Bu makalenin içeriği ünlü makarna restoranları ile ilgili olacaktır. Bodrum Mantı Nasıl Dünya Markası Oldu? makalesinde ünlü makarna restoranları’yi tartışalım.

Bodrum Mantı Nasıl Dünya Markası Oldu? içinde ayrıntılı olarak ele alma

Aşağıdaki klibi hemen izleyin

Bu HometownInn web sitesinde, kendiniz için daha fazla veri elde etmek için ünlü makarna restoranları dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en eksiksiz bilgiye hizmet etme arzusuyla, Kullanıcıların internetteki bilgiyi olabildiğince çabuk güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  3 PATATES ve 3 YUMURTANIZ VARSA👈 KAHVALTI HAZIR 👌 10 Dakikada Börek Tadında Muhteşem Kahvaltılık😋 🔝 | patatesli unsuz börek hakkında en ayrıntılı bilgilerin özeti

Bazı açıklamalar konuyla ilgilidir ünlü makarna restoranları

#ChefStory #BodrumMantı #Yemeksepeti 54 yaşındaki Cengiz Yanar, çalışma hayatına ilk adımını babasının dinlenme tesisinde attı. İlkokulu bitirdikten sonra 15-16 yaşlarında İstanbul’a geldiğini söyleyen Yanar, yıllarca hizmet sektöründe çalıştı. İstanbul’un en seçkin mekanlarında çalıştığını belirten Cengiz Yanar, kardeşi Hasan Yanar ile birlikte Bodrum Mantı’yı kurdu. Cengiz ve Hasan Yanar kardeşlerin şu anda 22 şubesi var. Bodrum Mantısının hikayesi şimdi ChefStory’de! İyi seyirler! 🙂 Hemen Yemeksepeti indirin, binlerce restorandaki indirimleri kaçırmayın: 🎧KULLANILAN MÜZİK 🎧 🎧 Cha Cha Manana – Steven John 🎧 Buenas Aida – Alexander Ace Baker 🎧 Acevedo – Alexander Ace Baker 🎧 Diablo – Alexander Ace Baker 🎧 FANTEZİ PANTOLON – John Fiddy 🎧 YÜKSEK ZAMANI – John Fiddy 🎧 Galway Bay – Claude Salmieri 🎧 Rhodos’ta Sabah – Carlos Leresche 🎧 Abisko – Ludovic Beier 🎧 Mamma Mia – Mederic Bourgue 🎧 Viva Italia – Mederic Bourgue 🎧 Volga Boyunca – Ludovic Beier 🎧 Rusça Solo Accordion – Ludovic Beier 🎧 Dai Gianni Dai – Stephane Huguenin 🎧 So Sassy – Franck Sarkissian 🎧 Cheeky Tango – François Delfin Chef Story’i diğer kanallardan takip etmek için; Instagram: Facebook: Tiktok: Story Box’ı takip etmek için; Youtube: İnstagram: .

SEE ALSO  Köfteli iskender | Bursa'nın Meşhur Pideli Köfte Tarifi/Gerçek Pideli Köfte Tarifi/Yemekler | iskender bursa meşhur ile ilgili tüm bilgiler en doğrudur

ünlü makarna restoranları ‘in içeriği ile ilgili fotoğraflar

Bir Yiyen Bir Daha Yiyor | Bodrum Mantı Nasıl Dünya Markası Oldu?

Bodrum Mantı Nasıl Dünya Markası Oldu? içeriğini anlamanın yanı sıra, Ardından, hometown-inn.com her gün hemen aşağıda yayınladığı daha fazla bilgiyi arayabilirsiniz.

SEE ALSO  EVDE GERÇEK LİMONLU DONDURMA TARİFİ - Hakiki Limonlu Dondurma Nasıl Yapılır | limonlu dondurma evde nasıl yapılır ile ilgili en eksiksiz bilgiyi kapsayan

Daha fazlasını görün

ünlü makarna restoranları ile ilgili bazı öneriler

#Bir #Yiyen #Bir #Daha #Yiyor #Bodrum #Mantı #Nasıl #Dünya #Markası #Oldu.

chef story,yemek,story box,yemek hikayeleri,Bodrum Mantı Nasıl Dünya Markası Oldu?,bodrum mantı,en iyi mantıcılar,mantı,günde 1 ton mantı satıyor,Cengiz Yanar.

Bir Yiyen Bir Daha Yiyor | Bodrum Mantı Nasıl Dünya Markası Oldu?.

ünlü makarna restoranları.

ünlü makarna restoranları bilgisiyle Hometown Inn sizin için güncellenen bilgiyle, size değerli getirmeyi umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn ünlü makarna restoranları hakkındaki makaleyi takip ettiğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. ULU diyor ki:

    Cengiz beyi yüz yüze tanıma imkanım oldu. Çeşmede çalıştığım otele misafir olarak gelmişti ve iş arkadaşlarımla Alaçatı' da gezerken dükkanına uğrayınca bize mantı ısmarlamıştı. Mantının tadı hala damağımda.. Çok iyi , babacan bir insandır Cengiz abi Allah yolunu açık etsin inşallah..

  2. Emine Vardar diyor ki:

    Ben mantı yiyeceksem kesinlikle Bebekteki kasera cafe dışında bir yerde yemem. Sadece mantı da değil kayseri mutfağına çok hakimler o yüzden mantılarıda harika oluyor.

  3. alp duyak diyor ki:

    Makine den para kaybedeceginden korkmus olmasa ; O 30 kadini ! ertesi gun kapi onune koyardi. Gitmem , kendisine 5 lira paramin gecmesini de istemem . Seriden 10 bolum izlemisimdir , en sevmedigim patron kendisi oldu .

  4. Anil35 diyor ki:

    Hiç samimi gelmedi. Sürekli "kadınlar yapıyor", "kadınlar çalışıyor" demesi çok itici. Kadın çalışanlarımız diyebilir. Biz bu kanalda personeline "arkadaşlarımız" diyen samimi işletmecileri de gördük.Boyle adamların reklamını yapmayın lütfen.

  5. The Ghost diyor ki:

    Bodrum türkbükü şubesini bok götürüyor mutfak ve mutfak arkası sokak leş giibi haberi varmı acaba bence haberi var o dükkan küçük yoğunluğu kaldırmıyor dolayısıyla bok götürüyor bilgisine

  6. sibel çam diyor ki:

    Başari asla tesadüf değildir.. üretim anindan müşteri sunumuna kadar her aşaması titizlikle ve kaliteyle isleyen bir süreç.. Ne yediginizden emin olmak istiyorsaniz doğru yerdesiniz. Net!!

  7. HÜLYA ÇİL diyor ki:

    Cengiz abiyle yıllardır çalışırım çok saygideğer , insan olarak merhametli ve çalışan personelinin haklarini koruyan bir işverendir.İşinin ehlidir ve kalitesinden asla ödün vermez.

  8. Ahmet Yeşilyurt diyor ki:

    Dünden bugüne lezzetinden ödün vermemiş, hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti açısından oldukça başaralı bulduğum her gittiğimde başka bir menüyü denemek istesemde mantısından vazgeçemediğim oldukça başarılı bir işletme. Başarılarınız daim olsun.

  9. Bilâl Besli diyor ki:

    Çıtır mantısından çökertmesine, Cengiz Bey’den, Hasan Bey’e, çalışanlarından ve genel işletmelerinin hepsine bayıldığım marka. Hepsi çok ilgili ve muhteşem insanlar. İyi ki varsınız.

  10. M.Gökhan Bingöl diyor ki:

    Bir defa ikide bir kadınlar demesi çok itici. Kadınlar sizin malınız mı?. Çalışanlarımız daha şık olurdu. Ben olsam kaydı aldıktan sonra yayımlamazdım. Her lafı bir baş incitiyor ustanın.

  11. İlknur Zoroglu diyor ki:

    Kayseri li olarak Sivas lı birinin bu işte olmasına üzüldüm ama çok çalışmış karşılığını almış yine başarılar çalışan bayanlar diye hitap etmesini beklerdim kadın değil

  12. Onur diyor ki:

    Seneler önce zorla bahşiş alıyorlardı. İlk kez böyle saçma bir şeyle karşılaşmıştım. Çok istiyorsanız gelirin bir kısmını garsonlara paylaştırırsınız . Müşteriden ödeme esnasında zorla ek ücret istemek nereden baksan saçma bir hareket. Ayıp.

  13. kadir doğrular diyor ki:

    Oldum olası sevmem bu adamı yokluktan geldiğini söylüyorsun zor şartlarda yetişdik diyorsun 50 TL ye mantı satıyorsun ondan sonra makina olmadı MECRUBEN işcilerle devam etmek zorunda kaldık diye belirtiyorsun haris adam gözünüz doymaz sizin demiyorsun ben iyi paralar kazanıyorum bunuda istihdam yaratarak paylaşıyorum oda azını böyle yerlere yüz vermemek lazım da nerde son söz son kelam kanalınıza çıkartırken biraz seçici davranın böylelerinin reklamını yapmayın …

  14. JeaMoN diyor ki:

    Müşterileri nişantaşı, beyoğlu, galatasaray, bağdat caddesindeymiş, doğru nokta orasıymış :))) Yahu kime doğru nokta değil orası. en sevmediğim bölümdü. Mantıcısın abi sen, hamburger ne alaka

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.