Bu makalenin içeriği ale bira markaları hakkındaki tartışmayı güncelleyecektir. ale bira markaları hakkında bilgi ediniyorsanız, bu SCP Readings: SCP 261 Pan dimensional Vending Machine

object class safe

Videoyu buradan görüntüleyin

Bu hometown-inn.com web sitesinde, kendiniz için daha değerli anlayış için ale bira markaları dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. hometown-inn.com web sitesinde, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en doğru bilgiye hizmet etme arzusuyla, Kullanıcıların internette mümkün olduğunca çabuk düşünme ekleyebilmelerine yardımcı olun.

ale bira markaları ile ilgili içerik

SCP 261 “Pan-Boyutlu Otomat Makinesi”, diğer boyutlardan yiyecek ve içecek dağıtan anormal bir satış makinesi olarak sınıflandırılan bir SCP Foundation ürünüdür! Bu SCP okuması size Eastside Show SCP tarafından getirildi. SCP-261, ön cam paneli olmayan ve sağ tarafında küçük bir tuş takımı olan büyük siyah bir satış makinesi gibi görünüyor. SCP-261, Japonya, Yokohama’da bulundu. SCP-261, internette dolaşan bir “sihirli otomat” hakkında bir “şehir efsanesi”nin araştırılmasının ardından Vakfın dikkatine sunuldu. SCP-261, büyük bir alışveriş merkezinin arkasındaki arka sokakta, üzerine Japonca “hizmet dışı” yazan elle yazılmış bir işaretle birlikte bulundu. SCP-261’in herhangi bir işareti veya kimliği yoktur ve hiçbir yerli, onun şu anki konumuna ne zaman ve nasıl geldiğini hatırlamaz. Dahili olarak, SCP-261, yiyecek ve içecek ürünlerini satmak için donatılmış temel bir satış makinesi gibi görünüyor. Bir anahtar yapıldıktan ve ön kapı açıldıktan sonra hiçbir anormal malzeme bulunmadı ve SCP-261’in hiçbir zaman yiyecek veya içecek içermediği belirlendi. Tuş takımı, bağlıyken ve doğru şekilde çalışırken dağıtım mekanizmalarından hiçbirini etkinleştirmez. SCP-261’e para yatırıldığında ve tuş takımına üç haneli bir sayı girildiğinde, SCP-261 rastgele bir eşya satacaktır. SCP-261 Yen dışında herhangi bir para birimini kabul etmemiştir ve reddedilen para birimi madeni para iade yuvasına yatırılmıştır. Bu öğelerin nasıl göründüğü bilinmiyor; ancak SCP-261, kapı açıkken veya içeriye kayıt cihazları yerleştirildiğinde çalışmayacaktır. Tuş takımında girilen sayının satılan ürün üzerinde hiçbir etkisi yoktur ve herhangi bir model tespit edilmemiştir. Öğeler her zaman bir tür “atıştırmalık” şeklindedir ve tipik olarak parlak, dikkat çekici ambalajlara sahiptir. SCP-261, harici güç kaynağı olmadan çalışabilir, ancak bu durumda çalışması, “dengesiz” satışın normalden çok daha hızlı gerçekleşmesine neden olur. SCP-261 kısa bir süre içinde birkaç kez kullanılırsa ve/veya bir öğe satılmadan önce büyük miktarlarda para girilirse, SCP-261 tuhaf öğeler dağıtmaya başlayacaktır. Hala “gıda” iken, insan tüketimine uygunlukları genellikle yoktur. Eastside Show SCP’den (Eastside Steve) daha fazlasını görmek istiyorsanız, en yeni videolar için bugün abone olmayı unutmayın! ▼Burayı Okuyun▼ ▼Deney günlüğü 261 Ad De ▼ ▼Sosyal medyada bana katılın▼ Facebook: Twitter: #scp #scpfoundation #creepypasta .

SEE ALSO  EFES WİNTER BLUE (KIŞ MAVİSİ) BİRA TESTİ 🍺🔞 | Yeni güncellenen efes pilsen alkol oranı hakkındaki bilgilere genel bakış

ale bira markaları konusuyla ilgili bazı fotoğraflar

SCP Readings: SCP 261 Pan dimensional Vending Machine | object class safe | Food / drink scp
SCP Readings: SCP 261 Pan dimensional Vending Machine | object class safe | Food / drink scp

Food / drink scp hakkında bilgi okumanın yanı sıra, Ardından, HometownInn ‘nin her gün yayınladığı daha fazla içerik arayabilirsiniz.

SEE ALSO  hướng dẫn cách làm cafe latte art | máy pha cafe espresso kahchan | cafe latte espresso ile ilgili en doğru içeriğe genel bakış

Burayı tıklayın

ale bira markaları ile ilgili bazı öneriler

#SCP #Readings #SCP #Pan #dimensional #Vending #Machine #object #class #safe #Food #drink #scp.

SEE ALSO  Kadın oyuncu seçmelerinde şok! - Seversin 1. Bölüm | çekme kahve hakkında en iyi bilgiler

scp 261,scp-261,pan dimensional vending machine,scp 261 pan dimensional vending machine,scp-261 pan dimensional vending machine,scp261,scp vending machine,vending machine scp,scp the vending machine,scp drink machine,scp food,scp foods,scp drinks,object class safe,safe scp,scp safe,food scp,drink scp,scp drink,scp,scp foundation,scp reading,scp readings,scp wiki,scp video,scp videos,vending machine,scp 261 reaction,scp 261 experiment log.

SCP Readings: SCP 261 Pan dimensional Vending Machine | object class safe | Food / drink scp.

ale bira markaları.

ale bira markaları hakkındaki bilgilerle HometownInn sizin için güncellenen bilgilerle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. ale bira markalarıHometownInn hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Nick linaras diyor ki:

    Thats my favorite scp and i really wish this scp was real . My favorite snack items from this scp is diet ghost , candy robots , grain 7 (the bread) , sound pop candy , darkside cola and extreme chips

  2. Mark Mulder diyor ki:

    I kinda wish this thing was real. Half the stuff that comes out of that sounds pretty tasty or funny. one quarter is WTF or dangerous, and the other quarter is just appleseeds.
    And then you have the response to fake money. XD

  3. Blind Star Lily diyor ki:

    Challenge for all my fellow writers out there. Pick an item at random from the machine and write a short description of the universe it came from. Here’s mine:
    Philosopher’s Figs and Honey

    Temples litter the planet, in which often sit scribes and decipherers, pouring over words of ancient peoples. One moves from his parchment as a church bell tolls in the distance. Wiping his brow, he’s grateful for his lunch break. He stands and makes his way to his locker, sliding the heavy stone panel aside, before opening the thick metal door. He pulls out a small box and heads outside. Sitting down on a stone bench, he squints at the sky, the blazing sun. It’s so damn hot outside. Always is. With a sigh, the scribe rolls his sleeves up a bit, before opening his lunchbox. He smiles as the sweet smell of honey washes over him. He’s always loved sweet things. He takes out a fruit, dips it into the golden honey, then takes a bite. He sighs contentedly. Yeah, he can stand this. Maybe the heat’s not so bad after all.

  4. FurryEskimo diyor ki:

    18:15
    D-Class: “So, you could just get a robot arm or timed lever to press this button, right?”
    Scientists (presumably miles away): “Yes, but we didn’t think of that until now and we’re not sending the bus to get you, so activate the possible nuke and tell us what happens.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.