lokanta usulü patlıcan kebabı bu makalenin içeriğinde ele alınacaktır. lokanta usulü patlıcan kebabı’yi arıyorsanız, bu LOKANTA USULÜ PATLICAN PARMAK KEBABI TARİFİ makalesinde lokanta usulü patlıcan kebabı ile [HometownInn]’yi tartışalım.

LOKANTA USULÜ PATLICAN PARMAK KEBABI TARİFİ içinde lokanta usulü patlıcan kebabı ile ilgili en iyi içeriği sentezleyin

Videoyu buradan görüntüleyin

Bu HometownInn web sitesiyle, sizin için daha değerli verilere sahip olmak için lokanta usulü patlıcan kebabı dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. HometownInn web sitesinde her zaman sizin için her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en doğru bilgiyi sağlamayı umuyoruz, İnternetteki haberi en doğru şekilde kavrayabilmenize yardımcı olun.

SEE ALSO  Gaziantep Tatlıları - Aşkla Hazırlanan Tatlıları Keşfedin! | Tatlıcı Yunus | künefe çeşitleri isimleri ile ilgili en eksiksiz bilgilerin özeti

Bazı açıklamalar lokanta usulü patlıcan kebabı ile ilgilidir

Gaziantep’ten herkese selamlar! Kanalıma ve mutfağıma hoş geldiniz. Kanalımda her hafta 3 yeni tarif yayınlıyorum, mevsime ve şartlara uygun tarifler yayınlarken önceliğim sizin istediğiniz tarifleri yapıp yayınlamak. Bazı şeyler yüzde yüz olmasa da en yakınını yakalamana, ailenle keyifli bir öğle veya akşam yemeği yemeni sağlamaya yardımcı oluyorum, dediğimi yaparsan bunu da başarabilirsin. Umarım beğenmişsindir. Kanalımıza abone olmayı, yorum yapmayı ve video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın. hhaksu793@gmail.com #patlıcanyemekleri #Parmakkebabıtarif #Etyemekleri RESTAURANT PATLICAN PARMAK KEBABI TARİFİ Gerekli Malzemeler (6 kişilik) Patlıcan (1.400 gr) Kuşbaşı dana eti (600 gr) Domates (3 adet) Yeşil yeşil biber (6 adet) soğan (2 adet) sarımsak parçaları (5 diş) 1 tatlı kaşığı karabiber 1,5 yemek kaşığı salça 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1,5 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı sıvı yağ 6 su bardağı su Kızartmak için sıvı yağ YouTube 👇👇👇 INSTAGRAM 👇👇👇 FACEBOOK 👇👇👇 TWITTER 👇👇👇 .

SEE ALSO  Hem Sütlü Hem Şerbetli Bu Tatlıya Bayılacaksınız 😃 Tam ölçü Etimek Tatlısı 😋 / Tatlı Tarifi | etimek tatlısı masmavi hakkında en iyi bilgiyi sentezleyin

lokanta usulü patlıcan kebabı hakkındaki bilgilerle ilgili bazı fotoğraflar

LOKANTA USULÜ PATLICAN PARMAK KEBABI TARİFİ
LOKANTA USULÜ PATLICAN PARMAK KEBABI TARİFİ

Okuduğunuz LOKANTA USULÜ PATLICAN PARMAK KEBABI TARİFİ hakkında bilgi keşfetmenin yanı sıra, Ardından, her gün aşağıda yayınlanan HometownInn daha fazla bilgiyi okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  Kahvaltı için harika sandviç yapımı | Omlet Tost | omlet sandviç hakkında en ayrıntılı bilgilerin özeti

Daha fazla bilgi için burayı tıklayın

lokanta usulü patlıcan kebabı ile ilgili öneriler

#LOKANTA #USULÜ #PATLICAN #PARMAK #KEBABI #TARİFİ.

lokanta,usulü,patlıcan,parmak,kebabı,tarifi,parmak kebabı nasıl yapılır,patlıcan yemekleri,gaziantep,yöresel lezzetler,et yemekleri,harun aksu,türkiye,yemek,homemade,lezzet,recipe,patlıcan parmak kebabı nasıl yapılır,parmak kebabı tarifi,parmak kebabı yapılışı,lezetli et yemekleri,pratik tarifler.

LOKANTA USULÜ PATLICAN PARMAK KEBABI TARİFİ.

lokanta usulü patlıcan kebabı.

lokanta usulü patlıcan kebabı bilgisiyle hometown-inn.com ‘ın size verdiği bilgiyle, size değerli olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn lokanta usulü patlıcan kebabı hakkındaki makaleyi okuduğunuz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Hayri Salli diyor ki:

    Harun paşam Akşam akşam.
    Yine Muhteşem bir yemek.
    Kısmetse yarın hanım yapacak.
    Aslında yapıyor.
    Canım çekti diye yapacak.
    Bana size Afiyet olsun.
    İyi Akşamlar.

  2. Rıdvan Kapuağası diyor ki:

    Ellerine sağlık . Naçizane bir tavsiyem olacak . Yemeğin pişme sürelerini de paylaşırsanız seviniriz. Mesela fırına attınız 200 dereceyi belirttiniz ama süresini belirtmediniz. Teşekkürler

  3. ycildir diyor ki:

    Denedim çok güzel oldu. Ellerine sağlık ustam. Yalnız ben biraz farklı yaptım. Eti pişirirken suyu çekildikten sonra içine salçayı koydum. Üstüne domates ve kırmızı biberden ezme yaptım. Suyu daha da lezzetlensin diye 1 adet soğanı ve 5 diş sarmısağı attım. Çok hoş ve güzel oldu.Yemeğin bir damlası bile zayi olmadı. Çok beğenildi. Patlıcanın kızartılması hiç gözünüzü korkutmasın. Yemek ona rağmen ağır olmuyor. Gayet hafif. Mideyi rahatsız etmeyen güzel bir yemek. Tavsiye ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.