Makalenin içeriği pamukkale hakkında bilgi tartışacak. pamukkale hakkında bilgi hakkında bilgi ediniyorsanız, bu Hierapolis – Bölüm 1 (with english subtitles) Kent Tarihi, Antik Havuz, Kehanet Merkez ve Tiyatro makalesinde hometown-inn.com ile pamukkale hakkında bilgi hakkında bilgi edinelim.

pamukkale hakkında bilgi ile ilgili içeriğin en eksiksiz Hierapolis – Bölüm 1 (with english subtitles) Kent Tarihi, Antik Havuz, Kehanet Merkez ve Tiyatro bölümündeki özeti

Aşağıdaki videoyu hemen izleyin

Bu HometownInn web sitesiyle, sizin için daha yararlı verilere sahip olmak için pamukkale hakkında bilgi dışında bilgi ekleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru bilgileri güncelliyoruz, Sizin için en iyi bilgiyi sağlama arzusuyla, Kullanıcıların internette haberleri en doğru şekilde yakalayabilmelerine yardımcı olun.

pamukkale hakkında bilgi ile ilgili birkaç açıklama

Altyazıları AÇMAYI UNUTMAYIN TAVSİYE EDİLEN VİDEOLARIM Antik Çağlardan Yaşam Öyküleri Roma Tarihinin En Zengin Adamı: Crassus – Antik Çağdan Yaşam Öyküleri – Bölüm 1 Sezar (Sezar) Neden Bu Kadar Önemli? Antik Çağdan Çocukluk-Gençlik Hikayeleri Bölüm 2.1 Sezar’ın Suburra Bölgesi Nasıldır? Cumhuriyet Neden Düştü – Antik Çağdan Yaşam Öyküleri 2.2 Antik Roma’nın İlginç Rahipleri Flamens Truva Savaşı (Video Serisi) Aphrodisias Antik Kenti Lahit Galeri ve Taslak Lahitler – Aphrodisias 1 Maske – Dönemin Girland Frizleri ve Heykeli – Aphrodisias 2 Sebasteion of Aphrodisias – Roma İmparatorlarına Adanmış Muhteşem Bir Tapınak – Aphrodisias 3 Aphrodisias Tiyatrosu ve Küçük Detaylar – Aphrodisias 4 Aphrodisias Hadrian Hamamları – Aphrodisias 5 Aphrodisias Bouleuterion Süslü Heykeller (Parlamento Binası) ve Sagalassos Odeon – Aphrodisias Tapınağı Aphrodisia 6 Antik Aphrodisia Stadı 7 En İyi Aphrodisias Koridoru Stadyumlardan Biri – Aphrodisias 8 Muhteşem Kapı Tetrapylon – Aphrodisias’ı Keşfeden Ara Güler mi? Aphrodisias 9 Yayınlanmamış ve Aphrodisias ve Sagalassos Gezilerinin Kamera Arkası Sagalassos Antik Kenti Sagalassos Roma Hamamı ve Roma Hamamı Kültürü Sagalassos Macellum Sagalassos Yukarı Agora ve Antoninler Çeşmesi Sagalassos Tiyatrosu ve Antik Kentin Her Yerinde Görülmeyen Tünel Bölüm 1 Hierapolis: Vomitorium Hiera , Kehanet Merkezi ve Tiyatro Hierapolis – 2. Bölüm – St. Philippus Kimdir – Hac Yolu – Mezar Kilisesi – Martyrion Hierapolis – Bölüm 3 – Frontinus Caddesi – Şehir Tuvaleti – Nekropol – Defin Gelenekleri Pisidia Antiocheia Antik Kenti Isparta Yalvaç – Pisidia Antiocheia Antik Kenti – Bölüm 1 – Kent Tarihi, Tiyatro Isparta Yalvaç – Pisidia Antiocheia – Bölüm 2 – Augustus Tapınağı – St Paulus Bazilikası Isparta Yalvaç – Bölüm 3 – Devlethan Camii – Çınaraltı Kahvehanesi – Yalvaç Müzesi Laodikeia Antik Kenti Laodikeia – Bölüm 1- Suriye Sokağı – Antik Oyun Ludus Duodecim Scriptorum Laodicea – Bölüm 2 – Tapınak A – Roma Propagandası A rt Laod eia Bölüm 3 – Kutsal Agora – Batı Tiyatrosu – Caracalla Çeşmesi Laodikeia – Bölüm 4 – Latrina – Yeşiller Jokey Kulübü – Stadyum Sultanahmet Meydanı Sultan Ahmet Meydanı ve Bizans Hipodromu Sultanahmet Dikilitaşı – Theodosius Sütunu Örme Sütun – Sultan Ahmet Meydanı Yılanlı Sütun – Yılanlı Sütun Uzun bir aradan sonra nihayet yeni videoyu hazırlayabildim. Önce yağmurlu havanın ardından özel işlerim araya girdi ve yaklaşık 1 ay ara vermek zorunda kaldım. İlk başlarda çok kalabalık olduğu ve çekim yapacağım yerlerde insanlar olduğu için saçma sapan hareketsiz bir çekim yaptım bundan sonraki videolarda bu hatayı telafi etmeye çalışacağım. İyi eğlenceler 🙂 “Müzik: www.bensound.com” veya “Bensound’dan Ücretsiz Telif Hakkı Müziği” .

SEE ALSO  BELLAPAIS MANASTIRI - KUZEY KIBRIS | En eksiksiz girne kilise ile ilgili tüm içerik

pamukkale hakkında bilgi hakkında bilgi ile ilgili fotoğraflar

Hierapolis - Bölüm 1 (with english subtitles) Kent Tarihi, Antik Havuz, Kehanet Merkez ve Tiyatro
Hierapolis – Bölüm 1 (with english subtitles) Kent Tarihi, Antik Havuz, Kehanet Merkez ve Tiyatro

Okuduğunuz Hierapolis – Bölüm 1 (with english subtitles) Kent Tarihi, Antik Havuz, Kehanet Merkez ve Tiyatro hakkında bilgi izlemenin yanı sıra, O zaman Hometown Inn her gün hemen aşağıda yayınlayan daha fazla makale okuyabilirsiniz

SEE ALSO  EFLATUN PINAR HİTİT SU ANITI | eflatun pınar için yeni güncellenen içeriğe genel bakış

Yeni bilgi için burayı tıklayın

pamukkale hakkında bilgi ile ilgili birkaç anahtar kelime

#Hierapolis #Bölüm #english #subtitles #Kent #Tarihi #Antik #Havuz #Kehanet #Merkez #Tiyatro.

SEE ALSO  İSKENDERUN ARSUZ KARAVAN KAMP | arsuz kamp alanları ile ilgili en eksiksiz bilgiye genel bakış

hierapolis,pamukkale,unesco,hierapolis ruins,hierapolis ancient city,pamukkale travertenleri,denizli,hierapolis gezisi,hierapolis antik yapılar,st philippus,aziz philippus,philip the apostle,st philippus grave,st philippus martyrion,hierapolis theathre,hierapolis museum,hierapolis ancient pool,hierapolis cleopatra pool,hierapolis hotels,pamukkale hotels,hierapolis english.

Hierapolis – Bölüm 1 (with english subtitles) Kent Tarihi, Antik Havuz, Kehanet Merkez ve Tiyatro.

pamukkale hakkında bilgi.

pamukkale hakkında bilgi hakkında HometownInn sağladığı bilgilerle, size değer getirmeyi umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. pamukkale hakkında bilgi hakkındaki makaleyi HometownInn ile izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Cem Elmas diyor ki:

    Hocam önümüzdeki hafta için Pamukkale – Hierapolis, Leodikya ve Afrodisias'ı gezmeye gideceğimiz için yıllar önce izlediğim bu rehber videoyu tekrar izliyorum. Tekrar tekrar emeğinize sağlık.

  2. Michael Maier diyor ki:

    ülkedeki antik kentlerin çoğunu görmüşümdür fakat Didim Apollon tapınağı gibi heybetli bir yapı gibisini görmedim.keşke biraz daha ayağa kaldırılabilse.yolunuz düşerse videosunu bekliyoruz.

  3. ebubekir çetinkaya diyor ki:

    Merhaba, tiyatro sahnesinde yer alan kabartma ve heykellere dair biraz bilgi verebilir misiniz? Heykeller özel kişilerin mi yoksa sembolik sanatsal çalışmalar mı? bir de şu anda replika seklindeki Apollon Heykeli bulunduğu yerden farklı yerde olmalıydı diye anlıyorum anlatımınızdan, dogru mu?

  4. mert köseoğlu diyor ki:

    eğer bu ülkedeki antik kaynakları devlet kullanmış olsaydı ve sahip çıksaydı bu ülkede hiç kimse çalışmak zorunda kalmazdı am ne hazindirki bu ülkenin başına her kim geçtiyse her geçen antik eserlere zarar verdielr yada üç kuruşa sattılar

  5. Ümit BABACAN diyor ki:

    Ölü serçeler buluyorum dediğin yerde solda tapınak zeminine oturtulan blokların şekli altında bir kral mezar odasının olmasının muhtemel olduğunu göteriyor.Tabi çıkan gazların zehirleyici olması soyulma ihtimalinide ortadan kaldırıyor.Düşünsenize zaten mezar ticaretinin yapıldığı antik çağda kral veya çok varlıklı bir soylusunuz size diyorlarki öyle bir mezar sistemi yapalımki mezar odanıza sonsuza kadar kimse el uzatamasın. Aslında tüm tapınaklar ve fal bilim merkezleri eski bir büyük kral mezarı diyebiliriz.Hekataiosun nasıl mezar odası nasıl tapınağın altında bulundu ise bunlarında bir zemin röntgeni çekilmeli ve mezar odası bulunmalı.Tabi kim yapar bunu modern bilimmi?yoksa arkeologlarmı?tabiki değil.

  6. Bahattin Sargın diyor ki:

    En güzel video. En doyurucu, bilgilendiren, öğreten, akıcı ve anlaşılır bir dil anlatımın falan harika bir çekim yapmışsın. Üstelik farklı dillerde alt yazı bile eklemen büyük incelik. Çok emek vermişsin. Son derece bilinçli ve Tarihi eserlerin korunması konusunda da duyarlı oluşunu ve olunmasını gerektiği hissettirmende fevkalede güzel. Diyecek söz bulamıyorum. Eline, diline sağlık. iki Lahit videosu çekip geveleyip, para peşinde olanlara örnek olsun.

  7. Aziz Polykarpos diyor ki:

    MERHABA, Emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Arkeoloji fotografçısıyım. Gün batımı ve doğumu, gece çekimlerinde giriş kapısı olan ören yerlerinde izin almak çok meşakkatli, büyük bir ihtimalle red cevabı geliyor.Denizli, Aydın ve Burdur da girişi olmayan ören yerleri nerelerdir ?

  8. Yasin Arslan diyor ki:

    Pamukkale’deki antik kent Hierapolis’i gezerken basamaklardaki Türkçe bir yazı dikkatimizi çekiyor. Yaklaşma mesafesinde antik bir yazı izlenimi veren mesajı okuyunca merakımız artıyor. Mesaj 64 yıl önce 19 yaşındaki bir çoban tarafından yazılmış. Tarihi eserde tahribat gibi görünse de durum öyle değil. Yaşayıp yaşamadığını bilemediğimiz Çoban Ali bugün koruma altında olan bölgede, hayvanlarını otlatırken tarihi değerini bilmediği taşın üzerine geleceğe mesaj göndermiş. Yıllar sonra bölgede yapılan kazılarda taş ortaya çıkmış. Hierapolis Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Francesco D’andria Çoban Ali’yi bulmuş. D’andria’nın, “Bunu neden yazdın Ali? Bu taşın tarihi bir eser olduğunu, bunun yanlış olduğunu bilmiyor muydun? şeklindeki sorularına Çoban Ali kendi yerel şivesiyle “ Valla bilmiyodum, bilsem yazamıdım. Geçileemi güdekene düzgün bi daş varıdı orda, ben de yazıvedim” demiş. Taş meradan alınıp kazısı ve restorasyonu yapılan antik kentin kral locasının yakınındaki yerine numaralandırılarak yerleştirilmiş. Şimdi bu taş ve Çoban Ali’nin çekiç ve keski yardımıyla yazdığı yazısı Antik tiyatrodaki tüm diğer eserlerle birlikte koruma altında bulunuyor. Çoban Ali kazı sonrası ortaya çıkarılan eserleri korumak için bekçilik yapmış. Çoban Ali binlerce yıl önce yaşamış bir medeniyetin mesajının yanına kendi mesajını iliştirmiş, son derece yanlış bir iş yaptığını bilmeden

  9. Arkeonaval diyor ki:

    Hocam, yine ben, bir sorum olacak. Roma döneminde inşasina başlanmış olmasına rağmen, kabartmalarda Yunan Mitolojisinden sahnelere yer verilmiş. Bu yaygın bir durum mudur?

  10. Halo TR diyor ki:

    selam. güney kapıdan girince zeminde tüm şehri dolaşan su kanalına benzer taş kanallar görüyoruz. bunlar gerçek hierapolis'ten kalmış olmamalı diye düşünüyorm öyle olsaydı bugün göremezdik çünkü zemin seviyesi aşağıda diye biliyorum. eğer sonradan yapıldıysa ne kanalı onlar? antik kanal gibi de duruyorlar ama bilemedim. rehberin birisi zamanında temiz su yönlendirmek için bu kanalları kullanıyorlardı demişti. ama o bölge tamamen kalker altında 1-2 metre aşağıda.. o kanallar sonradan yapılmış olmalı… anlatabildim mi hangi kanallardan bahsettiğimi? güncel beton kanallar da var onlardan bahsetmiyorum. diğer antik gibi görünen uzun kanallardan bahsediyorum. 2:09 saniyede kadraja girmiş galiba… bunlar nedir? biliyor musunuz? teşekkürler emeğinize sağlık =)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.