Bu makalenin içeriği açıkça ale tipi biralar hakkında konuşacak. ale tipi biralar ile ilgileniyorsanız, hadi hometown-inn.com bu Jet 30 Bira Makinası – Bira Yapımı makalesinde ale tipi biralar’yi açıklığa kavuşturalım.

Jet 30 Bira Makinası – Bira Yapımı içinde ale tipi biralar ile ilgili en ayrıntılı bilgileri sentezleyin

Şimdi aşağıdaki videoyu izleyin

SEE ALSO  Asla Birlikte Alınmaması Gereken Gıda ve İlaçlar | Yeni güncellenen tarihi geçmiş bitki çayı içilir mi hakkındaki bilgilere genel bakış

Bu HometownInn web sitesiyle, kendiniz için daha değerli bir anlayışa sahip olmak için ale tipi biralar dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Sizin için en doğru bilgiyi sağlamayı umuyoruz, Kullanıcıların internetteki haberleri en doğru şekilde kavrayabilmelerine yardımcı olun.

ale tipi biralar ile ilgili bazı içerikler

İlk biramı Jet 30 Bira Makinesi ile yapıyorum. Bira yapımında tam tahıl yöntemi kullanıldığında bira içmek yeterli değildir. Bu videoda yaptığım biralar bir başka güzel. .

SEE ALSO  Efes Pilsener - Чувствуешь, что живёшь | efes bud ile ilgili en doğru içeriğe genel bakış

ale tipi biralar konusuyla ilgili fotoğraflar

Jet 30 Bira Makinası - Bira Yapımı
Jet 30 Bira Makinası – Bira Yapımı

Görüntülediğiniz Jet 30 Bira Makinası – Bira Yapımı hakkında haberleri görüntülemenin yanı sıra, O zaman HometownInn her gün aşağıda yayınlayan diğer makaleleri arayabilirsiniz.

Burayı tıklayın

ale tipi biralar ile ilgili birkaç öneri

#Jet #Bira #Makinası #Bira #Yapımı.

video,biramakinası,evde bira,butikmatik,jet 30,micro brewery,brewing,bira yapmak,mayşeleme,bira,beer,bira makinası,malt,tam tahıl,brewery,electric brewery,how to make beer,tam tahıl bira,malt bira,bira nasıl yapılır,ale bira,lager bira,mayşe,brewing beer,bira mayşeleme,evde bira yapımı,üreten adam,butik bira,ev birası,all grain beer,homebrewing,all grain,homebrew,beer machine,robo brew,brewzilla.

SEE ALSO  Bedava kalıp/Ücretsiz pdf kalıp veren 7 site önerisi/Kalıplara para vermeyin | En eksiksiz russian standart nerede satılır ile ilgili tüm içerik

Jet 30 Bira Makinası – Bira Yapımı.

ale tipi biralar.

ale tipi biralar hakkındaki bilgilerle Hometown Inn ‘ın size verdiği bilgilerle, size değer getireceğini umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. ale tipi biralar hakkındaki makaleyi HometownInn ile izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Nik nik diyor ki:

    Merhabalar. Video için teşekkür ederim. Benİm Türkçe iyi değil.( yabancıyım). Ben de aynı makina almak istiyorum. Son yorumları nedir ? Makina sıkıntısız çalışıyor ? Şuanda fiyat 6699tl ( 360$) bence iyi. 27-30 litre bira bu makinadan almak sizce mümkün mü? Önce tencerede bira pişerdim. Daha kolay hayat sürmek istiyorum)). Bugün veya yarın almak istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  2. Zgr KSK diyor ki:

    Hocam merhaba, Jet 30'u anlatırken bahsettiğiniz BeerSmith 3 programını aldım ama cihazlarda sizde gözüken Jet 30 yok, sanırım siz eklediniz, paylaşmanız mümkün mü?

  3. Ümit Kızılok diyor ki:

    Saat sabahın beşi ve seni iyi duymak için açtığım ses, bitişteki Rock'n Roll ile tüm apt.ı uyandırır. Yelken , rakı derken jet 30 araştırmamda da karşımdasın. Hakikaten üreten adamsın 🙂

  4. Tunç Bozkurt diyor ki:

    Çok güzel alet, kazanın ortasındaki borular(hani şu kısa ve uzunu olan, maltı dökerken kör tıpayla kapattığınız) ne işe yarıyor acaba. Bana sanki ilk gördüğümde yağmurlama suyunu oradan verecek gibi bir his uyandırmıştı ama ne işe yaradığını anlayamadım.

  5. Shahin NAZIR diyor ki:

    Merhaba, öncelikle tebrik ederim güzel anlatım için.
    Bir yerde takıldım. Son eklediğiniz acılık ve aroma veren Şerbetci Otlarını. Fermantasyona almadan önce süzdünüz mü? Yoksa süzmeden şebetci otları ile mi tanka aktardınız?
    Şerbetci otları fermatasyonda daha fazla acılık vermesin?
    O kısmı anlayamadım.
    Bu arada PALE ALE biraları UK de çok tüketiliyor.
    UK den Sevgilerle.

  6. selcuk ozcalisan diyor ki:

    Selamlar,

    2 yildir karsilastiginiz sorunlar ve cihazin eksik yonlerini soyleyebilir misiniz? Ozellikle filtrelerin kalinliklari nedir? Uzun vadeli kullanimda malt sepeti filtresi ve dip musluk filtresinin tikanma durumu, tikanma durumunda temizligi, Devir-daim pompasinin tikanma durumu ve kazan dibine malt parcasi yapisma gibi sorunlar hakkinda?

    Tesekkurler.

  7. Ren diyor ki:

    Elinize sağlık. Bu videoda yaptığınız biranın içim/tadım videosu da gelecek mi acaba? Merakla bekliyorum. Ayrıca cihazın çeliği çok ince gibi geldi. Özellikle vana açarken görülen bariz bir esneme mevcut. Bu durumdaki görüşleriniz nelerdir? Sevgilerle…

  8. Tolgay I. diyor ki:

    Üstad Merhaba, Aynı cihaza sahibim. Dün bir denemem oldu benzer tarifte. Lakin su sıkıntıyı yaşadım. Mayşeleme sonrasında iç kovayı yukarı kaldırıp oturttugumda şerbet cok hızlı süzüldü. Yagmurlama suyuda aynı şekilde. Ardından kaynatmaya geçtiğimde gördüm ki alt kısımdan malt şerbete geçmiş. Malesef kova maltın bir kısmını alta geçirmiş. Sizde benzer sıkıntılar olmuyor mu? MAlumunuz kaynatmaya karışan malt ciddi acılık ve keskin bir koku veriyor ne yazıkki 🙁

  9. Cem DİKEN diyor ki:

    Emegine saglik. Kesin oyle yapmissindir soylemeyi unutmussundur. Hadi paylasma amacli yazayim. Hava kilidine de starsanli su koymak ehh bizim gibi kilciklar icin detay ama.

  10. Serkan Ersoy diyor ki:

    Üstat kolay gelsin yaklaşık 20 litre mayse var başlangıçtaki reçeteye göre peki neden 12 litre bira oluyor 8 litrelik kayıp nasıl oluşuyor anlatır mısın bir de şerbetci otlarının markası nedir

  11. DURAN TURAN diyor ki:

    Şimdi bu şerbet fermante olunca biramı oluyor. Daha önceki malt yapım videolarında bir sürü islam var. Kaynatma kurutma çimlendirme falan uzun iş . Ama bu çok basit. Bira yapmak için sadece bu kadar yetiyor mu. Cevap verirseniz memnun olurum. Video için teşekkürler .

  12. Gokce Uraz diyor ki:

    Süper video! Adım adım takip ederek biramı yapmaya çalıştım. Kaynatmaya kadar herşey yolunda gitti ancak kaynatma bir türlü timerın başlayacağı sıcaklığa getiremedi. 98 derecede kaldı. 2500 watt ile başladım sonra vazgeçtim 2200 watta çektim kapağını kapattım ve aşırı köpük oldu dolayısı ile açmak zorunda kaldım ve derece 97’ye düştü. Bir türlü maalesef timer çalışmadığından şerbetçiotunu tahmin ederek koymak zorunda kaldım. 1. sorum kaynatmada kapağı kapatmak gerekir mi? 2. Sorum 1800 watt ile kaynatmayı yapmak timerın çalışmasını sağlatabilir mi?

  13. Aybars Han diyor ki:

    Çok prosödür var yani bir otomobilin bir ülkeden başka ülkeye geçerken sınırda kontrol edilirken geçirdiği zaman gibi.. Çok uğraşı arkadaş titizlikle işlem sürecini bitirdi. Tabiki tek tuşla musluğun yanına fıstıkları koyup hemen akmasını beklemeyelimde izlerken yoruldum buda yaşadığımız atmosferin bizleri hazır tüketime büyük ustalıkla nasıl bağladığının real kanıtı olsa gerek başlamadan sanırım konuşduklarımız gibi yada değilleri anlayamayacağız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.