Bu makalenin içeriği açıkça 100 lik yeni rakı hakkında konuşacak. Cahille Sohbeti Kestim makalesinde hometown-inn.com ile 100 lik yeni rakı hakkında bilgi edinelim.

Cahille Sohbeti Kestim içinde 100 lik yeni rakı ile ilgili en eksiksiz içeriği kapsayan

Videoyu buradan görüntüleyin

Bu hometown-inn.com web sitesiyle, kendiniz için daha yararlı verilere sahip olmak için 100 lik yeni rakı dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Sizin için en doğru değeri sağlama arzusuyla, Kullanıcıların İnternet’e en doğru şekilde bilgi ekleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  NEGRONI - Campari | campari ile yapılan kokteyller hakkında en iyi bilgilere genel bakış

Konuyla ilgili bazı içerikler 100 lik yeni rakı

Abone olun ve KAFA TV’de yayınlanan videoları kaçırmayın! Sizin İçin Seçimlerimiz: Zafer Algöz Anlatıyor: Kulis: Astroloji Şef: Taksi Şefi: Zeynep Miraç ile Portreler: YouTube Türkiye serüvenimize başladığımızdan beri kocaman bir aile edindik. KAFA dergisi YouTube kanalımızda yazarlarımızla röportajlar, sokak röportajları ve insan hikayeleri üzerine videolar paylaşıyoruz. Biz videoyu çekerken ve düzenlerken çok eğleniyoruz! Umarız bu size de yansır. Ailemize katılmak istiyorsanız abone olmayı unutmayın. Sponsorluk ve iş görüşmeleri için: contact@kafa1500.com Öneri ve görüşleriniz için: İletişim@kafa1500.com Kafa TV sosyal medya hesapları: 📌 İnstagram: 📌 Facebook: 📌 Twitter: 📌 Web Sitesi: .

SEE ALSO  EVDE PİLSEN DARK KAHVELİ BİRA YAPIMI | dark bira ile ilgili en iyi bilgiyi özetleyin

100 lik yeni rakı hakkındaki bilgilerle ilgili bazı görüntüler

İlber Ortaylı’nın 2022 Değerlendirmesi | Cahille Sohbeti Kestim
İlber Ortaylı’nın 2022 Değerlendirmesi | Cahille Sohbeti Kestim

Cahille Sohbeti Kestim içeriğini keşfetmenin yanı sıra, O zaman hometown-inn.com her gün hemen aşağıda yayınladığı diğer birçok içeriğe bakabilirsiniz.

SEE ALSO  PIJEŠ ONO ŠTO IZVUČEŠ!! *ODVRATNI* IZAZOV FUUUUUUJ!! 🤮 | beks bira hakkında en iyi içeriği sentezleyin

Daha fazlasını burada görün

100 lik yeni rakı ile ilgili öneriler

#İlber #Ortaylının #Değerlendirmesi #Cahille #Sohbeti #Kestim.

kafa,kafa dergisi,eğlence,hikaye,kafatv,kafa tv,kafadergisi,İlber ortaylı,ilber ortaylı 2022,İlber hoca,İlber ortaylı kafa,İlber ortaylı yılbaşı,İlber ortaylı kafa tv.

İlber Ortaylı’nın 2022 Değerlendirmesi | Cahille Sohbeti Kestim.

100 lik yeni rakı.

100 lik yeni rakı içeriğiyle Hometown Inn güncellemelerinin size değer getirmeyi umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağınızı umuyoruz.. HometownInn 100 lik yeni rakı hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. VirtualViolence diyor ki:

    Bu sunan eleman çok cıvık, hoca tam bir şey diyecek lafına giriyor, adamın lafını ağzına tıkıyor. Sorusunun cevabını doğru düzgün alamadan kendi lafını söylüyor. Karşısındaki de avamda biri olsa neyse diyeceğim… Ayıp. Fatih Altaylı da böyle. Keşke daha adam akıllı insanlar röportaj yapsa da, daha rahat dinlesek. Sınıfta da bu cıvıklar dersi hep sabote eden tipler oluyorlar. Hocanın da çok bayılarak geldiğini sanmıyorum ama medyada gündelik hayatla ilgili konuşma yapabileceği ve gençlere ulaşabileceği başka rahat bir alternatifi yok sanırım.

  2. Ulvi Ozcan diyor ki:

    Düzenli takip edemesem de ; ekranın başına oturduğum zaman birkaç videoyu birden izliyorum. İlber hocamıza da, size de, ekibinize de çok teşekkür ederim …

  3. Halil ibrahim Sarı diyor ki:

    Yıl başı gibi bir saçmalığın kutlanması zaten akıl işi değil. Hristiyan adetini empoze edilmesinden başka bir açıklaması yok. Fabrikada çalışan bir birey olarak şunu söyleyebilirim. Ramazan da herhangibi bir çalışma olmaz iken fabrikalarda süslenme püslenme gibi tuhaf tuhaf şeyler yapılıyor. Dini tartışmaya girmeyeceğim kimse ile dinden bahsetmiyorum ülkemizde bu işlerin ekonomi tarafı var tamamen para tuzağı sevgililer günü anneler günü babalar günü vb vb. Bana gereksiz ve saçma geliyor

  4. Sevgi Ekol diyor ki:

    Bizi İlber Hoca ile buluşturduğunuz için size ayrıca teşekkür ediyorum.Hocam konuşurken bilgisiyle ,pozitif enerjisiyle inanılmaz mutlu ediyor.Karanlık günlerimize ışık oluyor .
    Uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum ❤

  5. KRİPTOPOLİS diyor ki:

    Fakir kesim azalırsa ülkede kollukta azalır. Sonra zenginler ve orta kesimden biraz yukarıda olan ülkeyi geliştirecek olan kesimin korunması zora girecektir. O yüzden birbirimize sahip çıkmalıyız

  6. Simolika diyor ki:

    İlber hocam Netflixte yeni sezonu çıkan ilk sezonunda Celal Şengör’ün de yer aldığı belgesel tadında olan Rise Of Empires: Ottoman’ ı izlemiş mi acaba hocamın fikirlerini çok merak ediyorum. Cidden gerçeği yansıtmışlarmı diye…

  7. EBRU CANSIN PALAUR MUSIC CHANNEL diyor ki:

    Hocam çok yaşayın, sağlığınız huzurunuz yerinde olsun…Siz bize harika bir enerji ile geliyorsunuz, biz de size tüm güzel enerji ve dileklerimizi yolluyoruz. Ayrıca bizi hocamızla buluşturan Kafa Tv'nin tüm emekçilerine teşekkür ederiz. Mutlu Yıllar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.