Bu makalenin bilgileri uludağ yedigöller tartışacak. uludağ yedigöller arıyorsanız, bu 2330 RAKIMDA GÖLE GİRDİK 🥶 / KESTEL/ ALAÇAM /ULUDAĞ GÖLLER BÖLGESİ TIRMANIŞ @İki Teke makalesinde hometown-inn.com ile uludağ yedigöller hakkında bilgi edinelim.

2330 RAKIMDA GÖLE GİRDİK 🥶 / KESTEL/ ALAÇAM /ULUDAĞ GÖLLER BÖLGESİ TIRMANIŞ @İki Teke içindeki uludağ yedigöller ile ilgili içeriği ayrıntılı olarak özetleyin

Şimdi aşağıdaki videoyu izleyin

SEE ALSO  Siirt'te Gezilmesi Gereken En Önemli Yerler...! | siirt nesi meşhur ile ilgili en doğru bilgileri kapsayan

Bu HometownInn web sitesinde, kendiniz için daha yararlı veriler için uludağ yedigöller dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. HometownInn sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru bilgileri güncelliyoruz, Sizin için en iyi bilgiyi sunmayı umuyoruz, İnternetteki haberi mümkün olduğunca çabuk kavrayabilmenize yardımcı olur.

uludağ yedigöller ile ilgili içerik

Uludağ göller bölgesi uzun zamandır araba sürmek istediğim bir yerdi. 🏔 Zor olacağını tahmin edebilirdim ama açıkçası bu kadar zor olmasını beklemiyordum. Tanrıya şükür yalnız değildim. Diğer Alp hoca (İki Teke) ile birlikteydik. Alp hocamızın büyük moral desteği ve motivasyonu sayesinde göller bölgesine geldik. 2330 rakımlı göle girip serinledikten sonra hamburgerlerimizi ve karnımızı doyurduk. 🍔 Maalesef zirve yürüyüşü yapacak vaktimiz olmadı. Vaktimiz olmadığı için günübirlik bir geziydi maalesef benim en çok üzüldüğüm nokta o güzellikte kamp yapamamak oldu. Neyse ki tüm yorgunluk ve zorluklara rağmen evimize sağ salim dönüşümüzü gerçekleştirdik. Yakın zamanda tekrar kısmet olursa Yağmur Hanım ile gelip kamp yapmayı planlıyoruz. 🏕Bu yolculukta bana büyük katkı sağlayan Alp hocama tekrar teşekkürlerimi sunarım. 🙏🫶 @ikiteke Kamera : GoPro 9 + Dji Osmo Action Cam + Dji Mavic Air 2S Abone Olmak İçin : Sosyal Medya İletişim : omerfarukbaris16@gmail.com .

SEE ALSO  Edip Akbayram - Türküler Yanmaz | En doğru sivaslı nerede ile ilgili tüm içerik

Bazı fotoğraflar uludağ yedigöller hakkındaki bilgilerle ilgilidir

2330 RAKIMDA GÖLE GİRDİK 🥶 / KESTEL/ ALAÇAM /ULUDAĞ GÖLLER BÖLGESİ TIRMANIŞ @İki Teke
2330 RAKIMDA GÖLE GİRDİK 🥶 / KESTEL/ ALAÇAM /ULUDAĞ GÖLLER BÖLGESİ TIRMANIŞ @İki Teke

Okuduğunuz 2330 RAKIMDA GÖLE GİRDİK 🥶 / KESTEL/ ALAÇAM /ULUDAĞ GÖLLER BÖLGESİ TIRMANIŞ @İki Teke hakkında haber okumanın yanı sıra, Ardından, Hometown Inn ‘nin hemen her gün yayınladığı diğer içeriği keşfedebilirsiniz.

SEE ALSO  Bilecikli Ünlüler, Bilecik'in meşhur isimleri, Duyunca çok şaşıracaksınız | bilecik nesi meşhur hakkında en iyi bilgiyi kapsama

Daha fazla haberi burada görün

uludağ yedigöller ile ilgili birkaç öneri

#RAKIMDA #GÖLE #GİRDİK #KESTEL #ALAÇAM #ULUDAĞ #GÖLLER #BÖLGESİ #TIRMANIŞ #İki #Teke.

#ULUDAĞ #YEDİGÖLLER #AFRİCATWİN #KAWASAKİVERSY.

2330 RAKIMDA GÖLE GİRDİK 🥶 / KESTEL/ ALAÇAM /ULUDAĞ GÖLLER BÖLGESİ TIRMANIŞ @İki Teke.

uludağ yedigöller.

uludağ yedigöller hakkındaki bilgilerle Hometown Inn ‘ın size verdiği bilgilerle, size değer getireceğini umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. HometownInn uludağ yedigöller hakkında bilgi okuduğunuz için içtenlikle teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.