Bu makale, alkol hangi bitkilerden elde edilir ile ilgili açıklamalarla güncellenecektir. alkol hangi bitkilerden elde edilir arıyorsanız, bu Kompost Nasıl Yapılır (Mutfak ve Bahçe Atıklarıyla) makalesinde hometown-inn.com ile alkol hangi bitkilerden elde edilir hakkında bilgi edinelim.

Table of Contents

alkol hangi bitkilerden elde edilir ile ilgili içeriğin en eksiksiz Kompost Nasıl Yapılır (Mutfak ve Bahçe Atıklarıyla) bölümündeki özeti

Videoyu şimdi buradan izleyin

Bu hometown-inn.com web sitesinde, kendiniz için daha fazla veri elde etmek için alkol hangi bitkilerden elde edilir dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. hometown-inn.com sayfasında, sizin için her gün her gün yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Size en iyi değeri katkıda bulunmayı umuyoruz, Kullanıcıların internetteki bilgileri en doğru şekilde güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  3 Easy MARTINI Cocktails | Cocktail Recipes | martini bianco kokteyl ile ilgili en ayrıntılı bilgiyi kapsayan

Bazı açıklamalar konuyla ilgilidir alkol hangi bitkilerden elde edilir

alkol hangi bitkilerden elde edilir hakkındaki bilgilerle ilgili bazı fotoğraflar

Kompost Nasıl Yapılır (Mutfak ve Bahçe Atıklarıyla)
Kompost Nasıl Yapılır (Mutfak ve Bahçe Atıklarıyla)

Okuduğunuz Kompost Nasıl Yapılır (Mutfak ve Bahçe Atıklarıyla) hakkında bilgi görüntülemeye ek olarak, Ardından Hometown Inn her gün aşağıda yayınlanan daha fazla içeriği okuyabilirsiniz.

Daha fazlasını burada görün

SEE ALSO  boğma rakı 1.mp4 | boğma rakı hakkında en eksiksiz bilgileri sentezleyin

alkol hangi bitkilerden elde edilir ile ilgili anahtar kelimeler

#Kompost #Nasıl #Yapılır #Mutfak #Bahçe #Atıklarıyla.

[vid_tags].

Kompost Nasıl Yapılır (Mutfak ve Bahçe Atıklarıyla).

alkol hangi bitkilerden elde edilir.

alkol hangi bitkilerden elde edilir içeriğiyle hometown-inn.com ‘ın size verdiği içerikle, size değerli getirmeyi umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. HometownInn ‘ın alkol hangi bitkilerden elde edilir içeriğini izlediğiniz için içtenlikle teşekkür ederim.

  1. Nagihan Kayar diyor ki:

    Merhabalar..sabit bahçeniz var ise..hiç kovalarla varillerle uğrasmayin .hem yer işgali evde organik cöpünüz ayrı olsun çay artiği herşey…çukurlar açıp kapatın..taze taze günlük..onlar bölge bölge bahçede çürüyüp çok güzelde solucan vs yapıp toprak çok güzel oluyor..ama taze dikilecek yer olmasını yüzeyde kalmasın veya dikimde sizi engellemesin…..zahmete girmeyin bununla.. kovalar la fıçılarla..bölüm bölüm yapın direkt bahçeye

  2. Emine Akkus diyor ki:

    Öncelikle teşekkürler Bu arada evde balkonda 5 litrelik pet şişede hazirlamak istiyorum sorum ise güneş mi? gormeli? yada gölgede mi oluşum sürecini gecirmeli ve oluşum suresi yaklaşık olarak kaç gunde kompost gübre hazir hale gelir?cevap için şimdiden tesekkurler

  3. Tulga diyor ki:

    Güzel bir uygulama, ancak ben bunu tavsiye etmezdim. Görebildiğim malzemenin neredeyse tümünü otobur canlılara yedirmek mümkündür. Çay posası ve yumurta kabuğu hariç (-ki bazı tavuklar yumurta kabuğunu da yerler, fakat alıştırmanızı tavsiye etmem, yoksa yumurtaları da yeme eğilimleri artacaktır) hepsini bir tavuk, koyun ya da sığıra yedirebilir, hayvanın dışkısını gübre olarak kullanabilirsiniz. Kompost kadar toprağı besleyici olmasa da bence çok daha makul bir tercihtir. Elbette tercih meselesidir. Kolaylıklar dilerim.

  4. sabiha ozkilic diyor ki:

    Vallahi çiftçiler o kadar para verip gübre almakdansa kendi gubrenizi kendiniz yapın çok zor değil toplayın bütün komşulardan bütün meyva sebze artıklarını bahcenizin kenarına bir yer yapin atın bu artıkları altı ay sonra olur sana hakiki gübre onu kullan hemen yenisini yap ikinci Ekim'de hazır olur arkadaş hiç değilse daha az ürün de alsen giderin azalır dah az üründe almazsın hiç değilse üzülmezsin gübreden almaktan kurtulursun olur bal gibi gübre olur hemde daha verimli organik olur yapın arkadaş onlara muhtaç olmaktansa kendi caremi Kendim bulurum

  5. Gülsüm diyor ki:

    bu yaz aldım ve yaptım ama beceremedim sanırım ya alttaki kapağı açınca hala atıklar duruyor kaç ay oldu. yukarıdan bakınca evet biraz topraklaşmış bi görüntü oluyor ama sizinki gibi tertemiz bi toprak görüntüsü yok. ben üstteki atıklar sineklenmesin koku yapmasın diye her attığımda alt üst karıştırmaya çalıştım çapayla acaba o yanlış mı oldu? ama yine de bütün yaz sineklendi, zaten içinde de kapağında solucan salyangoz vs hep görüyorum. sanırım mutfak atığı olunca kahverengi atık çok çıkmıyor ondan ötürü öyle oldu. bilemiyorum tamamen bozup yeniden mi başlamalıyım var mı tavsiyeniz:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.