Makalenin konusu biralar ve alkol oranları etrafında dönecek. biralar ve alkol oranları ile ilgileniyorsanız, bu Elma Şarabı, Elma Birası – Cider , Elma Sirkesi , Elma Püresi , Elma Aromalı Şarap Yapımı makalesinde Hometown Inn ile biralar ve alkol oranları hakkında bilgi edinelim.

Table of Contents

Yakın zamanda güncellenen Elma Şarabı, Elma Birası – Cider , Elma Sirkesi , Elma Püresi , Elma Aromalı Şarap Yapımı içindeki biralar ve alkol oranları ile ilgili bilgilere genel bakış

Aşağıdaki klibi hemen izleyin

Bu hometown-inn.com web sitesiyle, sizin için daha değerli veri için biralar ve alkol oranları dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. hometown-inn.com web sitesinde, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Size en ayrıntılı değere katkıda bulunma arzusu ile, İnternetteki haberi en doğru şekilde kavrayabilmenize yardımcı olun.

SEE ALSO  Long Island Iced Tea Challenge | En eksiksiz long island nasıl yapılır hakkında tüm bilgiler

biralar ve alkol oranları ile ilgili bazı içerikler

Bazı fotoğraflar biralar ve alkol oranları hakkındaki bilgilerle ilgilidir

Elma Şarabı, Elma Birası - Cider , Elma Sirkesi , Elma Püresi , Elma Aromalı Şarap Yapımı
Elma Şarabı, Elma Birası – Cider , Elma Sirkesi , Elma Püresi , Elma Aromalı Şarap Yapımı

Okuduğunuz Elma Şarabı, Elma Birası – Cider , Elma Sirkesi , Elma Püresi , Elma Aromalı Şarap Yapımı hakkında haberleri görüntülemenin yanı sıra, O zaman HometownInn her gün aşağıda yayınlanan diğer konuları keşfedebilirsiniz.

Daha fazlasını burada görün

SEE ALSO  Rom karışım | En doğru votka bira kokteyl hakkında genel bilgiler

biralar ve alkol oranları ile ilgili bazı öneriler

#Elma #Şarabı #Elma #Birası #Cider #Elma #Sirkesi #Elma #Püresi #Elma #Aromalı #Şarap #Yapımı.

[vid_tags].

Elma Şarabı, Elma Birası – Cider , Elma Sirkesi , Elma Püresi , Elma Aromalı Şarap Yapımı.

biralar ve alkol oranları.

biralar ve alkol oranları içeriğiyle HometownInn ‘ın sağladığı içerikle, size değer getirmeyi umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. biralar ve alkol oranlarıHometown Inn hakkında bilgi izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Mehmet Dokunlu diyor ki:

    Mehmet bey tarifinizi uyguladım. öncelikle teşekkür ederim. elmaları katı meyve sıkacağından suyunu çıkardım. bu gün 38nci gün ikinci aktarmayı yaptım hidrometre ile ölçüm aldığımda 995 değerini gördüm tadı güzeldi pms ekleyip hava kilidi taktım biraz daha dinlendirip şişelemeyi düşünüyorum. fakat elma posasından yaptığım şarap hidrometre ölçümünde 1015 te kaldı halbuki başlangıç değerim 1100 idi ve epeyce şeker eklemek zorunda kalmıştım ona eklediğim şekere ,şampanya mayasına ve maya besinine yazık oldu.posadan yaptığım şarap şarap olmadı tatlı ,biraz alkollü bir şerbetli içecek oldu sirke galiba olacak bidonun birinde sirke sineği oluştu selamlar saygılar bir daha elma posasından şarap denemeyeceğim elma suyu garantili daha güzel.

  2. Gül_Can diyor ki:

    Sirkenin içine nohut,ekmek,tuz,bulgur ve benzeri eklenmez. Ben profesyonel bir sirke yapicisiyim ayrıca aşçılık mezunuyum. Sirke yapımı: meyve, şu, bal ve meyveler coktukten sonra Organik sirke veya sirke anası o da yoksa kendisi sirke anasını oluşturur. Sadece bal, meyve ve su yeterlidir. Ortalama 28 derecede en ideal ortam sicakligidir.

  3. taygun şahin diyor ki:

    Mehmet abi selamlar sayende çok yol aldık uzun zamandır kendi alkolümü yapıp keyifle tüketiyorum katkın büyük 🙂
    Şimdi elma şarabımın fermantasyonu bitmek üzere fermantasyon bittikten sonra bir kola şişesinde bir litreye ortalama 1.5 küp şeker atıp karanlık bi yerde 2 hafta bekletince gazlı şampanya gibi bir içeceğimiz olacak doğru mu anladım emin olmak için soruyorum
    Sevgiler ve teşekkürler 🙂

  4. Hande Miroğlu diyor ki:

    Şunu denemek istiyorum.Şarabı şarapla mayalamak.Ailem fermente olan her şeyi yapar fakat şarap hariç ve izlediğim tüm videolarda hep maya kullanılıyr.Sirke yaparken sirke ile mayalanabiliyor yoğurt yoğurtla bu doğrultuda şarap şarap ile mayalandırılabilir mi?Ne düşünüyrsunuz?

  5. Baris Mutlu diyor ki:

    Merhaba Mehmet abim, ben elmaları kaynatmadan ekmek mayası ile mayalayıp bir hafta kapalı plastik kutuda ağzı sıkı bir şekilde kapalı vaziyette maserasyon yaptım, iki gündür hava kilitli 2.fermante kabımda, ancak çok az kabarcık çıkıyor bulunduğu ortam 20 22 derece sıcaklıkta nasıl bir problemin var acaba ? şarabım sirke olacak diye endişeliyim..

  6. Ufuk Savaş diyor ki:

    Malum tekel fiyatları sonrasında kanalı yeni keşfettim, bilgilendirme için teşekkürler. Ben elma şarabı yapıyorum, rendeleme şeker ve maya atımı sonrasında 4 gün ağzı açık şekilde süzmeden karıştırarak beklettim, sonrasında süzüp fermentere aldım 45 gün bekletip içtim, bu adımlarda herhangi bir yanlış varmı? Ağzı açık değil de rendeleme şeker ve maya atımı sonrasında posalı şekilde hava kilitli mi beklemesi lazım?

  7. Taner özgün diyor ki:

    Hocam tekrardan merhabalar sanitasyon konusunda dikkatli olduğumu düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla küçük yuvarlaklar halinde yüzeyde beyaz lekeler var. Küf ise eğer ne yapmalı.Ya da şarap direk çöp mü olacak

  8. Görkem Çifçi diyor ki:

    Merhaba Mehmet Bey. Taze sıkılmış elma suyunun yoğunluğunu 1100 e çıkarıp kırmızı şarap mayası ile 26 derecede fermantasyon başlattım. Ancak maya yüzeyde birikti ve kabartı. Baloncuk çıkıyor ama daha önce süreçler gibi devam etmiyor sizce süreç normal mi? Teşekkürler.

  9. Taner özgün diyor ki:

    Merhabalar nar şarabı yapıyorum.24 saat bsonunda hala gaz çıkışı yok.Mayalama kabına yaklaşınca nar kokusu geliyor.Kacakmi var acaba diye düşünüyorum.Gaz çıkışı baslamazsa ne yapmalıyım

  10. Hasan Üçer diyor ki:

    Mehmet bey merhabalar, bizlerle paylaştığınız bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Naçizane bir sorum olacak, daha sonradan elde edilen elma suyuna göre malzeme katılımını nasıl yapmamız gerektiğini mükemmelen anlatmışınız. Lakin maalesef bizim eş dostumuz elma bahçelerine sahip değiller acaba lütuf buyurup o tepsinin aşağı yukarı kaç kilo elmaya tekabül ettiğini söyleyebilir misiniz. Bir de sizin cevaplarınızı buradan tekrar bulabilmek bir hayli zor oluyor, örneğin; muhtemelen bu saatte cevap veremeyeceksiniz bu da demektir ki sabaha kadar bilgisayarımı açık bırakmak zorundayım, ya da adresi bir yerlere kaydetmek zorundayım. Şayet bir web siteniz varsa sizi oradan ve sürekli izlemek isterim. Saygılarımla. Hasan Üçer.

  11. Selin Günay diyor ki:

    Mehmet bey merhaba sayfanızı yeni keşfettim. Emeğinize sağlık hemen abone oldum 🙂
    Evde kırmızı şarap için aldığım şarap mayasını elma şarabı yaparken kullanabilir miyim? Sizce tadında bir değişiklik olur mu ?
    Şimdiden soruma vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
    Saygılarımla

  12. Mustafa DAYLAR diyor ki:

    Iyi gunler sayin hocam 19 kilo elma saf su 1 kilo su 1900 giram seker 10 giram ekmek mayasi mayayi 35 derecede uyandirdim acaba bu sistem uygunmu biraz bilgi deyerlendirme yaparmisiniz

  13. Sedat Köse diyor ki:

    Emeğinize sağlık hocam.Evde şarap yapmak nedense pozitif bir mutluluk veriyor.Yalnız bir sorum olacak.
    5 litrelik elma şarabını yaptım.3 hafta oldu.Fermente bitmedi.Erken bitirip içebilir miyim.Bir proplem olur mu?Sorun olarak sadece alkolü düşük bir şarap mı içmiş olurum.Veya başka bir proplem olur mu?

  14. Mk Sağlık diyor ki:

    Mehmet bey, Şarap yapımı vıdeonuzdan ılham alarak 3 defa denedım.
    2 sı hıc olmadı
    fakat 1 saattır 3. yaptıgımı ıcıyordum.Bırden aklıma geldınız.
    Dun bıtmıstı, bıraz denedım, yıne olmadı dıye dusunup cope atacaktım kı, 1 gun bekleteyım dedım.
    1. gun ıcınde buzdolabına koyup 3 defa aktarma yaptım dun aksamdan bu aksama kadar.
    altında baya maya kalmıstı kurtardım.
    ve su an ıcıyorum.
    Cıdden kafa yaptı 🙂
    Gercı bıraz tatlı oldu bır de tam olarak fermantasyon bıtmedı ( 17. gun ) ama yıne de dınlendırıp 2-3 defa aktarım yapınca cıdden ıcılesı oldu.
    Bu arada, fermantasyonda kabarcık cıkımı 45. sanıyedeydı aldıgımda. Almamın sebebı de kapakta yanlıslıkla sılıkon dustu o sebeple.
    Kısacası.
    Tesekkur ederım.
    Tavsıyelerınız ıse yarıyor.

  15. Hasan Bakar diyor ki:

    Mehmet Bey çok iyi bir paylaşım Tebrikler.
    2 sorum olacak.
    – bu video için kaç kg elma kullandınız?
    – Şaraplar için genel bir sorum var. Damitimlarda oluşan ve ayrılan baş ve kuyruk dediğimiz aseldehitler, fuzel yağlar yüksek alkoller şarapta kalıyor.
    Bunları fermentasyon esnasında en aza indirme yolu yöntemi nedir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.