Bu makale bebek ile gezilecek yerler hakkında tartışma sağlayacaktır. bebek ile gezilecek yerler hakkında bilgi ediniyorsanız, bu DÜNYAYI GEZİYORUM – ROMA (HD) – 4 OCAK 2015 makalesinde hometown-inn.com ile bebek ile gezilecek yerler’yi keşfedelim.

DÜNYAYI GEZİYORUM – ROMA (HD) – 4 OCAK 2015 içindeki bebek ile gezilecek yerler ile ilgili içeriğin ayrıntılı özeti

Aşağıdaki videoya göz atın

SEE ALSO  Urla Tanıtım Filmi | İZMİR | En doğru urla nerede hakkında genel bilgiler

Bu hometown-inn.com web sitesinde, kendiniz için daha fazla veri elde etmek için bebek ile gezilecek yerler dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. hometown-inn.com web sitesinde, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en iyi bilgiye katkıda bulunma arzusu ile, İnternette bilgileri en doğru şekilde yakalayabilmenize yardımcı olur.

Konuyla ilgili bazı içerikler bebek ile gezilecek yerler

Abone ol : Facebook : Twitter : Ekranların hayranlıkla sunucusu Özlem Tunca, eşi Yasin Esirgenç ve küçük oğlu Yakupcan’la birlikte bu bölüm Roma’yı alt üst etti. Alışılagelmiş gezi programlarının aksine her bölümü macera ve heyecan dolu olan Özlem Tunca ile Dünyayı Geziyorum, dünyanın bilinmeyen bölgelerini, gelenek ve göreneklerini izleyiciyle buluşturuyor. Dünyayı Gezmek izleyicilerini bazen bakir doğada yürüyüşe çıkarırken, bazen de tarih kokan sokaklarda gezdiriyor. Dünyayı yakından görmek ve tanımak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği Özlem Tunca ile Dünyayı Geziyorum her Pazar 17:00’de Kanal 7 ekranlarında… .

SEE ALSO  Vatandaşlık veren ülke Portekiz #portekiz #vatandaşlık #avrupa #short #shorts #keşfet #kwai #kesfet | en kolay avrupa vatandaşlığı hakkında en iyi içeriği sentezleyin

bebek ile gezilecek yerler hakkındaki bilgilerle ilgili bazı görüntüler

DÜNYAYI GEZİYORUM - ROMA (HD) - 4 OCAK 2015
DÜNYAYI GEZİYORUM – ROMA (HD) – 4 OCAK 2015

Görüntülediğiniz DÜNYAYI GEZİYORUM – ROMA (HD) – 4 OCAK 2015 hakkında bilgi keşfetmenin yanı sıra, Ardından HometownInn her gün aşağıda yayınlanan daha fazla bilgiyi keşfedebilirsiniz.

Yeni bilgi için burayı tıklayın

bebek ile gezilecek yerler ile ilgili birkaç anahtar kelime

#DÜNYAYI #GEZİYORUM #ROMA #OCAK.

SEE ALSO  AYDIN; GEZİLECEK YERLER | Neyi Meşhur, Nesi Meşhur | Şehir Turu | aydın ın neyi meşhurdur hakkında yeni güncellenen bilgilere genel bakış

dünyayı geziyorum,özlem tunca,dünyayı geziyorum kanal 7,özlem tunca kanal 7,dünyayı geziyorum italya,dünyayı geziyorum roma,kanal 7 roma,dünyayı geziyorum 4 ocak,dünyayı geziyor,özlem tunca dünyayı geziyor,dünyayı geziyorum roma bölümü,yasin esirgenç,yakupcan,ailecek dünyayı gezen çift,Rome (Italian Comune),Italy (Country),roma gezisi,1080p,dünyayı geziyorum izle,dünyayı geziyorum hd zle.

DÜNYAYI GEZİYORUM – ROMA (HD) – 4 OCAK 2015.

bebek ile gezilecek yerler.

bebek ile gezilecek yerler hakkındaki bilgilerle Hometown Inn güncellemeleri ile size değer getirmeyi umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağınızı umuyoruz.. Hometown Inn bebek ile gezilecek yerler hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. vildang kymn2 diyor ki:

    Bazi arkadaslar burda yapıların tarihinin verilmediğini yazmış ,tarihe bende meraklıyım ama onlari anlamaya çalışıyorum çünkü her tarafi bir saate sığdırmak zorundalar , (naçizane görüşüm)

  2. vildang kymn2 diyor ki:

    Çok sağol Özlem hanım, her zaman harika sonumuz var ,bu Roma programini bir de tv2 den seyretmek istiyordum çok gezenti olarak ve internetten , çok gezentinin sesi tv.den iyi ama youtube dan sürekli ses kesilmesi insana illallah çektiriyor, ama sizin programınızda öyle ses kesilmesi falan yok ,tv7 ye de teşekkür ediyorum.

  3. paflagonian diyor ki:

    Fotoğraf çekinmek mi? Fotoğraf çektirmek mi? Yapıyo, edoyo falan mı? Yapıyor? Süslüyor mu? Son olarak sözüm ona dindar takılan Kanal 7’ye peynirlerde jelatin bulunduğunu hatırlatırım!

  4. Emre Baydar diyor ki:

    25:42 Pompeii dediğine emin misin? Sanırım başka bir yerden bahsediyordu,günümüzde Pompeii milattan önce Vezüv Yanardağı'nın sürpriz patlamasıyla yok olmuştur,günümüzde o bütün insanların zengin ve yozlaşmış olduğu Pompeii'den kalanlar antik harabelerdir.Milattan önce yok olan bir yerde yerleşim olabilir mi? Ayrıca belki de soruya yaşadığı yer olarak cevap vermemiştir.Belki Pompeii'ye gezmeye gittiğini sonra da biraz daha kuzeye,Roma'ya geldiğini söylemiştir.

  5. Tadiya Medya diyor ki:

    Panteon gezilir de …. ADINA PANTON denir mi ??? pan-te-on denir… Panteon gezilirde Marcus Agrippa dan bahsedilmez mi ??? ULAN İNŞAA ETTİREN ADAM BU …. DÜNYANIN İLK GENİŞ KUBBELİ YAPISI BU…. Adeta küfür eder gibi PAGAN TAPINAAA denilip geçiliyor sa… koskoca panteon… BOŞ SUNUCU… BOŞ PROGRAM… BOŞ EKİP…. SİZ ANCAK YEMEK PROGRAMI YAPIN… TARİHE BULAŞMAYIN BENCE….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.