Bu makale, içeriğindeki hayata sıfırdan başlamak için ne yapmalı hakkında açıklığa sahiptir. TEDxBahcesehirUniversity makalesinde HometownInn ile hayata sıfırdan başlamak için ne yapmalı hakkında bilgi edinelim.

TEDxBahcesehirUniversity sentezleyin

Aşağıdaki videoyu izleyin

Bu hometown-inn.com web sitesi ile kendiniz için daha yararlı anlayış için hayata sıfırdan başlamak için ne yapmalı dışında bilgiyi güncelleyebilirsiniz. HometownInn sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en iyi bilgiye katkıda bulunma arzusu ile, Kullanıcıların internette haberleri mümkün olduğunca çabuk yakalayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Fabri, içki fiyatlarından memnun değil. “Haa! Abi çok paaaaaraaaaa” | En ayrıntılı bomonti içki hakkında genel bilgi

Konuyla ilgili paylaşım hayata sıfırdan başlamak için ne yapmalı

Şerif Kaynar, TEDx Konuşmasında başarılı iş liderlerinin 12 ortak özelliğini örneklerle açıklıyor. İş dünyasının önde gelen isimlerini bu kadar başarılı yapan özellikleri ve iş dünyasının tek kelimelik özeti olan “Güven” kavramını anlatıyor. Şerif Kaynar, İngiltere’de Saint Joseph Lisesi ve Bradford Üniversitesi’nden mezun oldu. Ardından Londra’da City University’de MBA yapan Kaynar, Türkiye’nin en büyük kelle avcılarından biridir. Halen Korn Ferry’de Yönetim Kurulu Onursal Başkanı olarak görev yapmaktadır. Onun işi şirketler için en iyiyi, doğru insanı bulmaktır. Yaptığı efsane CEO atamaları arasında Turkcell ve Vodafone gibi dünya devleri de var. Türkçe ve İngilizce’nin yanı sıra Fransızca ve Rusça da bilmektedir. Bunun dışında kendi sözleriyle söylemeyi seviyor: Çok rahat bir yatak, İstanbul film festivalleri, Her çeşit peynir, cumartesi geceleri evde vakit geçirmek, Çağdaş sanat, tüm hayvanlar ve masanın etrafındaki sohbetler… Bu konuşma, TED konferans formatı kullanılarak bir TEDx etkinliğinde verildi, ancak yerel bir topluluk tarafından bağımsız olarak organize edildi. adresinde daha fazla bilgi edinin.

SEE ALSO  Tequila Olmeca blanco 750 cc en chile | www.delara.cl | olmeca blanco tekila hakkında yeni güncellenen içeriğin özeti

Bazı görüntüler hayata sıfırdan başlamak için ne yapmalı hakkındaki bilgilerle ilgilidir

Başarının 12 Sihirli Anahtarı | Şerif Kaynar | TEDxBahcesehirUniversity

Okuduğunuz Başarının 12 Sihirli Anahtarı , Ardından, her gün Hometown Inn güncelleme yapan daha fazla bilgi arayabilirsiniz.

SEE ALSO  Türk kahve öğütücü değirmen imalattan halka | Yeni güncellenen kahve değirmeni ankara ile ilgili içeriğe genel bakış

Daha fazlasını görün

hayata sıfırdan başlamak için ne yapmalı ile ilgili bazı öneriler

#Başarının #Sihirli #Anahtarı #Şerif #Kaynar #TEDxBahcesehirUniversity.

TEDxTalks,Turkish,Business,Achievement,Book,Career,Communication,Cooperation,Development,Empathy,Ethics,Friendship,Ideas,Impact,Marketing,Motivation,Personal growth,Presentation,Self improvement,Society,Success.

Başarının 12 Sihirli Anahtarı | Şerif Kaynar | TEDxBahcesehirUniversity.

hayata sıfırdan başlamak için ne yapmalı.

hayata sıfırdan başlamak için ne yapmalı içeriğiyle Hometown Inn ‘ın sağladığı, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. hometown-inn.com hayata sıfırdan başlamak için ne yapmalı hakkındaki içeriği okuduğunuz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Good Mason diyor ki:

    Harika video.Ama önemli bir şeyden bahsetmeme izin verin, birçok genç ve yaşlının yapılmaması gerektiğini düşündüğüm hatalar yaptığını görüyorum. Genç-yaşlı herkesin finansal getirisini üç rakamdan altı rakama çıkaran bir yatırım planı olması gerektiğine inanıyorum. Yatırım, ne istediğinize bağlı olarak emeklilik planınız veya gelecek planınız olabilir, ama asıl önemli olan sizsiniz. karlı bir yatırım var.

  2. Mehmet Gezer diyor ki:

    Bu hayata hiçbir zaman olumsuz dusunmeyin herzaman olumlu düşünün ki basamakları dahada çabuk cikasiniz diye herzaman risk alın ama akili bir şekilde risk edinin bende onu yapacam zamanı gelince

  3. normal kanal diyor ki:

    9 yıl özel bir şirkette çalıştım. 4 yıl yöneticilik yaptım ayrıldım kendi işimi yapmak için 4 yılda 2kez battım 1 kez çıktım tam pes ettim derken pes etmek ten vaz geçtim Batmamin sebebi tecrübesizliğim yada tembelliğimin kesinlikle olmadığını düşünüyorum sadece Türkiye'de ticaret çok zor ekonomik şartlar zekanın önüne geçiyor. Tabiki tekrardan BİSMİLLAH

  4. Ahmet Beşli diyor ki:

    Asgari ücretli işçilerin yöneticisi olarak ,egolu yöneticilerin altında ezilen personellerin yöneticisi olarak,işçi karşısında patronun yanında olan idareci olarak gayet başarılı bence..

    Sahip olduğu imkanlar altında çalışan bir işçiye verilse o işçi aynı konuşmayı yapar..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.