Bu makalenin içeriği kandil simidi refika tartışacak. kandil simidi refika ile ilgileniyorsanız, bu Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi I Burak'ın Ekmek Teknesi makalesinde HometownInn ile kandil simidi refika’yi analiz edelim.

kandil simidi refika ile ilgili bilgileri en doğru şekilde Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi I Burak'ın Ekmek Teknesi sentezleyin

Aşağıdaki videoya göz atın

Bu HometownInn web sitesinde, kendiniz için daha fazla veri elde etmek için kandil simidi refika dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. HometownInn web sitesinde, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Size en doğru değeri katkıda bulunmayı umuyoruz, Kullanıcıların internetteki haberleri en doğru şekilde kavrayabilmelerine yardımcı olun.

Bazı açıklamalar konuyla ilgilidir kandil simidi refika

Benden en çok istediğiniz tarif sokak simitidir. Hem ev yapımı hem de taş fırın gibi çıtır çıtır sokak simitinin tarifi bu videoda özellikle yurt dışında yaşayan birçok kişinin burnundaki! ►Kanalımıza abone olmak için: 6 simit için 500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * 660 ml kavanoz. Üzeri için, Yarım bardak pekmez Çeyrek bardak su 1 tatlı kaşığı un 500 gr yarı kavrulmuş susam Fırını birbiri ardına 250 derecede çalıştırın ve en alt rafa bir fırın taşı koyun. Simit yapımında ve klasik simit lezzetini yakalamak için protein oranı en az %12-13 olan un seçilmesi önemlidir. Un paketinin arkasındaki etikete bakarak protein oranını öğrenebilirsiniz. %11,6 ile Kuzguncuk’ta bulabildiğim en yüksek protein içerikli unu kullandım. 1 tatlı kaşığı kuru mayayı 300 ml ılık suda karıştırın. Ardından tezgahın üzerine 500 gr un dökün, ortasına bir delik açın, mayalı suyu ekleyin ve yavaş yavaş karıştırın. Pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamur çok sert ise parmaklarınızı ıslatarak yoğurmaya devam edin. Hamur kıvamına gelince üzerini nemli bir bezle örtün ve ılık bir yerde yarım saat bekletin. Yükselince tekrar yoğurun ve simitten 12 adet 60-65 gram koparın. Hamuru önce tezgahta uzun ince fitiller şeklinde açın. Parmak kalınlığında ve yaklaşık 2 el uzunluğunda olmaları yeterlidir. Daha sonra iki fitili yan yana getirip spiral şeklinde sarın, yuvarlayın ve derz yerine iyice bastırarak katlayın. Daha iyi yapışma için ellerinizi ıslatıp uçlarını yapıştırabilirsiniz. Yarım su bardağı pekmez, çeyrek su bardağı su ve 1 tatlı kaşığı unu derin bir tabakta karıştırın. Yaklaşık 500 gram yarı kavrulmuş susam tohumunu ayrı bir tepsiye dökün. Aktarlardan yarı kavrulmuş susam veya simit susam olarak bulabilirsiniz. Hazırlanan simitleri önce pekmezli karışıma daha sonra susamı bulayıp fırına verin. Fırını 230 dereceye düşürün ve alt yüzeyine biraz su püskürtün ki simitleriniz çıtır çıtır olsun. Yaklaşık 15-20 dakika sonra tüm mutfak çıtır simit kokar. Peynirinizi ve çayınızı hazırlayın, afiyet olsun! Mutfağımızda ve Aşçılık Okulumuzda olup bitenleri daha yakından takip etmek için; ►Facebook: ►Instagram: ►Twitter: ►Website: ►Mutfağımızda kullandığımız el yapımı güzellikler için: ►Severek takip ettiğimiz kanallar: ►Kanalımıza abone olmak için: .

SEE ALSO  Bu TİRAMİSU kacmaz❗ TAM ÖLÇÜLÜ TİRAMİSU TARİFİ 👌Tatlı Tarifleri | bu tiramisu kaçmaz hakkında en ayrıntılı içeriğin özeti

Bazı görüntüler kandil simidi refika hakkındaki bilgilerle ilgilidir

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi I Burak'ın Ekmek Teknesi
Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi I Burak'ın Ekmek Teknesi

Görüntülediğiniz Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi I Burak'ın Ekmek Teknesi hakkındaki içeriği okumanın yanı sıra, Ardından, hometown-inn.com Güncelleme Güncellemesi’nin hemen aşağıda daha fazla içeriği okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  KOMŞU ÇATLATAN KISIR TARİFİ /Orjinal Kısır Tarifi / En güzel Kısır Tarifi /Salata çesitleri | kısır tarifi arda hakkında en iyi bilgiler

Daha fazla haberi burada görün

kandil simidi refika ile ilgili birkaç anahtar kelime

#Çıtır #Çıtır #Sokak #Simidi #Tarifi #Burak39ın #Ekmek #Teknesi.

SEE ALSO  İlham Veren Teknikler - Karides Stock | karides mantı hakkında en doğru bilgiyi özetleyin

simit,evde simit,çıtır çıtır simit,evde sokak simidi tarifi,sokak simidi,simit tarifi,turkish simit,simit recipe,turkish bagel recipe,turkish bagel,turkish cuisine,turkish street foods,street simit recipe,istanbul street foods,Foods in Istanbul,street foods,street food recipes,turkish bakery,turkish pastry,burak arpak,ekmek teknesi,evde simit yapımı,evde nasıl simit yapılır,gevrek tarifi,evde gevrek yapımı,gevrek yapımı,simit nasıl yapılır.

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi I Burak'ın Ekmek Teknesi.

kandil simidi refika.

hometown-inn.com ‘ın sağladığı kandil simidi refika bilgisiyle, size değerli getireceğini umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. hometown-inn.com ‘ın kandil simidi refika içeriğini izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Muzaffer Özkan diyor ki:

    Tellioğlu'nun ekşi mayalı ekmek yapımına özel unu var. Protein oranı %13. Ben onu kullanıyorum ve ekşi mayalı ekmekte çok iyi sonuç veriyor. Simit yapmadım ama iyi sonuç vereceğini düşünüyorum.

  2. Ahmet Can diyor ki:

    aldığınız unun içeriğine bakın sistein diye bir madde varsa. domuz kılı çinli kılından yapılıyormuş.unun elastikliğini arttırmak için karıştırılıyormuş.

  3. Aysegul Askin diyor ki:

    Burak'ın tarifleri çok güzel, ama yine de refikanın anlatımını tercih ederim. Yemek tarifinden keyif aldığım tek insan refika. Refika'yı keşfedene kadar ne yemek tarifi izliyordum, ne de yemek yapma isteğim oluyordu.

  4. estranged diyor ki:

    Tarifi henüz deneyemedim ama anlatım, hitabet ve samimiyet muhteşem. Saygımdan reklamları da atlamayıp seyrettim. Emeğinize sağlık. Tarifi de en kısa zamanda deneyeceğim zira dört senedir simit yiyemedim. Çıtır bir simit ve yanında peynire hasret kaldım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.