Bu makale güzelçamlı kamp yerleri hakkında netlik kazandıracak. güzelçamlı kamp yerleri hakkında bilgi ediniyorsanız, bu Kuşadası Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı – Kavaklıburun, Karasu, İçmeler, Aydınlık Koyları makalesinde güzelçamlı kamp yerleri’yi Hometown Inn ile açıklığa kavuşturalım.

Kuşadası Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı – Kavaklıburun, Karasu, İçmeler, Aydınlık Koyları içindeki güzelçamlı kamp yerleri ile ilgili genel bilgiler en doğru

Aşağıdaki videoyu hemen izleyin

Bu Hometown Inn web sitesinde, kendiniz için daha yararlı verilere sahip olmak için güzelçamlı kamp yerleri dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. HometownInn sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Sizin için en doğru değeri sağlama arzusuyla, Kullanıcıların internetteki haberleri en doğru şekilde kavrayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Bodrum'a Yakın Harika bir koy ve Ücretsiz Kamp yeri - Gerenkuyu plajı | Yeni güncellenen bodrum kamp yerleri ücretsiz hakkındaki bilgilerin özeti

Konuyla ilgili paylaşım güzelçamlı kamp yerleri

Kavaklıburun, Karasu, İçmeler ve Aydınlık Koyları olmak üzere 4 ana koydan oluşan Kuşadası Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı, domuzlarla kahvaltı yapabileceğiniz ve tertemiz denizin keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz Kuşadası’ndaysanız mutlaka görmeniz gereken noktalardan biri. gün. Kuşadası Milli Parkı, denizin berraklığı ve çam kokuları arasında kahvaltı yapabileceğiniz mekanları, insana adeta evcil hayvan gibi alışmış domuzları ile size dinlendirici ve sıra dışı bir gün sunacağına emin olabilirsiniz. Milli Park’a giriş ücretli ama güzel tarafı da var, HGS ile de ücretli olabiliyor. 2020 yılı itibari ile giriş ücreti 17 TL’dir. Milli Park’a özel araçlar dışında Güzelçamlı’dan dolmuşlarla da gitmek mümkündür. Milli Park’ın bizim için tek olumsuz yanı Pazar günü gittiğimiz için biraz kalabalık olmasıydı. Büyük ihtimalle hafta içi giderseniz daha da huzurlu ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Domuzları görmek isterseniz 3. koyda görebilirsiniz. Kuşadası’na yolunuz düşerse Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’na mutlaka uğrayın ve muhteşem doğasının tadını çıkarın. Ama unutmayın Milli Park’ta tesis yok, her şeyi yanınıza almak zorundasınız, mangal, tüp, semaver ve ateş yakmak yasaktır ve cezalandırılır. Koylarda soyunma kabinleri ve duşlar bulunmaktadır. Piknik masaları var ama geç giderseniz ve hafta sonu giderseniz bulamayabilirsiniz. Kuşadası Cennet Köşesi Milli Parkı videomuzu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı ve kanalımıza ABONE olmayı unutmayın 🙂 Kuşadası ve Güvercin Adası videomuz için: İyi seyirler… Web sitemiz : Diğer sosyal medya hesaplarımızı da takip etmek isterseniz; İnstagram : Facebook : .

SEE ALSO  REYHANLI’DA SIĞINMACI GERÇEĞİ | Yeni güncellenen reyhanli nerede hakkındaki bilgileri kapsar

Görüntüler güzelçamlı kamp yerleri içeriği ile ilgilidir

Kuşadası Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı - Kavaklıburun, Karasu, İçmeler, Aydınlık Koyları
Kuşadası Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı – Kavaklıburun, Karasu, İçmeler, Aydınlık Koyları

Öğrendiğiniz Kuşadası Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı – Kavaklıburun, Karasu, İçmeler, Aydınlık Koyları hakkındaki içeriği okumanın yanı sıra, O zaman hometown-inn.com her gün hemen aşağıda güncellenen daha fazla içerik arayabilirsiniz.

SEE ALSO  Sahil Martı Otel, Mersin | mersin de pansiyonlar ile ilgili en ayrıntılı bilgileri kapsayan

Daha fazla bilgi için burayı tıklayın

güzelçamlı kamp yerleri ile ilgili bazı öneriler

#Kuşadası #Dilek #Yarımadası #Güzelçamlı #Milli #Parkı #Kavaklıburun #Karasu #İçmeler #Aydınlık #Koyları.

Kuşadası milli parkı,güzelçamlı milli parkı,güzelçamlı milli park domuz,güzelçamlı milli park koyları,kuşadası milli park domuz,kuşadası,kuşadası milli park,dilek yarımadası,büyük menderes deltası milli parkı,dilek yarımadası milli parkı,dilek yarımadası milli parkı domuz,dilek yarımadası domuz,kusadasi turkey,davutlar milli parkı,kusadasi national park,kusadasi,kuşadası güzel çamlı,kuşadası milli park koyları,milli park kuşadası,turistik yerler.

Kuşadası Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı – Kavaklıburun, Karasu, İçmeler, Aydınlık Koyları.

güzelçamlı kamp yerleri.

güzelçamlı kamp yerleri hakkındaki bilgilerle Hometown Inn güncellemeleri, size daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağınızı umuyoruz.. hometown-inn.com güzelçamlı kamp yerleri hakkındaki makaleyi okuduğunuz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. HAYRETTİN YILMAZ diyor ki:

    İlk koy içmeler Plajı son derece sığ ve kum, çocuklu aileler için ideal ve konforlu.
    İkinci koy Aydınlık koyu, üçüncü koy Kavaklıburun koyu, dördüncü koy Karasu koyu. Bu üç koy taşlık ve daha derin. Bu yüzden deniz ayakkabısı tavsiye edilir.
    Sonrası ise Sisam adasına çok yakın olduğundan askeri yasak bölge ve sivillerin girişi yasak.
    Milli Park dönüşünde çıkışta hemen sağda yol üstünde Zeus mağarası var, suyu soğuk, girilip serinlemek için ideal.
    Millipark sınırları içinde ikinci koy ile üçüncü koy arasında solda kanyon girişi bulunmaktadır ve burada kaynak suyu akmaktadır. Bol bol su içmek ve şişeleri doldurmak tavsiye edilir.
    Söke istikametinde devam edilince arka tarafta eski rum evlerinin bulunduğu Doğanbey Köyü, gerisinde Priene antik kenti ve Doğanbey Köyü kıyısında salaş ve uygun fiyatlı balık lokantaları tavsiye edilir.
    Daha başka soru ve tavsiyeler için yazabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım.

  2. Emre Ekinci diyor ki:

    Denizi çok temiz ve berrak ama çok fazla çakıl taşı ve kaya parçaları var deniz ayakkabısı ile girilirse daha iyi olur birde aniden derinleşen yerler var, iyi derece yüzme bilmeyenlerin fazla açılmasını tavsiye etmem, domuz olayına gelince kalabalık ortama pek giremiyorlar ama tenha yerlerde dişli erkekler saldırganlar bir iki araca zarar verdiklerini duydum.

  3. ahmet karakaya diyor ki:

    Biz de gitmiştik hem de hafta sonu sizin yaşadığınız bütün sıkıntıları biz de yaşamıştık. Biz de 3.koya gittik. Domuz sürüsüne yolda çeşmede rastladık. Ek bilgi bu yarımada iskana kapalı. En ucunda askerî tesis var. Yarım adaya kaçan inek ve atlar geri dönemedikleri(dönmedikleri) için yabani sürüler oluşturmuş. Yürüyüş yapanlar bu yabani at ve ineklerle karşılaşabilir.
    Yerleşime kapalı ve yarımada olduğu için denizi ve doğası çok güzel. Girdiğimiz güzel denizlerden biriydi.

  4. Travel Interesante - Gökçe & Steve diyor ki:

    Biz de kismetse gidecegiz oralara yakinda. 🙂 "Deniz bildigin deniz iste", hahah. Evet sanirim cok erken gelmis herkes oraya, cok kalabalik. Oy domuzlar var ama, cok datlular! Bu arada su da akvaryum gibi, cok guzel. Neyseki en sonunda guzel bir yer bulmussunuz ve keyifli bir gun gecirmissiniz! Cok huzurlu bir video olmus 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.