Bu makale içeriğinde esenler e nasıl gidilir tartışacak. Ertan Turhan makalesinde HometownInn esenler e nasıl gidilir’yi analiz edelim.

İstanbul Havalimanı – Esenler Otogar

Aşağıdaki videoya göz atın

Bu Hometown Inn web sitesinde, sizin için daha yararlı veriler için esenler e nasıl gidilir dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. HometownInn web sitesinde her zaman sizin için her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en ayrıntılı değeri getirmeyi umuyoruz, Kullanıcıların internette bilgileri mümkün olduğunca çabuk yakalayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Ohri Gölü’nde Yüzmek | En doğru ohrid yeme içme ile ilgili tüm içerikler

Paylaşım konuyla ilgilidir esenler e nasıl gidilir

İstanbul Havalimanı – Esenler Otogarı | Esenler Otogarı’ndan İstanbul Havalimanı’na nasıl gidilir? VLOG | Ertan Turhan İstanbul Havalimanı Ulaşım Videoları: Bostancı-İstanbul Havalimanı (Marmaray-Metrobüs) : Bostancı-İstanbul Havalimanı (Marmaray-Metro) : Havaist ve Mecidiyeköy – İstanbul Havalimanı : Esenler Otogar – İstanbul Havalimanı : Ümraniye – İstanbul Havalimanı Havaist (2) – Mecidiyeköy – İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen – İstanbul Havalimanı AÇIKLAMA: Yeni açılan ve 3. havalimanı olarak yapılan İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı’nın kapanması ve “Büyük Göç” olarak adlandırılan yer değiştirmesiyle tam kapasite çalışmaya başladı. Şehre 35 km uzaklıkta olduğu için yolcuların en çok merak ettiği konu “İstanbul Havalimanı’na nasıl gidilir? “Ertan Turhan TV kanalımızda Bostancı-İstanbul Havalimanı ulaşımını ve ayrıca Havaist ulaşımını videolarla anlattık. Şimdi ise tüm Türkiye’yi ilgilendiren İstanbul Esenler otogarı ile İstanbul Havalimanı arasındaki ulaşımı dakika dakika görüntüleyerek belgeledik. Genel Müdür & Yapımcı : ERTAN TURHAN Sorumlu Direktör ve Yapımcı : ERTAN TURHAN Destek olmak için ➡️ İş Görüşmeleri : İş soruları için : E-mail : ertanturhantv@gmail.com #EsenlerOtogarı #istanbulhavalimanı #ertanturhantv .

SEE ALSO  RİVA - İstanbul'da denize girilecek en güzel yer - ELMASBURNU Tabiat Parkı | rivada gezilecek yerler ile ilgili yeni güncellenen bilgileri kapsayan

esenler e nasıl gidilir konusuyla ilgili bazı fotoğraflar

İstanbul Havalimanı - Esenler Otogar | Otogar’dan IST’e gitmek | VLOG | Ertan Turhan
İstanbul Havalimanı – Esenler Otogar | Otogar’dan IST’e gitmek | VLOG | Ertan Turhan

VLOG , Ardından, HometownInn her gün hemen aşağıda yayınlanan daha fazla bilgi arayabilirsiniz.

Yeni bilgi için burayı tıklayın

esenler e nasıl gidilir ile ilgili birkaç anahtar kelime

#İstanbul #Havalimanı #Esenler #Otogar #Otogardan #ISTe #gitmek #VLOG #Ertan #Turhan.

SEE ALSO  Diğer ülkelere göre kolay vatandaşlık veren 5 ülke | En detaylı en kolay vatandaşlık veren avrupa ülkeleri ile ilgili tüm bilgiler

esenler otogarı,esenler otogar metro,esenler otogar havaist,esenler otogar istanbul havalimanı,esenler otogar nerede,esenler otogar adres,esenler otogar pamukkale,esenler otogar ulusoy,esenler otogar iletişim,esenler otogar havaş,esenler otogar havalimanı,topkapı,metro,marmaray,istanbul havalimanı ulaşım,bursa’dan istanbul havalimanına nasıl gidilir,esenler’den istanbul havalimanı,Havaist,Havaist durakları,Havaist seferleri,Havaist Esenler.

İstanbul Havalimanı – Esenler Otogar | Otogar’dan IST’e gitmek | VLOG | Ertan Turhan.

esenler e nasıl gidilir.

esenler e nasıl gidilir içeriğiyle HometownInn ‘ın sağladığı, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn esenler e nasıl gidilir hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Anıl Şimşir diyor ki:

    Çok güzel bir video olmuş abicim başarılar dilerim aydınlatıcı ve gayet yerinde bir anlatım olmuş. Peki? Havaist otobüsleri yeni havalimanından direk otogara geliyormu güzergah nasıl

  2. Aynure Seymurova diyor ki:

    Azerbaycandan selamlar. İlk defa İstanbula gidiyorum (Azerbaycandan). Lütfen yardımcı olun. Ben Yeni Hava limanına iniş yapacağım ve "Havaist" ile "Esenler" otogarına gitmeliyim. Bildiyim kadar "Havaist" yalnız "İstanbulKart" kabul ediyor. İstanbulKartı hemen nasıl ala bilirim ve ya almadan bir yolla kullana bilir miyim? ve Havaistin fiyatı ne kadardır? Türkçem pek de iyi deyil onun için özür dilerim.

  3. Cengiz Arsu diyor ki:

    Uğraşlarınız, heyecanınız güzel ama biraz kısır kalıyor.Daha farklı daha bilgi verici havalimanları ağırlıklı olmayan, metropol Bi şehirde geniş açılı videolar görmek isteriz..

  4. AK 1976 diyor ki:

    benc eistanbul Avrupa yakasinda büyük üc merkezden direk teksefer rayli sisteler olursa muhtesem olur. Maslak Eminönü Bakirköy den mesela üc noktadan bagimsiz üc rayli sistem.

  5. Gultekin COSAR diyor ki:

    Merhaba Selam Ertan Bey ; Video için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık olsun. Bence en iyisi Havaist ile gitmek gibi görünüyor. Sonucunda Havayolu ile yolculuk yapacak olan birisi yanında Valizleri de olacağı için en temizi Havaist otobüsüne binip sizin dediğiniz gibi 40 dakika'da yeni İstanbul Havalimanına varması en akılcı olan yol olacaktır. Bu arada Havaist Havaşın yerine mi geldi ? Eskiden Havaş vardı diye biliyorum. İzmir'de Havalimanına giderken Otobüs olarak Havaş'a binebiliyorsunuz. Kolay gelsin. Röportaj videolarınız olursa çok sevinirim. Sağ olunuz. İzmir Karşıyaka'dan Selamlar.

  6. Exclusive Gamer diyor ki:

    bu şekilde dolandıracağınıza otogardan metroya binen birisi atatürk havalimanın oradan H-4 hattına binerseniz oda direk istanbul airport a götürüyor ve 7.80 tl öder ve daha kısa sürede gider
    sizin güzergahta 9.65 tl ödüyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.