Bu makale efes grubu biralar hakkında net bilgiler sağlayacaktır. efes grubu biralar hakkında bilgi ediniyorsanız, bu 1996 Koraç Kupası Final Maçı 1. Devre Stefanel Milano-Efes Pilsen makalesinde HometownInn ile efes grubu biralar hakkında bilgi edinelim.

efes grubu biralar ile ilgili bilgilerin özeti en eksiksiz 1996 Koraç Kupası Final Maçı 1. Devre Stefanel Milano-Efes Pilsen

Aşağıdaki klibi hemen izleyin

Bu hometown-inn.com web sitesinde, kendiniz için daha yararlı veriler için efes grubu biralar dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. HometownInn sayfasında, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en doğru bilgiyi sağlamayı umuyoruz, Kullanıcıların İnternet’e olabildiğince çabuk bilgi ekleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Гибискус El Capitolio Tequila Sunrise | tequila bitkisi hakkında en eksiksiz bilgiyi özetleyin

efes grubu biralar ile ilgili birkaç açıklama

1996’da Efes Pilsen’in kazandığı Korac Kupası finalinin 2. maçının ilk yarısını sizlerle paylaşıyorum. Aslında bu maçın internette epeyce kopyası var. Fazla mal dikkat çekmez. Bu biz olalım. VHS bir oynatmadır. Ne yazık ki, şu anda ikinci yarısı yok. Çıkarsa bir yerde paylaşırım. Ama maç sonrası programları yakında paylaşacağım. Umarım arşiviniz için güzel bir kaynak olur. Anadolu Efes Spor Kulübü, Anadolu Grubu’na bağlı Efes Pilsen bira markası sponsorluğunda Kadıköy Spor’un satın alınmasıyla 1976 yılında İstanbul’da kurulmuş bir spor kulübüdür. Tuncay Özilhan başkanlığında Pano Natof (General Kaptan), Berna Sirmen (Müdür), Talat Öztoprak (Müdür) ve Faruk Akagün (Antrenör) İdari ve Teknik kadrosu ülke sporunun gelişimine katkı sağlamak için çalışmalara başladı. Türkiye ve Avrupa kupalarında kazandığı başarılar ve yetiştirdiği basketbolcularla spor, kamuoyunda basketbola ilgi uyandırmıştır. 1996 yılında Koraç Kupası şampiyonluğu ile Türk spor tarihinde Avrupa kupasını kazanan ilk takım olarak kendine ayrı bir yer edinen kulüp, kurulduğu günden bu yana erkek basketbol takımı ile sadece basketbol branşında faaliyetlerine devam etmektedir. Takım antrenmanlarını 1982 yılında hizmete giren İstanbul Bahçelievler’deki kendi tesisinde yapıyor. Maçlarını Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynuyor. 17 Nisan 2010’da çıkarılan spor ve müzik faaliyetlerinde alkol ve tütün mamullerinin kullanılmasına ilişkin kanuna istinaden kulüp, 29 Haziran 2011 tarihinde Anadolu Efes Spor Kulübü adını almıştır. 2011-12 sezonundan itibaren Efes Pilsen kulüp spor faaliyetlerine Anadolu Efes Spor Kulübü adı altında devam etmektedir. (bilgi alıntısı: Club YouTube kanalına ait bir görsele de buradan ulaşabilirsiniz: .

SEE ALSO  Evde Maya Besini Hazırlama | mayşe nedir ile ilgili tüm bilgiler yeni güncellendi

efes grubu biralar konusuyla ilgili bazı görüntüler

1996 Koraç Kupası Final Maçı 1. Devre Stefanel Milano-Efes Pilsen

Öğrendiğiniz 1996 Koraç Kupası Final Maçı 1. Devre Stefanel Milano-Efes Pilsen içeriğini anlamanın yanı sıra, Ardından, her gün Hometown Inn güncelleme yapan başka konuları hemen aşağıda okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  Double Dragon Neo Geo - Jogo de luta arcade de filme que FECHOU uma franquia | com @RetroPoint | extra shot içindekiler ile ilgili tüm en iyi bilgiler

Daha fazla haberi burada görün

efes grubu biralar ile ilgili bazı öneriler

#Koraç #Kupası #Final #Maçı #Devre #Stefanel #MilanoEfes #Pilsen.

Teoman Kozan,Asist,ShowTV,Televizyon yönetmeni,TV Director,Sport Director,Basketbol,koraç kupası,koraç finali,efes pilsen,stefanel milano,1996,anadolu efes,cine5.

1996 Koraç Kupası Final Maçı 1. Devre Stefanel Milano-Efes Pilsen.

efes grubu biralar.

efes grubu biralar bilgisiyle hometown-inn.com ‘ın sağladığı bilgiyle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. hometown-inn.com efes grubu biralar hakkındaki makaleyi takip ettiğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Burak Bozak diyor ki:

    Düdükler her zaman olduğu gibi yine o zaman da aleyhimizde çalışıyormuş. Belki on yargiliyim ama duduklerin arasındaki farkı çok net hissediyorum.
    Ayrıca basketbol inanılmaz gelişmiş ve hızlanmış arkadaşlar farkı net gördüm. Bodiroga ve naumoski nin adam eksilttigi pozisyonlar zamanına göre super ama şu an aynı teknik ve hızla centerlari bile gecemezsiniz. Conrad efsanesini yeniden izlemek harika. Zamanın ötesinde bir oyunu varmış. Oyun takibi, smaclari ve blokları ile atletizmini izlemek muazzam. Karşı takımdaki blackmani es geçmeyelim adamın tekniği mükemmel bazı pozisyonlarda step back yapmış çatır catir. Mükemmel kayıt ya devamı gelsin

  2. Alpagu Han diyor ki:

    herşey mükemmel sadece murat murathanoğlunun ingilizce telaffuzları kulak tırmalıyor.birde türkçesi olan kelimeleri inatla ingilizce söylemesi çok itici hatta o kadar iticiki bukadar güzelliğin içinde herşeyi berbat ediyor resmen.

  3. Cagdas Ozkan diyor ki:

    Üniversite 1'deydim, dün gibi. Yalnız oyun ne kadar değişmiş, tamamen PR ve dış şut olmuş. İnsan hep uzunun gelip perde koymasını bekliyor. Halbuki gerçek basketbol buydu, kemik sesi gelirdi pota altlarından. Kendi çocuklarımızla, belki 10-15 eksik hücum yaparak kazandığımız kupa, o kadar değerli ki. Ne yedeğimiz var, ne bir şey. 35-38 dk oynuyor tüm çocuklar. Ne günlerdi

  4. Rashad Hasanov diyor ki:

    36 yaşındayım. Azerbaycandan yazıyorum. Basketbolu Efes Pilsen ve Naumoski sayesinde sevmiştim. 11 yaşındaydım Efes Koraç kupasını alırken. Dün gibi hatırlıyorum. Ne maçtı be. Kalbim duracak gibiydi. İzlerken aynı gün gibi heyecanlandım. Eline sağlık admin gardaş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.