Makalenin bilgileri teiple sec etrafında dönecektir. teiple sec hakkında bilgi sahibiyseniz, bu ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ – TRIPLE SEC (PROD. ASTO PASAM) makalesinde Hometown Inn ile birlikte teiple sec hakkında bilgi edinelim.

teiple sec ile ilgili bilgilerin özeti en eksiksiz ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ – TRIPLE SEC (PROD. ASTO PASAM)

Aşağıdaki videoya göz atın

Bu hometown-inn.com web sitesinde, kendiniz için daha yararlı anlayış için teiple sec dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en eksiksiz değeri getirme arzusuyla, Kullanıcıların internetteki bilgileri en doğru şekilde güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Cappuccino Nasıl Yapılır? Püf Noktaları Nelerdir? | cafe latte içeriği ile ilgili genel bilgiler en doğru

teiple sec ile ilgili birkaç açıklama

Yapımcı & Kaydedilmiş Asto Pasam Karıştırma & Master’ı chriskoxan @ Grooveebox Stüdyo Yapıt: B. Creative FB @ .

teiple sec konusuyla ilgili bazı görüntüler

ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ - TRIPLE SEC (PROD. ASTO PASAM)
ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ – TRIPLE SEC (PROD. ASTO PASAM)

Okuduğunuz ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ – TRIPLE SEC (PROD. ASTO PASAM) hakkındaki içeriği anlamanın yanı sıra, Ardından hometown-inn.com Güncellemeyi hemen aşağıda olan daha fazla makale bulabilirsiniz.

Daha fazla haberi burada görün

SEE ALSO  Filtre Kahve Makinesi ile Kahve Yapımı (Goldmaster MyCoffee) | En doğru türk kahvesinden filtre kahve yapılır mı hakkında genel bilgiler

teiple sec ile ilgili öneriler

#ΜΙΚΡΟΣ #ΚΛΕΦΤΗΣ #TRIPLE #SEC #PROD #ASTO #PASAM.

mk,mikroskleftis,asto pasam,astopasam,voras,voreiaasteria,voreia asteria,pilotos,triple sec,triplesec,thessaloniki,2016,greekrap,rap,hiphop,trap,ellinikorap,grooveebox,xanthi,grooveebox studio.

ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ – TRIPLE SEC (PROD. ASTO PASAM).

teiple sec.

teiple sec hakkındaki bilgilerle HometownInn ‘ın size verdiği bilgilerle, size değer getireceğini umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. HometownInn teiple sec hakkındaki makaleyi takip ettiğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Nasi Squirtl diyor ki:

    εχω βαρεθει , ηρθααα , φερε το κρασι , φερε μου το απο δω να σου πω , δωσε τη σκιταλη και ειμαι παντα εδω να τροφοδοτω το μυαλο μου με την σκληρη σου ηχω , σαν αντιλαλος ακουγεσαι αν δεν εισαι εδω, γραφω χωρισ να σκεφτω , δουλεια σιγουρα θελω , τη ραπ κουλτουρα αποφευγω μα με καλει και εγω απαντω ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ , η νασι για μπιτ και φημη παρακαλει ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΡΕΛΗ ,μια ζωη μοναχικη λιγο σνομπ δε φταιει αυτη, αγαπω καθε ελλατωμα σου αγαπησε με ως που ο ηλιος να σβηστει, να τη βρασω τη φημη να την πιω και αυτη , τα λευτα σας τα καιω δε ζητω αμοιβη , το μονο που θελω ειναι το καλυτερο στουντιο και να παραγω μουσικη , ρισπεκτ σε καθε μουσικο που με μαθε τον κοσμο αυτο σταματησα ενα χρονο στη σταση μα δε μαρεσει το αστικο , προτιμω τα ποδια μου να φλεγονται στην αμμο και κλιμα τροπικο
    στιχος που γραψα μεσα σε ενα 3λεπτο αληθεια μονο ηρθα να πω μαθε με μαθε με μαθε με να ζω
    νασι σκουιρτλ και για τους πολυ δικους μου ΑΘΑΝΑΣΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  2. ev pap diyor ki:

    μκ μακαρι να σε ακουγαν γ αυτα π γραφεις αγορινα μου
    βλεπεις τα σκιλς σου το στυλ σου και η φωνη σου ειναι η πικρα τους ….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.