Makalenin bilgileri yumurtasız browni kurabiye tarifi etrafında dönecektir. yumurtasız browni kurabiye tarifi ile ilgileniyorsanız, bu YUMURTASIZ SÜTSÜZ GERÇEK BROWNİ KEK // SU İLE YAPILAN ÇOK PRATİK BROWNİ (ISLAK) KAKAOLU KEK !!! makalesinde HometownInn ile yumurtasız browni kurabiye tarifi’yi analiz edelim.

yumurtasız browni kurabiye tarifi ile ilgili genel bilgiler en ayrıntılı YUMURTASIZ SÜTSÜZ GERÇEK BROWNİ KEK // SU İLE YAPILAN ÇOK PRATİK BROWNİ (ISLAK) KAKAOLU KEK !!!

Aşağıdaki videoyu izleyin

Bu HometownInn web sitesiyle, kendiniz için daha değerli veri için yumurtasız browni kurabiye tarifi dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. HometownInn web sitesinde, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en eksiksiz değeri getirmeyi umuyoruz, Kullanıcıların İnternet’e en doğru şekilde bilgi ekleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  BİR HAFTALIK SPORCU YEMEĞİ HAZIRLAMA - Vücut Geliştirme Öğünü | Yeni güncellenen bezelye diyet yemeği ile ilgili bilgilerin özeti

Konuyla ilgili bazı açıklamalar yumurtasız browni kurabiye tarifi

Yumurta ve süt kullanmadan yapabileceğiniz gerçek browni keki denediğinizde çok seveceksiniz, günlerinizin ve ikindi çaylarınızın yıldızı olacak. Tatlı krizlerinizi önleyecek ve damakta iz bırakacak browni keki deneyecek olanlara şimdiden bol şans. Lütfen gözünüze izin verin. Malzemeler: 3 su bardağı un 4 yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz 1 paket vanilya 2 su bardağı şeker 2 su bardağı su 1 su bardağı sıvı yağ 4 yemek kaşığı sirke Malzeme ölçüleri yuvarlak borcam için geçerlidir (32 santimetre). Benim küçük borcumda yapmak istersen, tüm malzemeleri yarıya indirebilirsin. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirip sıcakken üzerine sosu dökebilir veya 1 bardak sütle ıslatarak tüketebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak hiçbir şey dökmeden kekin yoğun lezzetini tadabilirsiniz. Sosu için: 1 çay bardağı şeker 1/2 çay bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı kakao 1 su bardağı süt Hazırlanışı: 1) Şeker dışındaki kuru malzemeleri karıştırma kabına eleyerek alalım. 2) Ardından şeker, su, yağ ve sirkeyi ekleyip karıştırın. Mikser kullanmanıza bile gerek yok. 3) Kek hamurunu sıvı yağ ile yağladığımız büyük yuvarlak bordoma dökelim. 4) Önceden ısıtılmış 180° fırında yaklaşık 30 dakika kekimizi pişirelim. 5) Kekimiz pişerken sos için tencereye toz şeker, kakao, sıvı yağ ve sütü ekleyip karıştıralım ve kaynayana kadar pişirelim. 6) Pişen keki fırından alıp ilk ısıyı 2-3 dakika kadar bekletelim. 7)Sonra kekimizi çatallayalım ki sosu daha iyi çekebilsin. 8) Daha sonra sosumuzu kekin her yerine yayalım. 9) Islak kekimizin üzerini streç film ile kapatıp en az 3 saat buzdolabında dinlendirelim. 10) Güzel bir sosu olan kekimizi üzerini istediğimiz gibi süsleyerek servis edelim. Afiyet olsun. Tarif tamamen bana ait. İzinsiz alınması telif hakkı sebebidir. .

SEE ALSO  ŞAD XƏBƏR❤️BURSAYA GƏLİŞİMİZİN SƏBƏBİ VİDEODA👍 | Yeni güncellenen bursada nerede iskender yenir 2019 ile ilgili dokümanların özeti

Görüntüler yumurtasız browni kurabiye tarifi içeriği ile ilgilidir

YUMURTASIZ SÜTSÜZ GERÇEK BROWNİ KEK // SU İLE YAPILAN ÇOK PRATİK  BROWNİ (ISLAK) KAKAOLU KEK !!!
YUMURTASIZ SÜTSÜZ GERÇEK BROWNİ KEK // SU İLE YAPILAN ÇOK PRATİK BROWNİ (ISLAK) KAKAOLU KEK !!!

Görüntülediğiniz YUMURTASIZ SÜTSÜZ GERÇEK BROWNİ KEK // SU İLE YAPILAN ÇOK PRATİK BROWNİ (ISLAK) KAKAOLU KEK !!! hakkındaki içeriği anlamanın yanı sıra, O zaman Hometown Inn her gün aşağıda yayınlayan diğer makaleleri keşfedebilirsiniz.

SEE ALSO  BURSA DA BABAMLA ŞIRDAN VE MUMBAR YEDİK. | bursada iskender yenilecek yerler ile ilgili en iyi içeriği özetleyin

Burayı tıklayın

yumurtasız browni kurabiye tarifi ile ilgili birkaç anahtar kelime

#YUMURTASIZ #SÜTSÜZ #GERÇEK #BROWNİ #KEK #İLE #YAPILAN #ÇOK #PRATİK #BROWNİ #ISLAK #KAKAOLU #KEK.

browni kek tarifi,browni kek nasıl yapılır,browni kek sütsüz,browni kek az malzemeli,çikolatalı browni kek tarifi,browni tadında ıslak kek,browni ıslak kek nasıl yapılır,browni kek nefis yemek tarifleri,browni ıslak kek nefis yemek tarifleri,ıslak kek tarifi,browni kakaolu ıslak kek tarif,karakız keki tarifi,kara kız keki,yaş kek,sufle,çikolatalı kek,pudingli kek,yumurtasız sütsüz browni,sütsüz tatlılar,sütsüz kolay tatlılar,yumurtasız tatlılar,brownie.

YUMURTASIZ SÜTSÜZ GERÇEK BROWNİ KEK // SU İLE YAPILAN ÇOK PRATİK BROWNİ (ISLAK) KAKAOLU KEK !!!.

yumurtasız browni kurabiye tarifi.

yumurtasız browni kurabiye tarifi hakkındaki bilgilerle HometownInn sizin için güncellenen bilgilerle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. yumurtasız browni kurabiye tarifi hakkındaki makaleyi Hometown Inn ile izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. H A diyor ki:

    Kaç kere yaptım gerçekten bilmiyorum ama hepsinde de harika oldu. Elinize emeğinize sağlık. Yapmaya çekinen arkadaşlar asla çekinmeyin kek pamuk gibi oluyor ve çok güzel kabarıyor artık normal ıslak kek yapmıyorum bile:))

  2. SuLTaN diyor ki:

    Elinize sağlık, ben de yaptım ve çok severek yedik. Hatta kakao ,yağ ve şeker ölçülerini biraz azaltip ekledim, sirke yoktu onun yerine limon suyu koydum. Bir sonrakini kabartma tozuyla deneyeceğim. Hem bereketli hem ekonomik bir tarif, tavsiye ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.