Bu makale, antalya rivero hotel ile ilgili açıklamalarla güncellenecektir. antalya rivero hotel ile ilgileniyorsanız, bu Обзор отеля Otium Inn Residence Rivero Hotel 4 Кемер, Турция 2022 makalesinde antalya rivero hotel’yi Hometown Inn ile analiz edelim.

Обзор отеля Otium Inn Residence Rivero Hotel 4 Кемер, Турция 2022 içindeki antalya rivero hotel hakkında genel bilgiler en doğru şekilde

Aşağıdaki videoyu izleyin

SEE ALSO  Abant Gezisi | abant günübirlik geziler ile ilgili yeni güncellenen içeriğe genel bakış

Bu Hometown Inn web sitesinde, sizin için daha değerli verilere sahip olmak için antalya rivero hotel dışında bilgi ekleyebilirsiniz. Hometown Inn sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en doğru değeri getirme arzusuyla, Kullanıcıların internetteki bilgileri olabildiğince çabuk güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

Konuyla ilgili bilgiler antalya rivero hotel

Тайм коды: 0:01 – вступление, пляж при отеле; 0:30 – вход, ресепшн, холл; 2:05 – Savaş; 3:30 – bar; 4:10 – об отеле; 9:10 – номера; 19:55 – запоздалый обед; 21:05 – her gün; 22:15 – ужин; 23:45 – неожиданный автобус до пляжа; 24:30 – тур агенство Ginza со скидкой; 24:55 – поезда на рафтинг, Тазы каньон и джип сафари; 25:45 – Видео снимал не по порядку, особо не заморачивался, но кому-то оно может оказать. Ездили отдыхать с друзьями в августе 2022г. 116тыс.р. из Москвы на 10 ночей. Выбрали этот отель из-за его расположения. Очень удобно добираться как до магазинов ve центральной площади, так и до общественного пляжа (топаут).

SEE ALSO  Aybey Apart Hotel, Turgutreis, Türkiye | bodrum turgutreis otelleri booking ile ilgili en ayrıntılı bilgilere genel bakış

antalya rivero hotel Hakkında Bilgilerle İlgili Görüntüler

Обзор отеля Otium Inn Residence Rivero Hotel 4 Кемер, Турция 2022
Обзор отеля Otium Inn Residence Rivero Hotel 4 Кемер, Турция 2022

Okuduğunuz Обзор отеля Otium Inn Residence Rivero Hotel 4 Кемер, Турция 2022 içeriğini izlemenin yanı sıra, Ardından, HometownInn ‘nin hemen her gün yayınladığı daha fazla konu arayabilirsiniz.

SEE ALSO  Afyon'un en uygun oteline gittik - Termal Otelde Vlog | afyon ömer termal otel yorumları hakkında en ayrıntılı bilgilere genel bakış

Daha fazla bilgi için burayı tıklayın

antalya rivero hotel ile ilgili birkaç öneri

#Обзор #отеля #Otium #Inn #Residence #Rivero #Hotel #Кемер #Турция.

[vid_tags].

Обзор отеля Otium Inn Residence Rivero Hotel 4 Кемер, Турция 2022.

antalya rivero hotel.

antalya rivero hotel bilgisiyle Hometown Inn ‘ın sağladığı bilgiyle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. HometownInn ‘ın antalya rivero hotel içeriğini izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Римма Хубиева diyor ki:

    Спасибо за честный обзор.Сейчас 118 тысяч за двоих на 9 ночей.Посмотрела и в шоке,за такой ценник это перебор. Не поеду однозначно!

  2. Людмила Колесник diyor ki:

    Мы тоже взяли отель по самой дешёвой цене на сентябрь, на 11 ночей в прошлом году отдыхали за эти деньги две недели в хорошей пятёрке, но увы придётся отдыхать в тройке

  3. Дмитрий Ка diyor ki:

    Добрый день!
    Есть вопросы по отелю!
    Не жарко в ресторане, во время приема пищи?
    Алкоголь и пиво, во время приема пищи, наливают в ресторане или надо идти в бар у бассейна?
    Предусмотрен ли прием пищи на улице, вне здания ресторана?
    Номера категории LARGE ROOM находятся только в корпусе Е?
    Как с интернетом там дела?
    Бар работает до 21-30?
    Заранее спасибо.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.