Makalenin bilgileri aziz barnabas tartışacak. aziz barnabas arıyorsanız, bu Barnabas kimdir ? ( Barnabas incili nedir ? ) makalesinde hometown-inn.com ile aziz barnabas’yi keşfedelim.

Barnabas kimdir ? ( Barnabas incili nedir ? ) içindeki aziz barnabas hakkında genel bilgiler yakın zamanda güncellendi

Aşağıdaki videoyu hemen izleyin

SEE ALSO  Yeşilin Tüm Tonlarını Barındıran Yedigöller’de Görsel Şölen | En doğru yedigöller bungalov fiyatları 2021 ile ilgili tüm içerik

Bu HometownInn web sitesinde, kendiniz için daha değerli veri için aziz barnabas dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. HometownInn web sitesinde her zaman sizin için her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, En eksiksiz bilgiyi size getirmeyi umuyoruz, Kullanıcıların internetteki bilgileri en doğru şekilde güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

aziz barnabas ile ilgili bazı içerikler

Kıbrıs, Gazimağusa, Salamis’ten Barnabas, Kıbrıslı Musevi bir ailenin çocuğu, Havari Petrus’un akrabası, İsa’nın yoldaşlarından, Aziz İncili ile gömülen ilk Hıristiyanlardan biri #barnabas #barnabasincili # petrus #hristiyanlık #hristiyanlık #stmathews #kıbrıs #magusa #salamis #misyonerlik

SEE ALSO  Yeni Zelanda'da Maaş 40 bin TL - (Aranan Meslekler) | yeni zelanda ya yerleşmek ile ilgili en iyi bilgiyi sentezleyin

Bazı resimler aziz barnabas içeriği ile ilgilidir

Barnabas kimdir ? ( Barnabas incili nedir ? )
Barnabas kimdir ? ( Barnabas incili nedir ? )

Görüntülediğiniz Barnabas kimdir ? ( Barnabas incili nedir ? ) hakkında haberleri görüntülemenin yanı sıra, Ardından, Hometown Inn Güncellemeyi hemen aşağıda daha fazla keşfedebilirsiniz.

SEE ALSO  ANDRIAKE CAMPING KARAVAN VE ÇADIR KAMP ALANI & ANTALYA//İSMAİL TUNÇBİLEK SÜRPRİZİ//KEKOVA KANO TURU | antalya kamp ile ilgili tüm bilgiler en eksiksiz

Daha fazlasını burada görün

aziz barnabas ile ilgili öneriler

#Barnabas #kimdir #Barnabas #incili #nedir.

[vid_tags].

Barnabas kimdir ? ( Barnabas incili nedir ? ).

aziz barnabas.

aziz barnabas bilgisiyle hometown-inn.com ‘ın size verdiği bilgiyle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. aziz barnabas hakkındaki makaleyi HometownInn ile izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Özgür diyor ki:

    Selam. Bu İncil'de, Son peygamber Hz. Muhammed müjdelenmektedir. İsa A.S'ın çarmıha gerilmediği, kıyamete yakın bir vakitte Enok (Hanok veya İdris Peygamber) ve İlya ile birlikte geleceği bildiriliyor.

    Barnabas İncil'inin Türkçesini aşağıdaki adresten ücretsiz okuyabilirsiniz.
    https://kaynakkod.org/books/barnabas-incili/

    Barnabas İncil'nii Çeviren Prof. Hamza Hocagil'in açıklamaları
    https://youtu.be/TU3vL8tf1R4

    Barnabas İncil'i
    52.Bölüm Ortaları

    Ruhumun huzurunda durduğu Allah sağ ve diridir ki, ben de diğer insanlar gibi ölümlü bir insanım; Allah beni, hastalar şifa bulsun, günahkârlar doğrulsun diye İsrail ailesi üzerine peygamber yapmışsa da, ben Allah'ın kuluyum ve siz, benim dünyadan ayrılmamdan sonra,şeytanın çalışmalarıyla benim kitabımdaki gerçeği iptal edecek olan şu habislere karşı nasıl konuştuğuma şahitsiniz. Fakat, ben sonlara doğru döneceğim ve benimle birlikte Enoh'la İlya da gelecek ve sonları meş'um olacak habisler karşısında delil ve şahit olacağız.» Ve, İsa böyle deyip, göz yaşı döktü, bunun üzerine havariler hüngür hüngür ağlayıp, seslerini yükselterek dediler: «Bağışla ey Rabb(imiz) Allah ve suçsuz kuluna merhamet et.» İsa karşılık verdi: «Amin, Amin.»

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.