sizin için güncellenen bilgiyle, size değer getirmeyi umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn kemer kamp alanları hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. İnadına YAŞA! diyor ki:

    İyi seyirler. Abone olup videoları beğenmeniz bana moral vermektedir.

    Ayrıca sormak isteğiniz ne varsa bana yorumlardan veya instagram ( inadinayasa_ ) hesabından sorabilirsiniz. Elimden geldiğince hızlı dönüş yapıp yardımcı olmaya çalışırım.

  2. ATEŞ diyor ki:

    Yer çok iyi ama belediye berbat millet hep sağa sola sıçp peçeteleri her tarafa atıyor dolayısıyla sinekten geçilmiyor

  3. GÜRKAN ACAR diyor ki:

    Hocam bu kamp alanının yolu hakkında bilgi almak istiyorum çok fazla çukur tümsek varmı ?, aracım yere yakın biraz Modifiyeli bi araç ? Sıkıntı yaşarmıyım ?

  4. Ela - diyor ki:

    Merhaba acaba şu an kademeli olarak yasakların kalkmasıyla birlikte çadır atıp kamp yapma yasağı sürüyor mu bilginiz var mıdır ? 🙂

  5. Online SHOP diyor ki:

    Çekme karavan ile bu koya gitmek sıkıntı olurmu , yol kötü demiştiniz , gidişte yada dönüşte , rampa viraj durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. keyifli tatiller

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.