Makalenin bilgileri bomonti fabrika hakkında konuşacak. BİNANIN EN ÜST KATINA ÇIKTIM

VLOG #16 içindeki bomonti fabrika ile ilgili bilgilerin ayrıntılı bir özeti

Aşağıdaki videoyu hemen izleyin

Bu Hometown Inn web sitesinde, sizin için daha yararlı anlayışa sahip olmak için bomonti fabrika dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. Hometown Inn sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru bilgileri güncelliyoruz, Sizin için en iyi bilgiye hizmet etme arzusuyla, Kullanıcıların internetteki bilgiyi en doğru şekilde güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  YURT DIŞINDAN GETİRİLEN İTHAL AYAKKABILAR (ÇOK UCUZ) | Yeni güncellenen efe gold fiyat ile ilgili içeriğe genel bakış

Konuyla ilgili açıklamalar bomonti fabrika

Evet arkadaşlar 44. kattan sonra binanın en üst katına adeta bir süpermen gibi çıkıp sizlere güzel manzaralar göstermek istedim. Ben kötü değilim? Ben böyle bir risk alıyorum siz değerli izleyiciler videonun sağ tarafından hemen abone olun :))) Bomonti, İstanbul’u duymayan çok az kişi kaldı. İşte bu vlog’da Bomonti’nin en yüksek ve en lüks residence projesi olan Bomonti Residences by Rotana’yı ziyaret ettik, örnek daireyi inceledik ve bulutlara yaklaştık. Bu arada İstanbul gerçekten bir harika. En üst kata çıktığımda bunu bir kez daha fark ettim. Anadolu yakası, boğaz girişi, Adalar gibi görüntüleri başka nerede yakalayabilirsiniz? Herkese iyi seyirler, sağlıklı ve mutlu yıllar :)) Instagram: #boğazmanzaralı #lüksrezidans #emlak .

SEE ALSO  Alcohol Free Japanese Mojito #shorts | mojito içki hakkında en doğru içeriği sentezleyin

bomonti fabrika konusuyla ilgili fotoğraflar

1.700.000 $’lık Boğaz Manzarası | BİNANIN EN ÜST KATINA ÇIKTIM | Bomonti | VLOG #16
1.700.000 $’lık Boğaz Manzarası | BİNANIN EN ÜST KATINA ÇIKTIM | Bomonti | VLOG #16

VLOG #16 hakkındaki haberleri izlemenin yanı sıra, O zaman HometownInn her gün aşağıda yayınladığı diğer konuları arayabilirsiniz.

Burayı tıklayın

bomonti fabrika ile ilgili anahtar kelimeler

#lık #Boğaz #Manzarası #BİNANIN #ÜST #KATINA #ÇIKTIM #Bomonti #VLOG.

SEE ALSO  Molekülce 8. Akademi Konferansı- Biyoinformatik | En doğru miller bira kaç kalori ile ilgili tüm içerikler

emlak,emlak danışmanı,gayrimenkul,gayrimenkul danışmanı,gayrimenkul değerleme uzmanlığı,lüks ev,lüks evler,süper lüks evler,ev turu,rezidans,rezidans turu,daire turu,boğaz manzaralı,boğaz manzaralı ev,yiğit portakal,emlak yatırım,istanbul bomonti rezidans,istanbul bomonti,bomonti rezidans,#bomontirezidansbyrotana,bomonti residance by rotana,by rotana residance,süper lüks rezidans,lüksrezidans,türkiyede emlak piyasası.

1.700.000 $’lık Boğaz Manzarası | BİNANIN EN ÜST KATINA ÇIKTIM | Bomonti | VLOG #16.

bomonti fabrika.

bomonti fabrika içeriğiyle Hometown Inn sizin için güncellenen içerikle, size değer getirmeyi umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacaktır. HometownInn bomonti fabrika hakkında bilgi izlediğiniz için samimi teşekkürler.

  1. BlueLarKs diyor ki:

    Abi şöyle eşsiz benzersiz diye öve öve anlatan satışçılara ayar oluyorum ya he amk dünya çapında bir tane sizden var o vestiyerden mars kumu ile üretildi sdfhjgkdfg vestiyere de eşsiz demezsin ya

  2. Alp Caskurlu diyor ki:

    Selam Yigit, fiyatlar iyi de tam olarak metrekaresini ogrenemedik. Videolarda metrekare fiyatini belirtme imkanin var mi? Birde Videoda alim icin adres aciklamada iletisim bilgisi verecegini soylemissin. Maalesef aciklama da iletisim bilgisi bulunmamaktadir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.