Bu makale, içeriğindeki izmit tur firmaları hakkında açıklığa sahiptir. izmit tur firmaları arıyorsanız, bu OTOBÜS KAZA VİDEOSU ÇEKTİK TESADÜF . ALLAH KORUSUN makalesinde izmit tur firmaları’yi analiz edelim.

En eksiksiz OTOBÜS KAZA VİDEOSU ÇEKTİK TESADÜF . ALLAH KORUSUN içinde izmit tur firmaları ile ilgili içeriğin özeti

Videoyu şimdi buradan izleyin

Bu Hometown Inn web sitesiyle, sizin için daha yararlı veriler için izmit tur firmaları dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. hometown-inn.com web sitesinde her zaman sizin için her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en eksiksiz değeri getirmeyi umuyoruz, İnternette olabildiğince çabuk haber yakalayabilmenize yardımcı olun.

SEE ALSO  MALATYA AKSAÇ OTEL | En doğru malatya ucuz otel ile ilgili tüm içerikler

Konuyla ilgili bilgiler izmit tur firmaları

Kaba yaşlar.

izmit tur firmaları içeriği ile ilgili bazı görüntüler

OTOBÜS KAZA VİDEOSU ÇEKTİK TESADÜF . ALLAH KORUSUN
OTOBÜS KAZA VİDEOSU ÇEKTİK TESADÜF . ALLAH KORUSUN

Okuduğunuz OTOBÜS KAZA VİDEOSU ÇEKTİK TESADÜF . ALLAH KORUSUN hakkındaki içeriği okumanın yanı sıra, Ardından, hometown-inn.com ‘nin her gün gönderdiği diğer bilgileri hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Burayı tıklayın

SEE ALSO  moskova nehir turu | moskova nehir turları ile ilgili en ayrıntılı bilgiye genel bakış

izmit tur firmaları ile ilgili bazı anahtar kelimeler

#OTOBÜS #KAZA #VİDEOSU #ÇEKTİK #TESADÜF #ALLAH #KORUSUN.

Travego.

OTOBÜS KAZA VİDEOSU ÇEKTİK TESADÜF . ALLAH KORUSUN.

izmit tur firmaları.

izmit tur firmaları içeriğiyle Hometown Inn ‘ın size verdiği içerikle, size değerli olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. HometownInn ‘ın izmit tur firmaları içeriğini izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. TIRCI ÇAĞLAR REDKİT diyor ki:

    Boş boş yorum yazanlar şunu bilin istedim, kaza sonrası kimse yola devam etmedi. Kaza sonrası görüntü almak uygun olmaz diye düşündüm kamerayı kapattım. Yaklaşık 15 dakika bekledim ve taraflara kamera görüntüsü dahi verdim tutanaklar için kolaylık olsun diye. Kazaya karışan arkadaş ileride durdu. Otobüsün kaçması veya durmaması söz konusu değil. Saçma sapan yorum ve küfür yazanlar bu işler klavye kullanmaya benzemez.

  2. Serdar Alakoc diyor ki:

    Tebrikler cok dikkatli öngörülu bir soforsunuz. 50.saniyede onunuzdeki otobus yavasladiginda ilerdeki kavsagi dikkate almayip sollamaya kalksaydiniz muhtemele o arac size carpacakti.

  3. Mert Albayrak diyor ki:

    Durup ilk yardim yapacaklarina, insallah birsey yoktur deyip devam ediyorlar… ilk yardim demek sadece Tibbi müdahelede bulunmak degildir, kaza yapan kisilere destek olma, ambulans, itfaye, polisi arama, kaza bölgesini gecen diger araclar icin güvenli hale getirme, yaralilara destek cikmaktir. Lütfen böyle durumlarda ilk yardimda bulunalim cünkü bu hepimizin basina gelebilir.

  4. World Of Trucks diyor ki:

    Çağlar reis senin yavaşlayıp mesafe koyduğun yolda adam aracın dinamiklerini güvenerek viraja kavşağa giriyor ama diğer araçların da onun gibi düşüneceğini bilmiyor. Sonuç, senin tampon çizmeden gittiğin yolda millet can taşıdığını unutuyor. Allah göstermesin kötü kaza

  5. ÖMeR@Power diyor ki:

    Kaza olabilir. Acemi şoförlerde olabilir.
    Lakin kurallara uyulmadigi müddetce daha cok insan hayatini kaybeder.
    Avrupada neden kazalar cok az seviyede.
    En basit bir örnek bu konuyla alakasi yok ama siklkla olan kazalar sollama hatalari Tirlar otobüsler sol seritten süremez ilerleyemez sollayamaz sadece sag serit sollama icin ise orta seritten masallah bizimkiler yolun her kismini kullaniyor
    Ve bir cok insanin hayatiyla oynuyor.
    Yeni bir sistem cikmali bütün agir vasita sürücüleri mesleki egitim almali

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.