Bu makale, içeriğinde mersin tatil pansiyon fiyatları hakkında açıkça konuşacaktır. Hadi Deyince Gidilir mi? makalesinde HometownInn mersin tatil pansiyon fiyatları’yi açıklığa kavuşturalım.

Mersin' de Tisan Adasında Villada Tatil

Aşağıdaki videoyu izleyin

Bu HometownInn web sitesinde, sizin için daha yararlı veriler için mersin tatil pansiyon fiyatları dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde her zaman sizin için her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en iyi bilgiyi sağlama arzusuyla, Kullanıcıların internetteki bilgiyi en doğru şekilde güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  BİTLİS HİZAN HOROZDERE KÖYÜ 2016 | hizan nerede ile ilgili yeni güncellenen bilgilerin özeti

Konuyla ilgili bazı bilgiler mersin tatil pansiyon fiyatları

Mersin’in Silifke ilçesi Yeşilovacık’tan döndükten sonra Tisan Adası’nda güzel bir villada 3 gece konakladık. Bu deneyimi sizlerle paylaştık. Tisan’da tatil yapmak istiyorsanız tam size göre bir video olduğunu düşünüyorum. Herkes gittiği yerde farklı deneyimler yaşar. Tisan adasında tatil yapma şansınız olduysa lütfen deneyimlerinizi yorumlarda paylaşın. Villa veya Apart Kiralama için iletişim numarası 0 533 749 21 21 Mersin Tisan Adası Google Konum • Adana Örcün Kamp Alanı Çadır Kamp Deneyimi • Adana Karataş Kumluk Doğa Parkı Kamp Deneyimi .

SEE ALSO  Bir günde Büyükçekmece! | İSTANBUL GEZİLECEK YERLER | büyükçekmece gezilecek yerler hakkında yeni güncellenmiş bilgileri kapsayan

mersin tatil pansiyon fiyatları hakkında bilgi ile ilgili fotoğraflar

Mersin' de Tisan Adasında Villada Tatil | Hadi Deyince Gidilir mi?
Mersin' de Tisan Adasında Villada Tatil | Hadi Deyince Gidilir mi?

Okuduğunuz Mersin' de Tisan Adasında Villada Tatil , Ardından Hometown Inn günde günde daha fazla içerik arayabilirsiniz.

Yeni bilgi için burayı tıklayın

mersin tatil pansiyon fiyatları ile ilgili öneriler

#Mersin39 #Tisan #Adasında #Villada #Tatil #Hadi #Deyince #Gidilir.

SEE ALSO  Gotik Mimarinin Şahikası Bellapais Manastırı - Girne - KKTC 4K | En iyi bellapais manastırı efsanesi ile ilgili genel bilgiler

Mersin Tatil Yeri,Mersinin En güzel Denizi,Tisan Adası,Tisan Villa Kiralama,Tisanda Apart Kiralama,Tisan Adası Kiralık Villa,Tisan Adası kiralık Daire,Tisan Adası Kiralık Apart,Tisan da kiralık apart,tisanda kiralık yazlık,tisanda kamp kurulur mu,Tisan Adası Yasakları.

Mersin' de Tisan Adasında Villada Tatil | Hadi Deyince Gidilir mi?.

mersin tatil pansiyon fiyatları.

mersin tatil pansiyon fiyatları bilgisiyle HometownInn güncellemelerinin sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla yeni bilgi ve bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağınızı umuyoruz.. HometownInn mersin tatil pansiyon fiyatları hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Kadir Sol diyor ki:

    Tisana 1..2 defa gitim hep 06 pilaka dedigin gibi hoş görü yok hata bi evin bahcesinden su aldık üstümüze dökmek için tartışma oldu direk 8..10 güvenlik geldi derhal cıkmamızı sölediler bizde tartışınca güvenlikler bize bura özel mülk dedi yinede bi 30 dkka daha kaldık ayrıldık

  2. ata atam diyor ki:

    Abi buraları öğrenen gelip kirletip rezil edip gidiyorlar. Tisan da ortam çok huzurlu. Bırakın temiz kalsın. Biz zaten yerel halk olarak da Tisan a kimsenin gelmesini istemiyoruz. GELMEYİN ARKADAŞ. İNSANLAR NEREYE GİDERSE ORAYA KÖTÜLÜK GETİRİYOR. GELMEYİN

  3. Kadir Kurtman diyor ki:

    içten samimi paylaşım güzel.aileniz güzel maşallah.iyi anlaşıyorsunuz 🙂 sahili denizi biraz daha çekseydiniz keşke şöyle yakından deinizin dibi nasıl gözüküyor…yani yabancı gelsin istenmemiş işte oraya ama bilindikçede bunu engellemek zor..bir işletme açılsa orda yada belediye yaptırsa tesis en azından 4 koydan birine yakın bi yere fena olmaz.gelen denize giren insanlarada bi nebze iyi olur.illa günlük yazlık mı kiralıyacak gelen..bu arada siz mersinlimisiniz?

  4. Zafer Es diyor ki:

    2000 li yıllara kadar tatil köyü sakinleri yarımadayı kapattığından dolayı girişler yasaktı. Gezememiştik. Şikayetler üzerine giriş bariyerleri yıkıldı. Sakinler gelenlere kem gözlerle bakar, Suriyeli muamelesi yapardı, alışveriş yaptırmaz, oturacagın yerlere, sitemize aittir oturamazsın diye ikazda bulunurlardı. Halaa tuvalet ve duşları yabancılar kullanamaz, ya denize yapacan yada çalılıklara. İmtiyazlı görgüsüzler takımından bazıları evlerini satınca, kiracılar arttı, site dışına başka yazıklar yapıldı 3-4 kat büyüdü. Koca bir tatil köyüne döndü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.