Bu makalenin konusu votka enerji etrafında dönecek. votka enerji ile ilgileniyorsanız, bu Votka Damlası İçen Karınca – medyadeposu.com makalesinde votka enerji hakkında bilgi edinelim.

Votka Damlası İçen Karınca – medyadeposu.com içinde en doğru votka enerji ilgili içeriği sentezleyin

Aşağıdaki videoyu izleyin

Bu hometown-inn.com web sitesinde, sizin için daha değerli verilere sahip olmak için votka enerji dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde, sizin için her gün yeni ve doğru bilgileri her zaman güncelliyoruz, Sizin için en eksiksiz değeri sağlamayı umuyoruz, Kullanıcıların internette haberleri en doğru şekilde yakalayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  İced Americano / Buzlu Americano | buzlu americano ile ilgili en doğru içeriğe genel bakış

Bazı açıklamalar konuyla ilgilidir votka enerji

Damla Votka İçen Karınca – Medyadeposu.com .

votka enerji Hakkında Bilgilerle İlgili Görüntüler

Votka Damlası İçen Karınca - medyadeposu.com
Votka Damlası İçen Karınca – medyadeposu.com

İzlediğiniz Votka Damlası İçen Karınca – medyadeposu.com hakkında haberleri bulmanın yanı sıra, Ardından, hometown-inn.com her gün hemen aşağıda yayınlayan daha fazla makale okuyabilirsiniz.

Yeni bilgi için burayı tıklayın

SEE ALSO  double espresso 70%30 mix | En doğru double espresso ile ilgili içeriğin tümü

votka enerji ile ilgili bazı anahtar kelimeler

#Votka #Damlası #İçen #Karınca #medyadeposucom.

votka içen karınca,medyadeposu,medya,deposu.

Votka Damlası İçen Karınca – medyadeposu.com.

votka enerji.

votka enerji bilgisiyle HometownInn ‘ın size verdiği bilgiyle, size değerli olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn ‘ın votka enerji içeriğini izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Quiet diyor ki:

    Bu karınca bu olaydan sonra hastaneye kaldırıldı arkadaşlar. Alkol komasına girdiği için yoğun bakıma alındı. 1 sene yoğun bakımda kaldı. Tüm arkadaşları ziyaretine gitti. Ağustos böceği olsun hamam böceği olsun peygamber devesi olsun hepsi son anına kadar Thomas’ın yanındaydılar. Evet son anına kadar dedim. Çünkü Thomas’ı haziran 2016’da kaybettik. Belki bizim için bir şey ifade etmiyor olabilir fakat onların küçük krallığında çok önemli bir yere sahip bu olay. Herkes onu çok seviyordu. Tüm dostları, akrabaları, komşuları yani tüm orman 40 gün yas ilan etmişti ama birisi hariç. O ise bir karıncayiyen. O, karınca krallığının en hain düşmanlarından bir tanesi. Her gün yas dinlemeyip koloniye saldırdı çığlıkları aldırış etmedi. Karınca halkı artık bu zulme dayanamıyordu. Ormandaki arkadaşlarından ormanın girişine “köpekler ve karıncayiyenler giremez” yazılı pankartı asmalarını istiyorlardı. Fakat kimse onlar için vakitlerini harcamıyordu. Herkes kendi derdiyle boğuşuyordu. Koloni artık daha fazla dayanamayıp Thomas’ın izinden gidip onunla diğer dünyada buluşmak istiyorlardı. Bir plan yaptılar diğer kolonilere kendilerine katılıp katılmayacaklarını sordular. Bütün koloniler sanki hayatları boyuncu bu teklifi bekler gibi düşünmeden kabul ettiler. O gecenin sabahında bütün koloniler insanların piknik yaptığı yere doğru yürümeye başladılar. Günler geçmişti ve sonunda varmışlardı. Alkol alan insanların yere bıraktıkları alkol şişesine doğru arkalarına bakmadan yürüyorlardı. Artık herkes bu yolun geri dönüşünün olmadığını biliyordu. Herkes tek bir amaç için bu kadar yolu yağmur çamur demeden gelmişti. Amaç ise Thomas’ın izinden gitmekti. Artık herkes alkol şişesinden dökülen alkol damlalarının etrafına dizilmiş ve Thomas ile buluşmak için yapılacak olan geri sayımı bekliyorlardı ve bir ses geldi: 10! 9! 8!… geri sayım başlamıştı fakat o on saniye belki de onların en uzun on saniyesiydi. Vakit doldu ve herkes “Bir karıncayiyenin midesine inip ona enerji olup diğer karıncaların ölmesine vesile olacağıma toprağa karışıp ağaçlara fayda olurum” diyerek alkolden yudumlamaya başlamışlardı. Bir kaç dakikadan sonra herkes teker teker yere yığıldı ve bir kahramanlık hikayesinin kahramanları oldular.

  2. Huseyın Orhan diyor ki:

    Ictigi vodka degil beyler su vucundaki parazit yuzunden boyle oldu genelde peygamber devesi veya cekirgelerde olur hayvan vucunda gelisip suyla temasi halinde vucudtan cikmaya calisir bu durmdada hayvani oldurur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.