Bu makalenin bilgileri 50 lik rakı fiyatı 2022 hakkında konuşacak. 50 lik rakı fiyatı 2022 ile ilgileniyorsanız, bu 2022 YILI TEKEL BÜFE AÇMAK İÇİN GEREKEN SERMAYE makalesinde HometownInn ile 50 lik rakı fiyatı 2022’yi keşfedelim.

2022 YILI TEKEL BÜFE AÇMAK İÇİN GEREKEN SERMAYE içindeki 50 lik rakı fiyatı 2022 ile ilgili en eksiksiz bilgilere genel bakış

Aşağıdaki videoyu izleyin

Bu Hometown Inn web sitesiyle, kendiniz için daha yararlı veriler için 50 lik rakı fiyatı 2022 dışındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz. hometown-inn.com web sitesinde, sizin için her gün yeni ve doğru bilgileri her zaman güncelliyoruz, Size en eksiksiz değere katkıda bulunma arzusu ile, Kullanıcıların İnternet’e en doğru şekilde bilgi ekleyebilmelerine yardımcı olun.

50 lik rakı fiyatı 2022 ile ilgili bazı bilgiler

Dükkan açmak istiyorum diyenlerin sayısı her geçen gün artarken ben de marketlerden edindiğim tecrübe ve bilgileri sizlere ücretsiz olarak aktarmaya devam ediyorum. 2022 yılında cari fiyat ve maliyetlerle tekel bayii açmak istiyorum diyenlerin kafasındaki soruları bu videoda cevapladım. çok işin yapıldığı nokta, ay sonundaki rakamlar büyük. Orta sermaye ile yapılacak işletmeler için bir tavsiyedir. .

SEE ALSO  Текила Olmeca Gold | olmeca tekila gold hakkında en iyi bilgiyi kapsama

50 lik rakı fiyatı 2022 Hakkında Bilgilerle İlgili Görüntüler

2022 YILI TEKEL BÜFE AÇMAK İÇİN GEREKEN SERMAYE
2022 YILI TEKEL BÜFE AÇMAK İÇİN GEREKEN SERMAYE

İzlediğiniz 2022 YILI TEKEL BÜFE AÇMAK İÇİN GEREKEN SERMAYE hakkında haber okumanın yanı sıra, O zaman Hometown Inn günlük güncelleme yapan diğer birçok konuya bakabilirsiniz.

SEE ALSO  KARIN KASI İÇİN NASIL BESLENİLMELİ (Toplam 17 Araştırma) | bir şişe bira kalori hakkındaki tüm bilgiler en eksiksiz olanıdır.

Daha fazlasını burada görün

50 lik rakı fiyatı 2022 ile ilgili bazı anahtar kelimeler

#YILI #TEKEL #BÜFE #AÇMAK #İÇİN #GEREKEN #SERMAYE.

sezgin cesur.

2022 YILI TEKEL BÜFE AÇMAK İÇİN GEREKEN SERMAYE.

50 lik rakı fiyatı 2022.

50 lik rakı fiyatı 2022 bilgisiyle HometownInn ‘ın size verdiği bilgiyle, size değerli olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn 50 lik rakı fiyatı 2022 hakkında bilgi izlediğiniz için samimi teşekkürler.

  1. Mahmut Çakıl diyor ki:

    Ağzına yüreğine sağlık harika anlatım kardeşim ben böyle bi işyeri devren satın alma fikrim var 4000 ile 5 bin TL günlük ciro var yıllık kira 25 bin bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

  2. hakan duman diyor ki:

    Çalışanın kendisinin çok açılmaması lazım Sezgin kardeşim.. Yani kendisinin abartılı içmemesi lazım. Aynı bir oyun bayii çalıştırıp sahibinin sürekli oynamasına benzer.Heleki bugünkü şartlarda, sonra bakıyo ay sonunda bişey kazanamamışım diyor, müşteriye atar gider yapıyor.. Suratı düşüyor, istersen al istersen alma der gibi..

  3. huseyin kayahan diyor ki:

    Millet kredi batağında ev araba hırsı var müşteri sana bakmaz ucuza bakar halk ekmek coksatar ucuz zincirler isyapar ucuz eleman kovsada gider merdiven altı bal tatsız tuzsuz ürünler kahvesi içilmiyor kolasi içilmiyor ürün ler çakma ama ucuz yokluk belası 7.50 ye urettir balı sat 35 reçel den ucuz 55 kuruşa kahve Çin den daha kalitelisini getir senden almaz bakkalın adı kazık bir minyoncunun adı birmilyoncu ama en ucuz ürün 30 40 TL adı milyoncu ya çıkmış yeter zincirler adı ucuz yeter

  4. huseyin kayahan diyor ki:

    Millet kredisi batağında ev kredisi araba kredisi 30 sene aç gezersin abisi yeni ata sözü esnaflikbitti büyüğü küçüğü kapatıyor bir zincirler kaldı onlarda celi çöpü satıp para kazanıyor 35 TL ye birkilo bal yersen birde TL yi firansaya yollayıp doları patlatıyor geçmiş olsun esnafa

  5. Samet Evmez diyor ki:

    Kira ,muhasebe,elektrik faturası, evrak işlemleri vs eksik ben de baştan böyle iyimserdim ama bira 14 liradan 22 lira oldu satışlar yarı yarıya düşmekle beraber kar marjı aynı kaldı. Bu işi yapacağım diyen adamın 500000 lira parası ve iyi bir mekanı olması şart şuan zaten 10 çeşit viski var 2 set bulundursanız bir yıllık asgari ücret oluşuyor. İç karartmak istemem ama gerçekçi olmak lazım. Mekanınıza yakın migros vs. zincir varsa kesinlikle bulaşmayın zaten insanlar gıda için tekel bayii çok nadir tercih eder kar marjınızı elektirik ve pos cihazı kapacaktır.

  6. Mehmedhan Yildiz diyor ki:

    Benim bilader 10 yıl önce yaptı bu işi dükyanda kira değildi halen donu toparlayabilmiş değil maliyeye vergi borcu ödemekten iflahı kesildi helal yoldan rızk arayın kardaşlar sidiginen yapılan bokunan yıkılır.

  7. asddsa asddsa diyor ki:

    Bence bu videonun yenisi çek sezgin o yaptığın hesap mazide kaldı, yeni zamları hesaplayıp bir video çekermisin, zaten tekel açma gibi bir niyetim yok kimsenin yoktur zaten de merak eden çoktur sektördeki değişimi..

  8. makedon fedaisi diyor ki:

    Çevreden biliyorum…Tekel işi hamallıktan başka birşey değil bütün hayatın dükkanda geçecek kâr denen bi haltı yok….1 milyonla da girebilirsin koyabilirsin ürünün çeşidin sonu yok…kasada para birikir hergün bi kaç saat götün kalkar kazanıyorum diye havaya girersin ertesi gün yok olur…parayı sigaracı toptancısı alır gider…eleman bulamazsın bulup koysan paranı malını çalar…sarhoşu manyağı osu busu derken gözlerinin feri gider…paran da olsa en fazla boktan paran devir daim eder…nasıl para kazanırsın dükkan senin olur kiran olmaz…diğer türlü kıvranır durursun…onun kartı bunun kartı…saçma sapan dönersin…bu arkadaş hikayeden anlatıyor….bitti bu işler…

  9. Onur BULUT diyor ki:

    Şuan ekomini ile normal tekel bayii açmak arasındaki artılar eksiler neler onu çeker misin ? Çünkü nette ekomini hakkında hiç bilgi yok rafı mi veriyorlar kaç para bayilik ücreti hiç birşey bulamıyoruz .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.