Makalenin içeriği coffey imbiği hakkında açıklığa kavuşacak. coffey imbiği hakkında bilgi ediniyorsanız, bu Evde Rakı Yapımı – İmbik Yapımı makalesinde coffey imbiği konusunu netleştirelim.

Evde Rakı Yapımı – İmbik Yapımı en iyi coffey imbiği ile ilgili genel bilgiler

Videoyu buradan görüntüleyin

Bu HometownInn web sitesinde sizin için daha değerli bir anlayış için coffey imbiği dışında bilgiyi güncelleyebilirsiniz. HometownInn web sitesinde her zaman sizin için her gün yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en eksiksiz değere hizmet etme arzusuyla, İnternette bilgileri en doğru şekilde yakalayabilmenize yardımcı olur.

SEE ALSO  Vending Zanussi Venezia Вендинг Зануси Венеция настройка на вода на кафе. | Yeni güncellenmiş venezia kahve ile ilgili bilgileri kapsayan

coffey imbiği ile ilgili içerik

Bu video daha önce hazırladığım “Evde Rakı Yapımı – Suma ve Fermantasyon Yapımı” videosu ile ilgilidir. Rakı üretim teorisine de değinilecektir. Bu video, kavramların teorik olarak pratik uygulamasını göstermek için hazırlanmıştır. Facebook Grubumuz “Evde Rakı Yapımı – Hobiler için Aslan Sütü” : Evde rakı yapımı için otomat ve aksesuar ve sarf malzemeleri kataloğumuzu buradan indirebilirsiniz: Videolarımızı beğendiyseniz lütfen Youube kanalımıza abone olmayı unutmayınız. . Böylece yayınladığımız her yeni videodan haberdar olabilirsiniz: Sevgili dostlar, Bayilerimizden imbikler, aksesuarlar, sarf malzemeleri, kullanım talimatları gibi pek çok bilgiyi içeren 42 sayfalık “Lion Head 2019” kataloğumuz yayınlanmıştır. perakende satış noktalarımıza. Katalog “Yandex Disk”ten görüntülenebilir veya bilgisayarınıza veya cep telefonunuza indirilebilir. Katalog linki : Cep Telefonları ve diğer mobil cihazlar için küçük boyutlu katalog : Bu kataloğun 2014’ten bugüne maceramı özetleyen iyi bir çalışma olduğuna inanıyorum. Hepimize iyi şanslar dilerim. Cengiz Dev.

SEE ALSO  Toptan Kahve Satıl | En doğru kahve toptancısı olmak ile ilgili içeriğin tümü

coffey imbiği konusuyla ilgili bazı fotoğraflar

Evde Rakı Yapımı – İmbik Yapımı

Okuduğunuz Evde Rakı Yapımı – İmbik Yapımı hakkında bilgi görüntülemenin yanı sıra, Ardından Hometown Inn her gün yayınladığı diğer konuları okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  carlsberg #asmr #shortvideo | carlsberg şişe bilgisine en eksiksiz genel bakış

Daha fazla bilgi için burayı tıklayın

coffey imbiği ile ilgili birkaç öneri

#Evde #Rakı #Yapımı #İmbik #Yapımı.

Evde Rakı Yapımı – İmbik Yapımı,Evde Rakı Yapımı,Kaçak Rakı,Boğma Rakı,İmbik,Rakı İmalatı,Fermantasyon,Mayalama,Suma,Mayşe,Anason,Maya,Şekerden Rakı Yapımı,Alkol Üretimi,Rakı Masası,Rakı Adabı,Rakı Mezesi,Alokl Damıtmak,Rakı Damıtmak,Alkol İmalatı,Reflux İmbik,Refluks İmbik,Distile İçki,Damıtma,Distilasyon,Alkol Damıtmak,Rakı,Yeni Rakı,Alcohol Distilation,Votka,Viski,Alembic,Rakı Distilasyonu.

Evde Rakı Yapımı – İmbik Yapımı.

coffey imbiği.

coffey imbiği bilgisiyle hometown-inn.com ‘ın sağladığı bilgiyle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla yeni bilgi ve bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn coffey imbiği hakkında bilgi izlediğiniz için samimi teşekkürler.

  1. Mustafa Bilal Gürsoy diyor ki:

    Değerli Cengiz DEV üstadım.Bilgi yükü yoğun kaliteli güzel paylaşımlarınız için minnettarım.Bilgi kirliliği yoğun olan bu platformda sizin gibi bilgisi zirvede ama bir o kadarda gönlü engin insan olmanız anlatılamayacak kadar motivasyon ve haz veriyor.Yani kaliteli bilgi ve tecrübe ve bir o kadarda aşağıda mütevazi bir kişilik.Bu damıtma işini yapmasak bile,toplumun sizin gibi güzel insanlara ihtiyacı var,bunu derinden hissediyorum. Visak ısıtıcı sisteminizide hayranlıkla izledim.Kusura bakma Cengiz hocam belki abartı belkide yaranma gibi hissettirsede bu düşüncelerim,ben kendimi biliyorum hissederek ve herhangi bir beklenti olmadan yazdım.bu cümleleri. Benim sorum olacaktı eğer cevap vermeseniz bile size olan bakış açım değişmeyecek iyiki varsınız.Bende reflüx sistem damıtma yapmaya karar verdim.Yaptığınız sistemin ölçülerini ve boru çaplarını paylaşabilirmisiniz,Bakır ve paslanmaz çelik konusunda kararsız kaldım.Noktasından virgülüne kadar herşeyiyle paslanmaz çelikten reflüx imbik yapsam kaliteli âlkol alabilirmiyim ve soğutma sistemini su yerine termostatlı buzdolabı mantığında susuz bir sistem yapsam olurmu.Olursa soğutucu sistemini kaç dereceye sabitlemeliyim.Bilgi verirseniz sevinirim simdiden çok teşekkür ederim

  2. ala diyor ki:

    Alüminyum un yüksek alkol dereceleri ve asitli sıvılarda iyi tepkiler vermediğini okumuştum kullanılabileceğini söyleyen araştırmalar mevcut şayet alüminyumdan yapılmış reflux örneği arasanız göremezsiniz istisnai birkaç amatör yapım dışında….. bence uzak durulmalı…..

  3. mehmet karayiğit diyor ki:

    cengiz bey merhaba rahatsız etmek istemezdim kusura bakmayın işin içinden çıkamadım ben 50 litrelik çelik kazan kullandım imbik için boru için ise 54 lük bakır boru fakat bakır boru uzunluğunu sizin hesaptan yola çıkarsak 30 litrelik bir kazan için 1,2 metre boru lazım ise 50 litrelik kazan için bu borunun 2 metre olmasımı lazım yoksa 1,6 metre yeterlimidir onu çözemedim bilgilendirirseniz sevinirim

  4. Ekrem LOKMAN diyor ki:

    Merhaba Cengiz bey, Reflux kolon hakkında bir sorum olacak, okuduğum bütün yazılarda ve seyrettiğim videolarda. Reflux kolon çıkışında vana var. Kullanılan bu vana sayesinde, Geri Akış sağlanarak alkol yüzdesinin artırıldığı,
    Sormak istediğim şu, vanayı kısmamız ve geri akışı sağlamamız, kazan içerisindeki basıncı yükseltmesi anlamına gelmiyor mu, bu şekilde basıncın yükselmesi tehlike oluşturmaz mı.

  5. orhan gurgen diyor ki:

    Hocam kolay gelsin video için teşekkürler
    bir sorum olacaktı
    pek çok videoda bakır boru kullanılıyor
    bakır boruda paslanma olmuyor mu?
    ben kendime yapacağım imbikte sizinki gibi alüminyum kullanmayı düşünüyorum
    "how to safely run a moonshine" adlı videoda bakır borunun içinin pas yapacağı ve her damıtma sonrasında temizlenmesi gerektiği anlatılıyor
    ben videoyu yanlış anlamış da olabilirim tabii
    bilgi verebilirseniz sevinirim
    iyi günler dilerim.

  6. Checkwalk Care diyor ki:

    merhaba cengiz bey, ben tamamen paslanmaz çelik kazanlı ve 3 soğutma sistemli bakır reflux imbik yaptım. tüm kaynaklarda kurşunsuz lehim kullandım. ısıtma elektrikli ve kolon tepesine taktığım k tipi thermocouple ile pid kontrolü kurdum. tüm sistemi 0.5 derece mertebesinde hassasiyetle ayarlayabiliyorum. ilk sumamı rakı için yaptım. fermentasyon bitince damıtma ile beraber sizin bu sayfanızdan videosu için link vermek isterim. kolay gelsin.

  7. osman ömür diyor ki:

    Cengiz bey videolarınızı defalarca izledim. Çok mantıklı. Özellikle kazanı ve 50 lik boru aksamını  bakırdan , bulabilirsem tabi,  eşanjörü bakır borudan yaparsam ikinci soğutma sistemine. Çıkışa eklediğin, Gerek kalırmı.  damıtım daha sağlıklı ve kaliteli olurmu. Ayrıca bakır kazan kalayda ister sanırım. Şimdiden teşekkür eder çalışmalarında başarılar diliyorum.

  8. Candan Dinc diyor ki:

    Cengiz Bey videolar için teşekkürler, elinize sağlık. Biz ikinci prototipinizi sunacağınız yarışmanın televizyonda yayınlanma tarihini merak ettik, belli ise bilgi verebilir misiniz rica etsek?

  9. ismail ayaz diyor ki:

    Cengiz Bey tekrar merhaba. Afiyettesinizdir inşallah. 2. reflux still sistemini hayata geçirdim ve buradan paylaşmak istedim. Fotoğrafları çekerek slayt haline getirdim buradan  http://www.youtube.com/watch?v=_jXPRhKkoRc&feature=youtu.beulaşabilirsiniz. Bir önceki reflux sistemde kazan alüminyum olduğundan tüpte dengeli bir sıcaklık sağlayamamıştım. O yüzden kazanı kromdan seçtim. Tabii fıçı büyük olunca kolonun boyu da büyük olmalıydı. O yüzden 2 mt 60 mm çapında krom boru tercih ettim. Fıçı ile ana kolon bağlantısını alüminyum dolu malzemeden tornada işleyerek bağlanacak hale getirdim. Fıçı ile kolon bağlantısını sağladıktan sonra fıçıdaki sıcaklığı ölçebilmek amacıyla analog bir termometrenin fıçıya bağlantısını sağlamak için önce fıçıya uygun çapta delik açtıktan sonra kılavuz yardımıyla fıçıya diş açtım ve termometrenin fıçıya bağlantısını sağladım. ( Görselde analog termometre yok çünkü işin heyecanından olsa gerek termometreyi iş yerinde unutmuşum 🙂 ) Kolon bağlantısını zaten halletmiştik, reflux bölümü ise 20 cm uzunluğunda ana boruya ek olarak kestiğim parçadan imal ettim. 20 cm uzunluğundaki bu reflux kısmının içerisinde 1 mt uzunluğunda silikon hortum dolanmakta geri besleme için. (bu parçanın bakırdan ve vanalı olması kesinlikle elzemdir). Ardından yine alüminyum dolu malzemeden işlenerek oluşturulmuş kör tapa, inyon ve rekor bağlantı ile alkolün ana soğutucuya gitmesini sağlayan bağlantılar…. Ana soğutucu aslında liebig soğutucu denilen soğutucudan yapılsa da, bağlantı noktalarındaki hata nedeniyle su sızdırdığı için pot still sistemde kullandığım soğutucuyu kullanma fikri geldi aklıma ( çünkü 40 litrelik fermantenin 20 litresi hala duruyordu.) ve bu görselde göreceğiniz sistem ortaya çıktı. Bu sistem ile %89 oranında alkol elde ettim. Ancak 20 litrelik mayşeden sadece 1 litre %89 alabildim. Sanırım 20 cm lik reflux kısmındaki 1 metrelik silikon hortum yetersiz kaldı ve kazandaki alkol düşünce sıcaklık arttığı için yeteri kadar soğutma yapamadı ve su buharı da yükselmeye başladı. Benim tespitim bu yönde. Sizin yaptığınız sistemde 20 litrelik mayşeden kaç litre ve kaç derece alkol çıkmaktadır ? Değerli görüşlerinizi almak isterim

  10. Serhat YILDIZ diyor ki:

    emeğine sağlık ustaa  kafama takılan soruyu sormak istiyorum sana  metil alkol  kaynama noktası  ile etil alkol kaynama  noktası  nedir ? videolarını  hayranlıkla izledim 250 ml  çöpe döktünüz o metin alkol mu ?  ve  son rakı yaptıktan sonra bunları ölçme cihazıvar mı  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.