Bu makalenin içeriği pera bira hakkında açıklama sağlayacaktır. pera bira arıyorsanız, hometown-inn.com bu Pera – Biri Vardı (Official Video) makalesinde pera bira’yi açıklığa kavuşturalım.

Pera – Biri Vardı (Official Video) içinde pera bira ile ilgili en iyi içeriği sentezleyin

Videoyu buradan görüntüleyin

Bu Hometown Inn web sitesinde, sizin için daha değerli bir anlayış için pera bira dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Sizin için en eksiksiz bilgiye katkıda bulunma arzusu ile, Kullanıcıların internette bilgileri mümkün olduğunca çabuk yakalayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Iced Americano Faydaları #shorts | En doğru buzlu americano nasıl yapılır ile ilgili tüm içerik

Konuyla ilgili paylaşım pera bira

#Pera’nın 12 şarkıdan oluşan #EngüzelMevsimim albümü yayında! Apple Müzik: Spotify: YouTube Müzik: Fizy: Deezer: Muud: En Güzel Mevsimim (2015 / DOKUZSEKİZ MÜZİK) Söz – Müzik: Gökhan Mandır Düzenleme: PERA Yönetmen: Levent Öztürk Biri Vardı Söz Boş sokakta yürüyorum Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir yaş duruyor, sonra bir an, zaman geçince, yokluğunu anlıyorum Sessizim Bütün sözler gitmiş gibi Anlamsız ya da geç kaldım Ateşti İçinde biri vardı Kalbin sonbaharı bahar sandı Ona sorarsan ben yokum Ama ben kendimden vazgeçiyorum İnandığım her şeyden kopup kalbimi söktüğümde.

SEE ALSO  Filtre Kahve Nasıl Yapılır ? ☕️ #filtre #kahve #filtercoffee | türk kahvesinden filtre kahve yapılır mı ile ilgili en eksiksiz bilgiyi sentezleyin

pera bira konusuyla ilgili görüntüler

Pera - Biri Vardı (Official Video)
Pera – Biri Vardı (Official Video)

Okuduğunuz Pera – Biri Vardı (Official Video) hakkındaki haberleri keşfetmenin yanı sıra, Ardından, hometown-inn.com her gün yayınlanan daha fazla makale okuyabilirsiniz.

Burayı tıklayın

pera bira ile ilgili anahtar kelimeler

#Pera #Biri #Vardı #Official #Video.

SEE ALSO  Yüksek Oranlı Alkollü Kokteyl | alkol oranı en yüksek kokteyl hakkında en ayrıntılı bilgilerin özeti

Biri Vardı,pera,peraband,pera biri vardı,pera video klip,pera 2015,2015 şarkıları,ayrılık şarkıları,pera sensiz ben,pera yeni şarkı,pera unut,pera fan,pera konser,pera single,pera klip,levent öztürk,gökhan mandır,kaya sevinç,hakan ünalan,arda algan,pera biri vardı yeni,biri vardı 2015,pera biri vardı dinle,pera biri vardı klip izle,aşk ayrılık şarkıları,dokuz sekiz müzik,yeni,turkish rock music.

Pera – Biri Vardı (Official Video).

pera bira.

pera bira hakkındaki bilgilerle Hometown Inn sizin için güncellenen bilgilerle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. HometownInn ‘nin pera bira içeriğini görüntülediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. umutyok diyor ki:

    bu şarkıyı biliyordum taki senden görene kadar sen var ya çok değişik birisin anca senle vakit geçiren bilir bunu 🙁 ay oldu unuttum seni ama o bank ve parkı bana unutturacak hiç kimse yok biliyor musun ? sen beni düşünmüyorsun belki ama ben sadece o ilk günlerin anısına gidiyorum dalıyorum yani o günler çok güzeldi şuan ne yapıyorsun biliyor musun bana gösterdemediğin değeri . sevgiyi , çabayı ona gösteriryorsun …. diyorum ben de soun galiba ama bulamaıyorum anıları unutamıyorum olmuyo kendimi zorladım ama olmadı …. gözümden düşen her bi damla bir gün sana umarım öyle bişi yapsın ki ödeşmiş olalım ….. yek dileğim bu ödeşmek

  2. Taylan ÇETİNKAYA diyor ki:

    Arkadaşlarım ailem ve beni tanıyan herkes beni mutlu sanıyor gülerken görüyor. Herkesi kandırıyorum ve içimde kopan fırtınaları dindirmek için önce kendimi sonradan çevremdekileri kandırıyorum. İhanet yüzünden severken ayrılmak çok zor hele ki bir anda. Hayatınızı karartıp gidiyorlar sizde tek başınıza paramparça kalıyorsunuz. Kimse yaşattığını yaşatmadan ölmesin inşallah.

  3. melek arslan diyor ki:

    13 yaşındaki bir kız çocuğu yazmış." Ben Berfincan side tunç 13 yaşında bir kız çocuğuyum. Amansız bir hastalığa yakalandım .Doktorlar bir çare bulamadılar.Göz yaşlarımla Şeyhler şeyhi HZ.Hüseyin'in kız kardeşi HZ.Zeynep'in türbesini ziyaret ettim ve orada uyuya kaldım.Rüyamda HZ.Zeynep ağzıma su döküyordu. ALLAH'ın izniyle iyi olacaksın diye müjde verdi ve başımdan geçen bu olayı yazıp halka dağıtmamı istedi bende isteğini yerine getirdim. Bir tanesini fakir birine verdim inandı ve 13 gün sonra zengin oldu, bir tanesini zengin birine verdim umursamadı 13 gün sonra servetini yitirdi , bir tanesini memur birine verdim o da umursamadı 13 gün sonra hapise girdi. İnananlar mutlu, inanmayanlar perişan oldu .

    Bu yazı kimin eline geçerse 13 tane çoğaltıp 13 kişiye dağıtsın

    Bu yazıyı yazıp dağıtanın muradı 13 gün sonra gerçekeleşecek

    ALLAH'ın izniyle , HZ.Zeynep'in şefkatiyle muradına erecektir .

    Bu yazıyı okumaz umursamazsanız ilgilenmez ve dağıtmazsanız 13 gün sonra kötü birşey yaşayabilirsiniz.

    Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinizden hiç eksik olmasın.

    Acele edin 13 gün sonra dileğiniz kabul buyuruyor Allah'ın izniyle.."

    Yorumu beğenmenize gerek yok yazıp dağıtın çabukk..)

  4. Helen diyor ki:

    evet arkadaşlar biri vardı, o kişi gercekten vardı. unutmak isteyeceksiniz ama unutamayacaksınız, sadece alışacaksınız. doğanın kanunudur bu adepte olamayan savaşı kaybeder. bırakın sadece biri vardı denince hatıra olarak kalsın sizde ufak bir tebessüm olsun yüzünüzde. hayatınıza mükkemmel insanlar çıkacaktır elbet, sadece zaman

  5. Gecem diyor ki:

    Arkadaşça konuşmaya başladık ben aptallık ettim de hoşlandım senden. "Sever gibi yapıp kandırdı" bu söz tam senin için sevdin sandım sordum ve arkadasimsin dedin aradan aylar geçti bir kızdan bahsettin sevgilim dedin. Susuyorum orman gözlü çocuk tüm gecelerimize, tüm şarkılarımıza susuyorum. "Ona sorsan ben yokum ama bende biri var…"

  6. Bade Brcn diyor ki:

    bu şarkıyı hiç sevmezdin ama ben bu şarkıya sığınmıştım sürekli ve 9 ay sonra ilk defa dinledim, umarım gerçekten seveceğin birini bulursun da bu şarkıların değerini üzülünce anlarsın 🙂

  7. Buğrahan Kılıç diyor ki:

    10. 09. 2022 Cumartesi saat 02:43
    Bugün seninle baş başa ilk kez deliler gibi eğlendik, çok güzel bir gece geçirdik . Bunu yapmayı uzun zamandır planlıyorduk seninle bu güne nasip oldu. Çok da güzel oldu aslında. Asla unutmayacağım harika bir gece, sonu ne olursa olsun yaşamaya değer mükemmel bir anı. Ne sen bana gelebiliyorsun, ne ben sana gelebiliyorum. Ama seninle yan yana, bir araya gelince bizi dünyadan koparan o bağ, yaşamaya , hissetmeye , değer vermeye değen aramızda o bağ… Hayat bize ne gösterir, karşımıza ne çıkarır hiç bilinmez. Aramızda yaşanan her şey o an diyoruz ikimizde, halbuki ikimiz de çok korkuyoruz, birbirimize âşık oluruz ve kaybederiz diye. O yüzden "Değerlimmmm" diyoruz belki de birbirimize. Kaybetsek bile yaşamaya değer çok güzel anlarımız oldu seninle. Belki de gelmeye korkuyoruz ikimiz de. Birbirimize ne kadar iyi gelsek de , birbirimize gelmeye korkuyoruz sen de ben de.
    Olur da bir gün, birbirimizin hayatlarında istemezsek birbirimizi, ikimizden biri gitmek isterse, diyeceğim tek şey eyvallah olur . Kırmadan dökmeden, incitmeden…
    Sen şuan mışıl mışıl uyurken ben bu şarkı ile uyumaya çalışıyorum. Uyumuyorum ama çalışıyorum . Biliyon sen de çok geç uyuduğumu zaten. İkimiz de birbirimizin hayatlarında istediğimiz sürece varız .
    Şu zamana kadar seninle yaşadığım ne varsa, hiç birinden asla ama asla pişman değilim. Seninle daha önce karşılaşmayı emin ol çok isterdim. Belki o zaman her şey çok daha farklı olurdu, bunu bilemem. Ama şunu biliyorum ki
    Benim değerlimmmm olduğunu nerede olursan ol
    Kimle nerede yaşarsan yaşa
    Değerlim olduğunu unutma.
    Varsın heeee
    Yemin ederim varsın
    Zamanla neler olur bilmiyorum ama
    Değer verdiğimi hisset
    Bunu hissederek yaşa. Nerede olursan ol
    " Ama bende biri vardı" diyeceğim daima …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.