Makalenin içeriği hafif bira hakkında açıklığa kavuşacak. hafif bira’yi arıyorsanız, bu Evde Kit ile Bira Yapımında Pratik Bilgiler makalesinde hometown-inn.com’da hafif bira’yi tartışalım.

Evde Kit ile Bira Yapımında Pratik Bilgiler içindeki hafif bira ile ilgili içeriğe en doğru genel bakış

Şimdi aşağıdaki videoyu izleyin

Bu Hometown Inn web sitesiyle, kendiniz için daha değerli veri için hafif bira dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en doğru bilgiyi sağlamayı umuyoruz, Kullanıcıların internetteki bilgileri olabildiğince çabuk güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Yediklerinize ne kadar hakimsiniz |BOŞ KALORİ NEDİR? | bira kalorisi ne kadar hakkında yeni güncellenen içeriğe genel bakış

Konuyla ilgili açıklamalar hafif bira

Bazı görüntüler hafif bira hakkındaki bilgilerle ilgilidir

Evde Kit ile Bira Yapımında Pratik Bilgiler
Evde Kit ile Bira Yapımında Pratik Bilgiler

Okuduğunuz Evde Kit ile Bira Yapımında Pratik Bilgiler hakkındaki haberleri keşfetmenin yanı sıra, Ardından hometown-inn.com her gün aşağıda yayınladığı daha fazla içerik keşfedebilirsiniz.

Burayı tıklayın

SEE ALSO  Eşeysiz Üreme Çeşitleri- 2 | 10. Sınıf Biyoloji | En eksiksiz bira çeşitleri ile ilgili içerik

hafif bira ile ilgili birkaç öneri

#Evde #Kit #ile #Bira #Yapımında #Pratik #Bilgiler.

[vid_tags].

Evde Kit ile Bira Yapımında Pratik Bilgiler.

hafif bira.

hafif bira içeriğiyle Hometown Inn güncellemelerinin size değer getirmeyi umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağınızı umuyoruz.. HometownInn ‘ın hafif bira içeriğini izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Ozhan Ugurlar diyor ki:

    Mehmet hocam bir sorum daha olacak bira kitinden yüksek alkollu bura yapacam turbo maya aldim ama ne kadar seker koyacami bilemiyorum size zahmet ne kadar olacak cvp yazarmısiniz

  2. Béla Árpád diyor ki:

    Bira yapan ya da yapmaya başlayacak olanların üzerinde çok büyük emeğiniz var. Ben sizin videolarınızla bira yapımına başladım. Yeni başlayacak olan arkadaşlara da sizin tüm videolarınızı izlemelerini tavsiye ediyorum. Aradıkları her soruya yanıt bulacaklardır. Kit birası işini çözdüm artık direkt arpadan tam tahıl yapımına geçeceğim. Hürmetler hocam!

  3. sevda tarçın diyor ki:

    bu birayı fermente ettikten sonra gazlandırma yapmadan içsek ne farkeder gazlı olursa ne fark eder mehmet bey.geçenlerde yapmıştım gazlandırmadanda içtim tadı oldukca iyiydi.birde fermente bittikten sonra kovada ne kadar süre bekliyebilir.

  4. Mehmet K diyor ki:

    Mehmet Abi Merhabalar,değerli bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederiz;Benimde size 2 sorum olacaktı yaklaşık 3 hafta önce başlangıç seti almıştım ama fırsat bulup kuramadım bira kitini bu sıcaklarda güneş görmeyen ama nispeten oda sıcaklığında olan biryere koydum mayada buz dolabında bekliyor sorun olurmu acaba?Diğer sorumda 3 adet 60×120 strafor alıp, 2 ye bölüp,6 adet 60×60 strafordan kutu yapmak istiyorum;ama köpükle uğraşmadan sadece kürdanlarla birleştirip sizce sağlıklı iş görür mü abi?

  5. Murat Karan diyor ki:

    Hocam 15. gundeyim hava kilidi eşit durmuyo fakat fermantasyon yok şuan hava kabarcığı cikmiyor .siselemeye gecebilirmiyim ? Birde gazlanmasi için attığımız şekeri blendirda ogutsek pudra misali atsak gazlanma daha iyi olabilir mi ? Siseledikten sonra ortam sıcaklığı ne kdar olmalı ? Cevaplarsanız sevinirim Şimdiden teşekkür ederim..

  6. nietzsche senelere diyor ki:

    Mehmet Abicim selâmlar. Bugün konyadan gelirken 5 kg kırmızı vişne aldım şaraplık piç vişne dediğimiz ufak suyu daha kırmızı olan. Bugün onu mayalayacağım. Elimde hem kırmızı şarap mayası hem de beyaz şarap mayası var. Sen meyvelere beyaz şarap ve şampanya mayası daha çok yakıştırırsın. Bu kırmızı vişne olunca kararsız kaldım kırmızı üzüm gibi mi düşenelim sen hangi maya tercih ederdin ?

  7. Berke Yılmaz diyor ki:

    Hocam soğutma ve ısıtma için termos görevi gören dediğiniz yönteme yakın ama daha uzun ömürlü soğutma çantaları mevcut. ben onlarla yapıyorum. Ek olarak bazı yerlerde akvaryum termometresi ve iki parçalı hava kilidi var. Hava kilidi ile uyumlu termometrenin şöyle bir artısı var. Anlık olarak ve kesin sıcaklık sonuçlarını çıkartıyor ve hava kilidinin içinden geçerek kovayı delme işlemi vs yapmıyoruz. Ben stout bira yapmak için 19-20 derecede sıcaklığı sabit tutuyorum. İkinci bira yapışım. Stout kiti ve sıvı malt özü ile yapıyorum. BB-34 adında bir maya kullanıyorum. Sonuçları izninizle buraya yazarım. 🙂 1-2 kişiye sorarak bu maya ve karışımı edindim. Stout deneyiminiz varsa tadım öncesi fikrinizi almak isterim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.