Bu makalenin içeriğinde omer holiday resort bodrum ele alınmaktadır. omer holiday resort bodrum ile ilgileniyorsanız, bu Отзыв об отеле Omer Holiday Resort 5* (Турция, Кушадасы) makalesinde omer holiday resort bodrum’yi Hometown Inn ile tartışalım.

Отзыв об отеле Omer Holiday Resort 5* (Турция, Кушадасы) içindeki omer holiday resort bodrum ile ilgili içeriğin özeti en doğru şekilde

Şimdi aşağıdaki videoyu izleyin

Bu Hometown Inn web sitesiyle, sizin için daha değerli bir anlayışa sahip olmak için omer holiday resort bodrum dışında bilgi ekleyebilirsiniz. hometown-inn.com web sitesinde her zaman sizin için her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en doğru değeri getirme arzusuyla, Kullanıcıların internette haberleri mümkün olduğunca çabuk yakalayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  NAZAR BEACH HOTEL - MURATPAŞA / ANTALYA | nazar beach city & resort hotel ile ilgili tüm içerik ayrıntılı olarak

Konuyla ilgili paylaşım omer holiday resort bodrum

Отель расположен в 4 км от центра п. Кушадасы. Аэропорт Измира находится в 80 км от отеля, аэропорт Бодрум-Миляс в 118 км. Konumlar: Fantasia, Vista Hill, Amara Sealight. Отель был открыт в 1976 году, последняя реновация проводилась в 2014 году. Общая площадь территории составляет 36 000 кв.м. Состоит из основного 5-этажного здания ve комплекса 1- и 2-этажных бунгало. Для удобства имеется лифт. Отель размещает гостей с ограниченными физическими возможностями. Öngörülen bilgiler Visa, MasterCard. Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 240 m. Шезлонги, зонтики, матрацы, пляжные полотенца – бесплатно. Заход в море – песок, водоросли. Душ, кабины для переодевания, спасатели на пляже. В данном видео использовались фрагменты с: Вы можете подписаться на очень крутые каналы о путешествиях: MORE LUBVI TOURS VELSI TOUR Виктория Панова TatilBudur Blue Medya Мы есть и в Одноклассниках, присоединяйся: Можете помочь каналу в развитии: WebMoney P405121588742 или E857495184295 Яндекс Деньги: карта 5106 2180 3159 5622 numara 410017171438143 .

SEE ALSO  ÜSKÜP !!! UCUZ ÜLKE MAKEDONYA 🇲🇰 | En eksiksiz muhafazakar balkan turu ile ilgili tüm bilgiler

omer holiday resort bodrum konusuyla ilgili görüntüler

Отзыв об отеле Omer Holiday Resort 5* (Турция, Кушадасы)

Öğrendiğiniz Отзыв об отеле Omer Holiday Resort 5* (Турция, Кушадасы) içeriğini anlamanın yanı sıra, O zaman hometown-inn.com her gün aşağıda yayınlayan diğer konuları arayabilirsiniz.

SEE ALSO  Турция 2021🇹🇷Анталия Лара Crystal Centro Resort ★★★★★ Интересный отель! Обзор номеров! #short | crystal centro resort ile ilgili en doğru bilgiyi özetleyin

Burayı tıklayın

omer holiday resort bodrum ile ilgili birkaç anahtar kelime

#Отзыв #об #отеле #Omer #Holiday #Resort #Турция #Кушадасы.

собирай чемоданы,отдых в турции,турецкие отели,omer holiday resort 5,omer holiday resort 5* кушадасы,omer holiday resort 5* отзывы,omer holiday resort 5* отпуск,omer holiday resort 4*,omer holiday resort 4* kusadasi,omer holiday resort shark hotels 4*.

Отзыв об отеле Omer Holiday Resort 5* (Турция, Кушадасы).

omer holiday resort bodrum.

omer holiday resort bodrum içeriğiyle hometown-inn.com güncellemelerinin sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağınızı umuyoruz.. HometownInn ‘nin omer holiday resort bodrum içeriğini görüntülediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.