Bu makalenin bilgileri bazilika sarnıcı ile ilgili olacaktır. bazilika sarnıcı hakkında bilgi ediniyorsanız, bu YEREBATAN SARNICI AÇILIYOR makalesinde HometownInn ile bazilika sarnıcı’yi tartışalım.

YEREBATAN SARNICI AÇILIYOR içindeki bazilika sarnıcı ile ilgili bilgilerin ayrıntılı bir özeti

Aşağıdaki videoyu izleyin

Bu HometownInn web sitesiyle, kendiniz için daha değerli anlayış için bazilika sarnıcı dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. hometown-inn.com web sitesinde, sizin için her gün yeni ve doğru bilgileri her zaman güncelliyoruz, Sizin için en eksiksiz değere hizmet etme arzusuyla, Kullanıcıların internetteki bilgileri en doğru şekilde güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  AYVALIK'TA YEMEK NEREDE YENİR | AYVALIK'TA GEZİLECEK YERLER #1 | balıkesir yemek yerleri ile ilgili yeni güncellenen içeriğe genel bakış

bazilika sarnıcı ile ilgili birkaç açıklama

Yerebatan Sarnıcı, tarihinde ilk kez gerçek bir bilimsel restorasyona konu olmuştur. 336 sütunlu sarnıçta 643 sürekli gergi kullanılmış ve Yerebatan Sarnıcı geleceğe taşınmıştır. #yerebatansarnıcı ===================================== Yeni İBBTV videolarını kaçırmamak için linke tıklayarak abone olun: ayrıca IBBTV’ Diğer kanallarda da takip etmek için: Makaleler, programlar ve canlı yayın: En son içerik: twitter: facebook: Instagram: ================ =========== ========== ◉ Haberlerimiz için: ◉ Sohbetlerimiz için: ◉ Kültür İstanbul etkinlikleri: ◉ Canlı yayınlarımız için: ======== =========================== İBBTV: Bilgi, haber ve bilgi akışı dijital ekranlardan İstanbullulara ulaşıyor. İstanbul’u anlamak ve anlatmak için nitelikli araştırmalar sonucunda, ilk şehir televizyonu olma misyonuyla özgün haber, belgesel dizi ve programlar üreten bir medya kuruluşudur. .

SEE ALSO  dünya para birimi | dünya para birimleri hakkında en iyi bilgiyi kapsama

bazilika sarnıcı hakkında bilgi ile ilgili fotoğraflar

YEREBATAN SARNICI AÇILIYOR
YEREBATAN SARNICI AÇILIYOR

Görüntülediğiniz YEREBATAN SARNICI AÇILIYOR hakkındaki içeriği anlamanın yanı sıra, Ardından, hometown-inn.com ‘nin hemen her gün yayınladığı diğer birçok konuyu keşfedebilirsiniz.

SEE ALSO  Çöl Bedevileriyle Bir Gece ve Çöl Yaşamı - UMMAN | çöl turları hakkında en ayrıntılı bilgileri sentezleyin

Daha fazlasını burada görün

bazilika sarnıcı ile ilgili öneriler

#YEREBATAN #SARNICI #AÇILIYOR.

Medya AŞ,Modyo,Istanbul,İstanbul,Şehir Televizyonu,Bosphorus,ibbtv,haberler,ıstanbul buyuksehır beledıyesı,istanbul büyükşehir belediyesi,ibb tv izle,gündem,istanbulun kanalı,istanbulun haberi,16 milyon için çalışıyoruz,İBB TV,program,istanbulun gündemi,yerebatan,yerebatan sarnıcı,yerebatan sarnıcı restorasyon,ekrem imamoğlu,yerebatan sarnıcı ibb,tarihi yapılar,tarihi yapı restorasyon,yerebatan sarnıcı belgesel.

YEREBATAN SARNICI AÇILIYOR.

bazilika sarnıcı.

bazilika sarnıcı hakkında Hometown Inn sağladığı bilgilerle, size değer getirmeyi umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn bazilika sarnıcı hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Nurettin Y diyor ki:

    Ekrem baskanimi tebrik ediyorum. Yogun bir calisma programi var. Istanbul´a yillarca ihanet ettiler. Sehir bakimsiz kaldi. Baskanimiz Allah´in izniyle üstesinden gelecek. Tesekkürler.

  2. Ayşe Gök diyor ki:

    Uzun yıllar önce
    babamı ve annemi götürmüştüm..

    Sarnıç deyince

    Yere batan SARAYI geliyor aklıma..

    VE sarnıç

    babam ve annem kokuyor..
    Kimbilir kimlerin anıları var orda

    KEŞKE gittiğimiz tarihte
    OSMANLI kıyafetleri ile fotoğraf çeken fotoğrafcıı olsa idi..

    Babamı padişah
    Annemi sultan yapsa idim..

    Sarnıcı görünce mutlu olan ailem.
    Kıyafetlerle daha mutlu olacak..
    Onlardan geriye bir fotoğraf kalacaktı…

  3. ümit ümit diyor ki:

    emeginize saglik yalniz disardaki kapi girisi duvarlar dogal beyaz degil eskisi gibi
    hic aslina uygun degil bunlara niye dikkat edilmiyor alakasiz baska bir yapi cikiyor
    cirkin olmus alakasiz ne mantik bu

  4. Yasin Mersin diyor ki:

    "Moria… madenlere girmeye korkuyorsun, değil mi? Cüceler büyük bir tamahkarlıkla kazdılar derinleri. Khazad-dum'da neyi uyandırdıklarını biliyorsun. Gölge ile alevi!" – Ak Saruman
    "Biraz daha ışığı göze alacağız. İşte. Cücelerin şehri. Büyük diyar. Cücegazuv." – Gri Gandalf

  5. Aragorn Kral diyor ki:

    bu adam ıstanbula cok yakısıyor ya yazıyı bıle okul tahtasına yamuk yumuk yazan bırı kaybettı sukur ! kımı kasteddıgımı herkes anlamıstır umarım ! ekrem ımamoğlu her daım senle gurur duyuyoruz !

  6. Zulha Isik diyor ki:

    89’da öğrenci olarak İstanbul’a vardığımda gördüğüm yerlerden en çok etkilendiğim ve beğendiğim bir yapıdır, tekdir. 5 yıl yaşadığım İstanbul’a gelen tüm ziyaretçilerimi öncelikle Sarnaca götürmüşümdür, herkesin burayı görmesini dilerim. Teşekkürler İBB ❤️

  7. YILMAZ TUNCER diyor ki:

    BUTUN INSANLIK SAHIBIDIR.ne guzel bir son soz.Bazi gorgusuzler gibi zaten bizim olan ve insanlik tarihini yansitan muhtesem bir yapiyi muze olmaktan cikartip birde kurucu babalara orada kufrettirenlerde var ne yazikki.Ellerinize emeklerinize saglik .YASASIN TURKIYE CUMHURIYETI.

  8. Volkan Bağcı diyor ki:

    Önceki halini gezmiştim. Eğer restore edilmezse yıkılması yakındır demiştim. Emeğinize sağlık böyle profesyonel danışmanlar eşliğinde yapılan restorasyonlar eserin değerine değer katar

  9. Fatih Bozkurt diyor ki:

    En merak ettiğim soruya cevap bulamadım.Zemindeki su ve balıklar geri gelecek mi? Aksi durumda çok ruhsuz bir yapı olur,videoda belirtildiği gibi gerçek bir müze olur gibime geliyor.Suya para atma geleneğinin sürdüğü İstanbul'daki tek örnek de (bildiğim kadarıyla) yok olmuş olur ayrıca.

  10. Dodohando diyor ki:

    Ya başkan Allah aşkına az önce yine yanan metrobüs haberi okudum.ayda bir İETT veya metrobüs yanıyor.burda bir problem var.az buz değil millete maliyeti.hiçmi görmüyorsun.iett metrobüs yöneticilerini karşına alıp konuşmuyorsunuz.görmüyormusunuz..yapmayın millete belediyeye yazık.

  11. Kemalettin ÖZIŞIK diyor ki:

    Yerebatan sarnıcı istanbulun en önemli hafızalarından biridir.
    Ibb olarak bu güzelligi geçmişten geleceğe müthiş bir restorasyonla armağan etmeniz gurur duyulası emektir
    Emeginize çabanıza yaşatma azim ve kararlılıgınıza başeyiyorum.
    Bu güzelliği açılışta AHMET GÜNEŞTEKİNLE, SANATSAL YAPITLARIYLA Yaparsanız çok mutlu olurum.
    GÜZELLIKLER MUTLAK GELEN GÜNDEDİR.

  12. Tarkan Adsan diyor ki:

    Tüm emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. İstanbul’a ve insanlarımıza verilebilecek en güzel hediye, tarihimize gerçek anlamda sahip çıkıp onu geleceğe taşımak olan bu çalışmada her adı, emeği olan herkesi kutluyorum.

    Düşük maliyetli pimapenden restorasyon çalışması yapan zihniyetten bilime dayalı zihniyete geçiş yapabildiğimiz için çok mutluyum.

    Tüylerim diken diken izledim. Teşekkür İmamoğlu ve tüm İBB çalışma ekibi, vergilerimizin böylesi anlamlı işlerde kullanılıyor olması içimi rahatlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.