Bu makalenin bilgileri bay tatil tur şikayet hakkında konuşacak. bay tatil tur şikayet ile ilgileniyorsanız, bu Turist kadın kaldığı otel odasını birbirine kattı makalesinde hometown-inn.com ile bay tatil tur şikayet’yi keşfedelim.

bay tatil tur şikayet ile ilgili genel bilgiler en ayrıntılı Turist kadın kaldığı otel odasını birbirine kattı

Aşağıdaki videoyu hemen izleyin

SEE ALSO  overzicht van de hal in queen elizabeth hotel kemer turkije | En eksiksiz hotel queen elizabeth kemer ile ilgili içerik

Bu Hometown Inn web sitesinde, kendiniz için daha yararlı verilere sahip olmak için bay tatil tur şikayet dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Sizin için en doğru değeri sunma arzusu ile, Kullanıcıların internetteki haberleri en doğru şekilde kavrayabilmelerine yardımcı olun.

bay tatil tur şikayet ile ilgili bazı içerikler

Beyoğlu’nda kaldığı otelde erkek arkadaşıyla tartışan turist kadın çıktı. Otel yönetimi ve müşteriler, otel odasındaki mobilyaları kıran kadın hakkında polise şikayette bulundu. Olay yerine gelen polisi itip tekmeleyen kadın sakinleştirilemedi. Araca güçlükle bindirilen kadın, polis merkezine götürüldü. Haber-Kamera: Zeki GÜNAL/İSTANBUL,(DHA) Haberin tamamı için: YouTube kanalımıza abone olun: ► DHA: Demirören Haber Ajansı (DHA) ile ilgili en son haberleri adresinden takip edebilirsiniz. Sosyal Medya Adreslerimiz ► ► ► ► #haberler #gündem #son dakika .

SEE ALSO  🟢 PHÚ QUỐC Resort Coco Palm nơi nghĩ dưỡng tuyệt vời ngắm hoàng hôn trên biển | Khương nhựt minh | palm resort hotel hakkında en doğru içeriği sentezleyin

bay tatil tur şikayet konusuyla ilgili fotoğraflar

Turist kadın kaldığı otel odasını birbirine kattı

Okuduğunuz Turist kadın kaldığı otel odasını birbirine kattı hakkında haber okumanın yanı sıra, Ardından, hometown-inn.com ‘nin hemen aşağıda yayınladığı diğer içeriği okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  Ceres Hotel BELEK 0850 333 4 333 | ceres hotel belek hakkında en eksiksiz bilginin özeti

Burayı tıklayın

bay tatil tur şikayet ile ilgili bazı öneriler

#Turist #kadın #kaldığı #otel #odasını #birbirine #kattı.

dha,demirören haber ajansı,dha canlı,son dakika,güncel haber,haber,haberler,günün özeti,haber burada,haber ajansı,canlı haber,haber bültenleri.

Turist kadın kaldığı otel odasını birbirine kattı.

bay tatil tur şikayet.

bay tatil tur şikayet hakkındaki bilgilerle hometown-inn.com ‘ın size verdiği bilgilerle, size değerli olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. bay tatil tur şikayethometown-inn.com hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. desertaxe diyor ki:

    Turk Polisi cok egitimsiz!
    Ne kendi hak ve yetkilerini biliyor ne de gorev yaptigi insanlarin hakkini!
    Ya gereksiz yere asiri guc kullaniyor, ya da gereken yerde gerektigi kadar guc kullanmiyor.
    Bu kadini 2-3 Polis cok saglam zor kullanip, sert bicimde yere yatirip ters kelepce yapip karga tulumba arabaya atmaliydi.
    Hic laf ebeligine gerek yok! karakolda anlatsin derdini.
    2:37 Ayrica icerden salladigi o yumrugun hesabi sorulmali!

  2. Parzil07 diyor ki:

    Burda herkes polise sabır diliyor fakat şurada bir yanlış var kadın ingilizce konuşuyor bizim polislerin bir tanesi ingilizce bilmiyor en azından kendini izah edecek olsalar o kadın zorluk çıkartmayacağina eminim kızdığım tek şey kaba kuvvet uygulaması o kadının ayağına o kapıyı nasıl vurdu gördünüz polis olmak çok basit gerçekten ikinci bir dil eğitimi almaları şart

  3. KarakterİST diyor ki:

    Polisimiz çok sabırlı… Otel sahibi haklı kadın arsız çirkef belki suçlu pislik yapıyor belli ama kadın polis talebide haklı…. Otelden çıkmadan lobide böyle bı talebi oldu….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.