Bu makale haji lounge restaurant hakkında açıklama sağlayacaktır. haji lounge restaurant için arama yapıyorsanız, bu رستوران حاج نصرت – Haj Nusrat Restaurant makalesinde haji lounge restaurant’yi Hometown Inn ile netleştirelim.

رستوران حاج نصرت – Haj Nusrat Restaurant bölümünde haji lounge restaurant ile ilgili en alakalı içeriği özetleyin

Şimdi aşağıdaki videoyu izleyin

Bu Hometown Inn web sitesinde kendiniz için daha yararlı anlayış için haji lounge restaurant dışında bilgiyi güncelleyebilirsiniz. HometownInn sayfasında, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en doğru değeri katkıda bulunmayı umuyoruz, İnternette olabildiğince çabuk haber yakalayabilmenize yardımcı olun.

SEE ALSO  Denizli’de iyi bir esnaf lokantası bulgur üzeri kaburga yemek isterseniz Gözde Pide 2006 | bursa kaburga restaurant ile ilgili en ayrıntılı bilgiyi sentezleyin

haji lounge restaurant ile ilgili bazı içerikler

کباب داریم تا کباب 😋🔥 کبابهای حاج نصرت رو حتما امتحان کنید 😍 @hajnosrat_restaurant یه آیتم مهم توی کباب انتخاب گوشت هست که تو رستوران حاج نصرت تمام گوشتها بسته بندی شده از مشهد میاد تهران و اماده میشه واسه انواع کبابها 🔥😊 شیشلیک اینجا واقعا لذیذ و خوشمزه بود خیلی هم نرم شده بود. برگ و کوبیده و فیله و انواع جوجه بی استخوان ve با استخوان دارن. . قیمه نثار داشتن نگم براتون 😍 من یه پرس کاملشو خوردم انقدر که خوشمزه بود. . به کل تهران هم توی ظروف استاندارد ارسال دارن ve ارسالشون تو محدوده خودشون رایگانه. . قیمتها : شیشلیک ۱۴۵ لقمه ۵۵ جوجه با استخوان ۵۵ چلو قیمه نثار ۷۰ کباب بره ۱۴۵ . 1733 تلفن ویژه ارسال در محدوده رایگان دزاشیب, خیابان کریمی, نبش عباسی جنوبی . Burası Haj Nusrat Restaurant, Shemiran. Kebaplar arasında dağlar kadar fark var ve burada kebaplar büyüklük ve kalite olarak mükemmel. Kapalı salona ek olarak küçük bir açık alan da mevcuttur. Burada düzenli olarak ücretsiz çay mevcuttur. 1733’ü arayarak Tahran’ın her yerinden yemek siparişi verebilirsiniz. .

SEE ALSO  Ustasından barbekü (Mangal) işçilik sanatı - Fireplace - BBQ master | şömine et mangal ile ilgili en eksiksiz bilgiye genel bakış

Bazı fotoğraflar haji lounge restaurant ‘in içeriği ile ilgilidir

رستوران حاج نصرت - Haj Nusrat Restaurant
رستوران حاج نصرت – Haj Nusrat Restaurant

Görüntülediğiniz رستوران حاج نصرت – Haj Nusrat Restaurant hakkındaki içeriği görüntülemenin yanı sıra, O zaman Hometown Inn her gün aşağıda yayınlanan diğer makaleleri keşfedebilirsiniz.

SEE ALSO  Eyüp van kahvaltı salonu | işisağ gurme kahvaltı ile ilgili en doğru içeriği özetleyin

Daha fazlasını burada görün

haji lounge restaurant ile ilgili öneriler

#رستوران #حاج #نصرت #Haj #Nusrat #Restaurant.

farhadpaz,فرهاد پز,فرهادپز,رستوران حاج نصرت,Haj Nusrat Restaurant,رستوران حاج نصرت دزاشیب,رستوران حاج نصرت شمرون,persian kebab,persian kebab types,persian kabob grill,kabab barg,persian chicken kebab recipe,kabab koobideh recipe oven,persian kabob skewers,chelo kebab,chelo kebab recipe.

رستوران حاج نصرت – Haj Nusrat Restaurant.

haji lounge restaurant.

haji lounge restaurant bilgisiyle HometownInn güncellemelerinin sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla yeni bilgi ve bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağınızı umuyoruz.. hometown-inn.com haji lounge restaurant hakkındaki makaleyi takip ettiğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. moein kasraei diyor ki:

    دراشپزخانه کار کنم!
    حرفی نیست ،نه نظامی می شوم نه تعهد عدم خروج و این چرت و پرتها را قبول می کنم .
    منطق هم تحصیل و تحقیق است مبارک خودم .

  2. Elika GF diyor ki:

    من همیشه برام سواله، این همه غذایی که سفارش میدی رو خودت میخوری؟ خودت و فیلمبردارت می‌خورید؟ اصلا مگه گروهت چند نفرند ؟ همیشه اندازه ۱۰-۲۰ نفر غذا میگیری! دور ریز هم دارین ؟ بعد هر روز میری فیلمبرداری و از این غذاها میخوری؟ چاق نمیشی ؟!؟!

  3. kahkshan andisheh diyor ki:

    جان مادرت با ما فقیر و ندارا این کار نکن دخترم الان سه ماه دلش کباب خواسته نتونستم بخرم … ما 6 نفریم. حساب کن اگه خواستیم بریم رستوان حد اقل 300 هزارتومن باید پیاده بشم …
    به هر حال نوش جان

  4. Sam sam diyor ki:

    تو دنیا هیچکی بابت غذا نمیگه تخفیف.،. از جنس ایرانی مسخره تر نیست تو دنیا.،. به خدا. غذایه ایرانی. هیچی نیست،. اسم بزرگ و شهر ویران

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.