Bu makalenin içeriği havai nerede hakkında net bilgiler sağlayacaktır. havai nerede hakkında bilgi sahibiyseniz, bu Katy Perry – Harleys In Hawaii (Official) makalesinde Hometown Inn ile birlikte havai nerede hakkında bilgi edinelim.

Katy Perry – Harleys In Hawaii (Official) içindeki havai nerede ile ilgili genel bilgiler en doğru

Aşağıdaki klibi hemen izleyin

Bu hometown-inn.com web sitesiyle, kendiniz için daha yararlı verilere sahip olmak için havai nerede dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. hometown-inn.com sayfasında, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en doğru bilgiyi sağlama arzusuyla, Kullanıcıların İnternet’e olabildiğince çabuk bilgi ekleyebilmelerine yardımcı olun.

havai nerede ile ilgili içerik

Katy Perry’nin yeni albümü “Smile” 28 Ağustos’ta çıkıyor – “Harleys In Hawaii”yi dinleyin: Spotify’da Katy Perry Complete Collection: Apple Music’te Katy Perry Essentials: YouTube’da en sevdiğiniz Katy videolarını izleyin: Yönetmen: Manson (Pau Lopez, Gerardo del Hierro ve Tomas Pena) Yapımcı: Oscar Romagosa, Christy Alcaraz, Targa Sahyoun Katy Perry’yi Takip Edin: Web Sitesi: Instagram: Twitter: Facebook: Weibo: VK: Şarkı Sözleri: Oğlum, söyle bana, nefesimi kesebilir misin Kalp şeklinde bir otoyolda seyir halindeyken Şeritten şeride savruyorsun Frene basma çünkü kendimi çok güvende hissediyorum Pazar günü senin bebeğin olacağım Ah neden şehirden çıkmıyoruz Bana bebeğim de aynı dalgada Oh hayır hayır Yavaşlamak yok Sen ve ben Hawaii’de Harley’lere biniyoruz-ai Arkadayım, sımsıkı tutuyorum-ai Beni gezintiye çıkarmanı istiyorum, sür Ben hula hula, hula O kadar iyi ki beni götüreceksin Kuyumcu, kuyumcu, kuyumcu Gökyüzünde pembe ve mor var Hawaii’de Harleylere biniyoruz Parmaklarımı tuzlu saçlarında gezdireyim Devam et adayı keşfet O kadar gerçek hisler ki havada hissedebilirsin Motorunun gazını yükseltiyorum Pazar günü senin bebeğin olacağım Ah ne zaman şehir dışına çıkacağız Bana bebeğim deyin Aynı dalgayı yakalayın Oh, hayır hayır Yavaşlamak yok Sen ve ben Hawaii’de Harley’lere biniyoruz-ai Arkadayım, sımsıkı tutuyorum-ai Beni gezintiye çıkarmanı istiyorum, sür Ben hula hula, hula O kadar iyi ki beni götüreceksin kuyumcu, kuyumcu, kuyumcu Gökyüzünde pembe ve mor var Hawaii’de Harleylere biniyoruz Oooooooo Hayır, hayır Ooooooo (sen ve ben) Sen ve II Hawaii’de Harleylere biniyoruz-ai Arkadayım sıkı tutuyorum -ai Beni gezintiye çıkarmanı istiyorum, bin Hula hula, hula O kadar iyi ki beni kuyumcuya, kuyumcuya, kuyumcuya götüreceksin Gökyüzünde pembe ve mor var Hawaii’de Harleylere bineceğiz Ben olacağım Pazar günü bebeğiniz Oh Oh Bana bebeğim deyin Aynı dalgayı yakalayın Oh Oh Hawaii’de Harley sürüyoruz Katy Perry’nin Hawaii’de Harley performansı sergilediği müzik videosu. © 2019 Capitol Records, LLC.

SEE ALSO  HANGİ ÜNLÜ İLE EVLENMEK İSTERDİNİZ ? | İDRİS AVCI | kirikkalenin nesi meshur ile ilgili tüm bilgiler en eksiksiz

havai nerede konusuyla ilgili görüntüler

Katy Perry - Harleys In Hawaii (Official)
Katy Perry – Harleys In Hawaii (Official)

Okuduğunuz Katy Perry – Harleys In Hawaii (Official) hakkındaki haberleri bulmanın yanı sıra, Ardından hometown-inn.com her gün yayınladığı diğer konuları hemen aşağıda keşfedebilirsiniz.

SEE ALSO  İzmir Aqua City Balçova | izmir balçova termal yüzme havuzu ile ilgili en doğru bilgiyi kapsayan

Daha fazla haberi burada görün

havai nerede ile ilgili birkaç öneri

#Katy #Perry #Harleys #Hawaii #Official.

SEE ALSO  Traverten Maket Yapımı | Pamukkale Travertenleri |Katstik Şekiller | Coğrafya Maket Tasarımı 🌿 | pamukkale travertenleri ödev hakkında en ayrıntılı bilgileri kapsayan

katy perry,katie perry,kp5,harleys in hawaii,harleys,katy harleys,katy perry harleys,harlies in hawaii,katy harlies,katy perry small talk,katy perry never really over,katy perry new song,katy perry motorcycle,katy perry harleys lyrics,katy perry lyrics,katy harlies in hawaii,katy perry hawaii,katy hawaii,katy perry 2019,ケイティ・ペリー,케이티 페리,凱蒂佩芮,凯蒂佩芮.

Katy Perry – Harleys In Hawaii (Official).

havai nerede.

havai nerede içeriğiyle HometownInn ‘ın size verdiği içerikle, size değerli getirmeyi umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. havai nerede hakkındaki makaleyi HometownInn ile izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.