Bu makalenin içeriği green house bakirköy hakkında net bilgiler sağlayacaktır. Turkey property Istanbul Vlog #9 makalesinde green house bakirköy konusunu tartışalım.

Turkey property Istanbul Vlog #9 içindeki green house bakirköy ile ilgili bilgilerin özeti

Aşağıdaki videoyu izleyin

Bu Hometown Inn web sitesiyle, kendiniz için daha değerli verilere sahip olmak için green house bakirköy dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, En eksiksiz bilgiyi size getirme arzusuyla, Kullanıcıların internette haberleri mümkün olduğunca çabuk yakalayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Timboo Cafe - Vadi İstanbul AVM Açılış | En eksiksiz keyifli vadi menü ile ilgili içeriğe genel bakış

Konuyla ilgili bilgiler green house bakirköy

Bugünün Türkiye emlak videosu, Bakırköy’de denize sıfır bir konumda yer alan Pruva 34 isimli ultra lüks bir gayrimenkul projesini ziyaret ettim. Pastane, terzi, market ve daha birçok konuda günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alışveriş merkezleri, ilçe merkezi ve dükkanlar gibi birçok yere yakınlığı ile birlikte. Pruva 34, Türkiye’de güneş ışığı alan iyi tasarlanmış kapalı yüzme havuzu, spor sahası ve daire içindeki birçok özellik gibi iç olanaklarla parlıyor. Bu dairelerin benzersiz özelliklerini derlediğim bu istanbul vlog’unda dairenin her detayına hayran kalacaksınız. Ben çok şey yaptım umarım siz de yaparsınız. PRUVA 34 Daha fazla bilgi: FİRMAMIZ: Vartur Emlak: BENİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN: Instagram: Facebook: Linkedin: .

SEE ALSO  Özşark Yaprak Döner ve Kebap Salonu Tanıtımı | adanadayım bursa hakkında en iyi bilgiyi kapsama

green house bakirköy hakkındaki bilgilerle ilgili bazı görüntüler

$1,500,000 Seafront apartment tour Bakirkoy real estate Pruva 34 | Turkey property Istanbul Vlog #9
$1,500,000 Seafront apartment tour Bakirkoy real estate Pruva 34 | Turkey property Istanbul Vlog #9

Turkey property Istanbul Vlog #9 hakkında bilgi görüntülemeye ek olarak, O zaman Hometown Inn her gün hemen aşağıda yayınladığı diğer konuları arayabilirsiniz.

Daha fazlasını görün

green house bakirköy ile ilgili anahtar kelimeler

#Seafront #apartment #tour #Bakirkoy #real #estate #Pruva #Turkey #property #Istanbul #Vlog.

SEE ALSO  Altınpark Tesisleri Evlilik Teklifi | altınpark tesisleri bursa orhaneli yolu ile ilgili en eksiksiz bilgiyi sentezleyin

pruva 34,istanbul,bakirkoy,istanbul property,istanbul real estate,sea front apartment,waterfront apartment,seafront properties,house tour,vlog,turkey vlog,turkey,istanbul vlog,turkey real estate,property turkey,istanbul apartment,istanbul turkey,turkey property,real estate,vlogger,turkey homes,property for sale in istanbul,house tour 2020,istanbul homes,property in turkey,property for sale in turkey,turkey house tour,bakırköy istanbul,luxury,property.

$1,500,000 Seafront apartment tour Bakirkoy real estate Pruva 34 | Turkey property Istanbul Vlog #9.

green house bakirköy.

green house bakirköy hakkındaki bilgilerle HometownInn ‘ın size verdiği bilgilerle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. green house bakirköy hakkındaki makaleyi hometown-inn.com ile izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Rx3004 diyor ki:

    – Bu Projede binalar birbirine çok yakındır
    – Trafik saatlerinden Balkonunda oturamazsınız
    -Sürekli Egzoz gazı ve Toz sorunu yaşarsınız
    -Gürültü Kirliliği de vardır
    Bu binalar bu parayı hak etmiyor bence.. Yalı Ataköy Projesi bu projeden daha mantıklı denize gerçekten sıfır.. Trafik gürültüsü yok deniz dalgalarının sesini evinizde duyabilirsiniz.. Daha çok arsa payına sahip olursunuz.. Yarın öbür gün önünüzün kapanması gibi bir risk yok.

  2. Vesile Suel diyor ki:

    Wooww nice terrace,,, when you introducing the house it felt me like it's a hotel room, then you said the same thing. Generally a large and multi purpose apartment,, it can be an office,,,,,, guest house,,,,, living space,,,,,, very useful home,, good luck

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.