Bu makalenin konusu balık mantısı etrafında dönecek. balık mantısı ile ilgileniyorsanız, bu Kırmızı Etin Ustaları Cüneyt Asan ve Bedri Usta İle Misina Balık Restaurantı’ndayız makalesinde HometownInn ile balık mantısı’yi tartışalım.

Kırmızı Etin Ustaları Cüneyt Asan ve Bedri Usta İle Misina Balık Restaurantı’ndayız içindeki balık mantısı ile ilgili en eksiksiz bilgilere genel bakış

Videoyu buradan görüntüleyin

SEE ALSO  🌰KESTANE ŞEKERİNİ BU TARİFLE YAPIN💯 BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAN YUMUŞACIK VE SÜRPRİZ 2 AYRI ŞEKİLDE✅ | En eksiksiz kestane şekeri evde nasıl yapılır ile ilgili tüm bilgiler

Bu hometown-inn.com web sitesiyle, kendiniz için daha değerli bir anlayışa sahip olmak için balık mantısı dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. hometown-inn.com sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, En eksiksiz bilgiyi size getirme arzusuyla, Kullanıcıların internette bilgileri en doğru şekilde yakalayabilmelerine yardımcı olun.

Konuyla ilgili açıklamalar balık mantısı

Salgın öncesi yemek dünyasının ustalarıyla yaptığım lezzetli buluşmalardan kareleri sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Cüneyt Asan ve Bedri Usta ile birlikte bu sefer kırmızı et yerine deniz ürünleri yemeye karar verdik ve Misina’da son bulduk. Hem lezzetli bir yemeğin tadını çıkardık hem de restoran işletmeciliği ve aşçılık konusundaki deneyimlerimizi paylaştık. İkinci bölümde başlangıçlarla başladığımız lezzetli sohbetimize ana yemeklerle devam edeceğiz. Yurdun dört bir yanından lezzetli keşifler ve mutfağımdan yepyeni tarifler Hazerleme’de! Kanala abone olmayı unutmayın. Kanalıma abone olmak için: Bu lezzet yolculuğumda beni yalnız bırakmayan siz değerli takipçilerime teşekkür ederim. Sizlerle daha yakından iletişim kurabilmek için YouTube’un içerik üreticilerine sunduğu üyelik sistemini aktif hale getirdim. Katıl butonuna tıklayıp kanalıma üye olarak bazı avantajlardan yararlanabilirsiniz. Katıl butonuna basarak detaylara ulaşabilirsiniz. Yeni tatlar ve keşiflerde buluşmaya devam edeceğiz: Instagram: .

SEE ALSO  Bezelye Yemeği Tarifi | Zeytinyağlı Bezelye Yemeği Nasıl Yapılır? | Bezelye Yemekleri | bezelye yemeği refika ile ilgili güncellenmiş bilgileri kapsama

Görüntüler balık mantısı içeriği ile ilgilidir

Kırmızı Etin Ustaları Cüneyt Asan ve Bedri Usta İle Misina Balık Restaurantı’ndayız
Kırmızı Etin Ustaları Cüneyt Asan ve Bedri Usta İle Misina Balık Restaurantı’ndayız

Görüntülediğiniz Kırmızı Etin Ustaları Cüneyt Asan ve Bedri Usta İle Misina Balık Restaurantı’ndayız hakkında bilgi görüntülemeye ek olarak, O zaman Hometown Inn her gün hemen aşağıda güncellenen daha fazla içerik arayabilirsiniz.

SEE ALSO  Panna Cotta - Tatlı Tarifleri | limonlu panna cotta ile ilgili en ayrıntılı bilginin özeti

Burayı tıklayın

balık mantısı ile ilgili bazı anahtar kelimeler

#Kırmızı #Etin #Ustaları #Cüneyt #Asan #Bedri #Usta #İle #Misina #Balık #Restaurantındayız.

hazer amani,hazer şef,hazer,şef hazer amani,yemek videoları,yemek tarifleri,yemek tarifi,et ustası,etin ustası,cüneyt aslan,vlog,vlog videoları,vlog türkçe,vlog yemek videoları,yemek videoları vlog,misina.

Kırmızı Etin Ustaları Cüneyt Asan ve Bedri Usta İle Misina Balık Restaurantı’ndayız.

balık mantısı.

balık mantısı hakkındaki bilgilerle hometown-inn.com size daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. hometown-inn.com balık mantısı hakkında bilgi izlediğiniz için samimi teşekkürler.

  1. Swiss Wiss diyor ki:

    Sn. Cüneyt Asan Kars'ta Gravyer diye bir Peynir yok , olamaz da !!! Zira Gravyer diye konuştuğunuz Peynir aslında İsviçre'de Kanton Fribourg da bir kasabadan adını alır Kasabanın adı Gruyeres dir. Avrupa'nın her yerinde olması da pek mümkün görünmüyor Patent !!! Kars Grayveri diyemeyiz bu sebeple olsa olsa Kars Kaşarı denilebilir. Le Gruyere milletin dili dönmediği için Porsche ye Porsch dedikleri gibi Gravyer olmuş . :)))))))))))))))))) Bilgilerinize

  2. zanshin budoka diyor ki:

    Misina'nın sahibinin anlattığı o çoban Abdullah abinin yaptığı yemeği; çobandan başkası yapamaz.
    Biz Kürt'lerin çoban yemekleri çok meşhurdur ama çobandan başkası da yapamaz.Yani evin mutfağında mümkün değil yapılamaz.
    Biz Kürt dilinde "Şîva Gavana" deriz.
    Ama tabii günümüzdeki çobanlardan bahsetmiyoruz yani.Zaten günümüzde çobanlık da kalmadı ya..Bir de 50-100 yıl hatta 300-400 yıl öncesinin doğası yok dünyada.Çünkü insan evlâdı güzel olan ne varsa yakıp,yıkıyor ya..
    Çobanlar bu ve benzeri yemekleri dağda veya yaylada yapardı.Dağdaki,yayladaki yabani otlardan ve o doğal ortamda beslenen hayvanların etinden yapardı. Bu zamanda bunu hiç kimse yapamaz maâlesef.Bitti o güzellikler..Bitti.

  3. Geronek Gezgin diyor ki:

    TOHUMLAR NORVECTEDE.VAR .
    HOLLANDANIN TARIM UNIVERSITESI VAR 150 YILLIK TEXEL KOYUNU.VE HOLLANDA INEGI VAR HOLLANDA TARIM POLITIKASI DUNYADA BIRINCIDIR.KONYA SEHRI KADAR YUZ OLCUMU VAR .PATATESTE DUNYADA 2 ,CI LALEDE DUNYA BIRINCISIDIR. Mrdinli adanali hemsireme gelsin.

  4. gagavuzz gökoguz diyor ki:

    misinada fenerbahçedeki dükkanlarında balık köftesi yeme şansım oldu çok güzeldi oranın peysaj işlerini yapıyorduk dükkanın günaydın restoranlarında personele sabahları bir ezogelin çorbası çıkar muazzam güzel olur sanırım o çorbayı müşterilere vermiyorlar.:))

  5. Serhat Dahi diyor ki:

    Slmlar Hazer bey . Ata bugdaylarimizdan evet Kastamonu'da siyez – Kars da kavilca ve 1 tane daha var yanlış hatırlamıyorsam Çankırı'da üveyik buğdayı. Hatalıysam ya da yanlış biliyorsam özür dilerim . Cüneyt ustam sadece 2 tane kaldı dediği için bu yorumu yapıyorum . Bu arada videolarınızı keyifle izliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.