Bu makale en ağır bira hakkında tartışma sağlayacaktır. en ağır bira hakkında bilgi sahibiyseniz, bu Mükemmel ve hijyenik bira için akıllı musluk üreten donanım girişimi: Pubinno makalesinde Hometown Inn ile en ağır bira’yi keşfedelim.

En eksiksiz Mükemmel ve hijyenik bira için akıllı musluk üreten donanım girişimi: Pubinno içinde en ağır bira ile ilgili genel bilgiler

Şimdi aşağıdaki videoyu izleyin

Bu hometown-inn.com web sitesinde, sizin için daha yararlı anlayışa sahip olmak için en ağır bira dışında bilgi ekleyebilirsiniz. HometownInn sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru bilgileri güncelliyoruz, Sizin için en eksiksiz değere hizmet etme arzusuyla, Kullanıcıların İnternet’e en doğru şekilde bilgi ekleyebilmelerine yardımcı olun.

Konuyla ilgili paylaşım en ağır bira

Yapay zeka ile akıllı bira muslukları üreten yerli bir hırdavat girişimi olan Pubinno’nun kurucusu Can Algül ile girişimin öyküsünü güzel bir kare yakaladık. Bugüne kadar yaşadıkları zorlukları ve donanım girişimi olmanın zorluklarını anlattılar. Pubinno: ——————————————- Beğenmeyi unutmayın bizi takip edin: Sosyal Medya hesaplarımız; Facebook: Twitter: İnstagram: .

SEE ALSO  GREPE ALE eşliğinde EFE 5 YILLIK RAKI-Geri Dönüşü ve Bıraktığı Hissiyat... | efe 5 raki fiyatı ile ilgili en ayrıntılı bilgiyi özetleyin

Bazı fotoğraflar en ağır bira hakkındaki bilgilerle ilgilidir

Mükemmel ve hijyenik bira için akıllı musluk üreten donanım girişimi: Pubinno
Mükemmel ve hijyenik bira için akıllı musluk üreten donanım girişimi: Pubinno

Görüntülediğiniz Mükemmel ve hijyenik bira için akıllı musluk üreten donanım girişimi: Pubinno içeriğini izlemenin yanı sıra, Ardından HometownInn her gün yayınlanan diğer konuları okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  OHAA, BİRANIN 10 Faydası | Yeni güncellenen bira neden işetir ile ilgili bilgilerin özeti

Burayı tıklayın

en ağır bira ile ilgili bazı öneriler

#Mükemmel #hijyenik #bira #için #akıllı #musluk #üreten #donanım #girişimi #Pubinno.

pubinno,akıllı bira musluğu,yerli girişimler,girişimler,egirişim,can algül,girişim,girişimci,girişimciler,girişimcilik.

Mükemmel ve hijyenik bira için akıllı musluk üreten donanım girişimi: Pubinno.

en ağır bira.

en ağır bira bilgisiyle hometown-inn.com ‘ın size verdiği bilgiyle, size değerli olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn en ağır bira hakkındaki makaleyi okuduğunuz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Hüseyin Özen diyor ki:

    Çok iyi içerik üretiyorsunuz fakat izleyici kitle yok uzun süredir abone sayısını izleyici sayısını takip ediyorum olması gerekenden çok az durumda. Bence altyazı ekleyin dünya çapında izlensin

  2. Miraç Şanlı diyor ki:

    İngilizce ile Türkçe harmanlaması bir röportaj olmuş "çok önemli feedbackler aldık." vs. gibi açıkçası izlerken rahatsız oldum. Dilimizi keşke daha dikkatli kullanabilsek .
    Başarılarınızın devamını dilerim 🙂

  3. Hakan diyor ki:

    açık konuşayım daha önce bu sektörde çalışmıştım çözülmediğini düşünüyordum tabi imkanda meselesi adam da imkanda var ama bunu başarması ve bir türk ün yapması ticari bir başarıdır.ayran ile dönersek ayranda bu tip sorunlar yok neden ayran denilmiş onu anlamadım cola ve diğer asitli gruplarda başarmanı temenni ederim, 5 yıldızlı oteller partiler ve bir cok insanların toplu bulunduğu ortamlarda suan premix tabir edilen ürünler satılmakda cocola gibi bir markanın toplu ürün satış ağı bile inanılmaz kötü bence bu yolda devam etmeli

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.