Bu makale çatalca gezilecek yerler hakkında açıklama sağlayacaktır. 16 Mayıs 2020 makalesinde çatalca gezilecek yerler konusunu netleştirelim.

16 Mayıs 2020 içindeki çatalca gezilecek yerler ile ilgili genel bilgiler en doğru şekilde

Şimdi aşağıdaki videoyu izleyin

Bu Hometown Inn web sitesinde, sizin için daha değerli verilere sahip olmak için çatalca gezilecek yerler dışında bilgi ekleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde her zaman sizin için her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en doğru değeri getirmeyi umuyoruz, Kullanıcıların internetteki bilgiyi en doğru şekilde güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Sponsorluk Dosyası Nasıl Hazırlanır? | sponsor dilekçe örneği ile ilgili en eksiksiz bilgileri kapsayan

Konuyla ilgili bazı içerikler çatalca gezilecek yerler

Türkiye’yi gezmek, gezmek ve gezmek isteyenler Türkücü Kürşat Gündüz ve Gece, İstanbul/Çatalca bölümünde tarihi yerleri ve yöresel yemekleri ekranlarınıza getirdi. *** Sevilen Türk şarkıcı Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla Anadolu’nun saklı güzelliklerini ekrana getiren gündüz ve gece turnesi hız kesmeden devam ediyor. Vatanına hasret kalanların hasretini gidermek isteyen Gece ve Gündüz Anadolu topraklarının güzelliklerini Kanal 7’de ekrana taşıyor. Anadolu’nun keşfedilmeyi bekleyen köşeleri, Anadolu insanının kültürel mirası. Doğudan batıya ülkenin dört bir yanında yaşayan, çiftçinin tarlada hasadı, görkemi dünyaya yayılan Türk mutfağının yöresel lezzetleri, Kürşat’ın neşeli sunumuyla Gündüz Gecesi’nde izleyicilerle buluşuyor. Anadolu’yu oturdukları yerden gezme fırsatı sunan Gündüz ve Gece, özlem duyulan köy hayatını tüm yönleriyle gözler önüne serecek. Day Night bu hafta Muş’tan renkli görüntüler getiriyor. Kürşat şimdi Ege’de zeytin hasadına gidecek, ardından Karadeniz’de horona, İç Anadolu’da buğday hasadına giderken Akdeniz’de portakal toplayacak. Her yeri cennet olan Türkiye’nin yedi bölgesinden rengarenk görüntüler, Gündüz ve Gece ile evleri neşelendiriyor. Anadolu kültürünün gerçek tanıklarını dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gece ve Gündüz’ her Cumartesi 22:40’ta Kanal 7’de… *** #GündüzGece #Çatalca Facebook : Twitter : Instagram: .

SEE ALSO  Aydın Arapapıştı Kanyonu | izmir çıkışlı arapapıştı turu ile ilgili tüm en ayrıntılı içerik

çatalca gezilecek yerler içeriği ile ilgili bazı fotoğraflar

Gündüz Gece - İstanbul/Çatalca | 16 Mayıs 2020
Gündüz Gece – İstanbul/Çatalca | 16 Mayıs 2020

16 Mayıs 2020 hakkında haberleri görüntülemenin yanı sıra, Ardından hometown-inn.com Güncellemeyi hemen aşağıda olan diğer konuları keşfedebilirsiniz.

SEE ALSO  Somuncu Baba Hazretleri Türbesi ve Etrafı - AKSARAY | En doğru aksaray neyi meşhur ile ilgili içeriğe genel bakış

Daha fazla haberi burada görün

çatalca gezilecek yerler ile ilgili birkaç öneri

#Gündüz #Gece #İstanbulÇatalca #Mayıs.

kanal 7,Gezi,Eğlence,Gündüz Gece,kürşat,yöresel yemekler,çatalca,fragman,gündüz gece çatalca,tarihi yerler,seyahat,seyahat rehberi,seyahat videoları,seyahat belgeseli,gezi rehberi,anadolu,çatalca gezisi,gündüz gece çatalca 16 mayıs 2020.

Gündüz Gece – İstanbul/Çatalca | 16 Mayıs 2020.

çatalca gezilecek yerler.

çatalca gezilecek yerler hakkındaki bilgilerle Hometown Inn ‘ın size verdiği bilgilerle, size değer getireceğini umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. HometownInn çatalca gezilecek yerler hakkında bilgi izlediğiniz için samimi teşekkürler.

  1. Ferhat Çağlar diyor ki:

    BENİM KÖYÜM
    Baharda şenlenir bağı, bahçesi
    Kokusu başkadır benim köyümün
    Unutturur adama gamı, kederi
    Havası başkadır benim köyümün
    Akşam olur herkes döner evine
    Can kurban inan ki benim köyüme
    Gülabi'nin torunları derler bizlere
    Özü başkadır benim köyümün
    Yeşil yeşil meşeleri var dağında
    Meyve ağaçları çiçek açar bağında
    Her çeşit otlar yeşerir toprağında
    Yeşili başkadır benim köyümün
    Köyümün kenarından akar çayı
    Kıvrım kıvrım dolanır sular tarlayı
    Unuttum sanma orda olmayı
    Dostluğu başkadır benim köyümün
    Yaz gelince çıkarlar yaylaya
    Gurbetçiler hasretle döner sılaya
    Benden selam olsun Aziz Ağa'ya
    Sevgisi başkadır benim köyümün
    Yazar: İbrahim Sevindik

  2. Ddf Fff diyor ki:

    Ey insanlar böyle güzel bir cenneti yiyib içip pis bırakan insanları buraya gelişi olsun dönüşü ölüm olsun gitsin herkese çok çok slmlar olsun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.