Bu makalenin konusu manisa salihli nasıl gidilir etrafında dönecek. manisa salihli nasıl gidilir hakkında bilgi ediniyorsanız, bu Manisa'dan Silikon Vadisi'ne:"Ben yapabildiysem hepiniz yapabilirsiniz" makalesinde HometownInn ile manisa salihli nasıl gidilir hakkında bilgi edinelim.

Manisa'dan Silikon Vadisi'ne:"Ben yapabildiysem hepiniz yapabilirsiniz" içinde manisa salihli nasıl gidilir ile ilgili en ayrıntılı bilgileri sentezleyin

Aşağıdaki videoya göz atın

Bu hometown-inn.com web sitesiyle, kendiniz için daha değerli bir anlayışa sahip olmak için manisa salihli nasıl gidilir dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. hometown-inn.com web sitesinde, sizin için her gün yeni ve doğru bilgileri her zaman güncelliyoruz, Sizin için en iyi bilgiye hizmet etme arzusuyla, Kullanıcıların İnternet’e olabildiğince çabuk bilgi ekleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Türk Devletlerinin Paraları Ne Kadar Değerli? | En eksiksiz türk lirasından değerli paralar ile ilgili genel bilgi

Konuyla ilgili bilgiler manisa salihli nasıl gidilir

Manisa Salihli’den Stanford Üniversitesi’ne ve ardından Silikon Vadisi’ne giden başarılı öğrenci ve iş kadını Melisa Tokmak bu hafta +90’da konuğumuz. Ortaokulda üzümlerin nasıl daha verimli kurutulacağı projesiyle TÜBİTAK yarışmasını kazanan Melisa, bilimdeki başarısını o yıllarda göstermeye başladı. Üstün yetenekli öğrencilere eğitim veren TEVİTÖL Lisesi’nde okuyan Melisa, henüz lisedeyken Stanford Üniversitesi’nde yaz okuluna seçilen ender öğrencilerden biri olmayı başardı. Yaz okulundan sonra “Stanford’da okuyacağım” hayaliyle eğitimine devam eden Melisa, hayalini gerçekleştirmeyi başardı. Şu anda Silikon Vadisi’nde “makine öğrenimi” yani makine öğrenimi konusunda sektör lideri şirketlerden biri olan Scale-AI’da yönetici olarak kariyerine devam ediyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gençlere örnek olan Türkiye’nin gündemine oturan Melisa, Salihli’den çıkıp önce Gebze’ye, ardından Hindistan’a ve son olarak da ABD’ye gelen başarısını +90 izleyicisine anlattı. Melisa’nın ilham veren başarı öyküsünde çocukluk günleri, ailesinden ilk ayrılışı ve TEVİTÖL’e gidişi, Hindistan’da aldığı eğitimin ona kattıkları ayrıntıları içeriyor. Melisa’nın hayatını değiştiren dönüm noktaları, Stanford Üniversitesi’nin yaz okuluna burslu olarak kabul edilmesine rağmen maddi imkansızlıklar nedeniyle gidemeyip pes etmemesi, kendi çabasıyla bu imkanı yaratması ve ardından Stanford’dan mezun olması Melisa’nın hayatını değiştiren dönüm noktalarıdır. hayatını şekillendiren. Facebook gibi büyük bir şirkette başladığı çalışma hayatı, onu Silikon Vadisi’nin en önemli şirketlerinden birinde yönetici pozisyonuna taşımıştır. İleride kendi şirketini kurmayı hedefleyen Melisa, ailesini ve 14 yaşından beri ayrı kaldığı Salihli’yi özlüyor. İşte onun hasret dolu ama ibretlik hikayesi. #SilikonVadisi #ÇalışanKadınlar #YurtdışıEğitim .

SEE ALSO  48 Saat Çöl Kabilesi ile Kaldık | Vlog | Yeni güncellenmiş çöl gezisi ile ilgili bilgileri kapsayan

Görüntüler manisa salihli nasıl gidilir içeriği ile ilgilidir

Manisa'dan Silikon Vadisi'ne:"Ben yapabildiysem hepiniz yapabilirsiniz"
Manisa'dan Silikon Vadisi'ne:"Ben yapabildiysem hepiniz yapabilirsiniz"

Okuduğunuz Manisa'dan Silikon Vadisi'ne:"Ben yapabildiysem hepiniz yapabilirsiniz" hakkında haberleri görüntülemenin yanı sıra, Ardından, hometown-inn.com ‘nin hemen her gün yayınlanan diğer içeriği daha fazla okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  TRABZON II MAÇKA II LİVERA CAMPİNG TÜRKİYE'NİN EN TEMİZ KAMP ALANI | trabzon kamp hakkında yeni güncellenen bilgilerin özeti

Daha fazla bilgi için burayı tıklayın

manisa salihli nasıl gidilir ile ilgili bazı anahtar kelimeler

#Manisa39dan #Silikon #Vadisi39nequotBen #yapabildiysem #hepiniz #yapabilirsinizquot.

Plus 90,+90,Türkiye,Plus90,Deutsche Welle,DW Türkçe,BBC Türkçe,Amerika’nın Sesi,Amerikaninsesi,voa türkçe,deutsche welle türkçe,tevitöl,tübitak,yurtdışında üniversite okumak,silikon vadisindeki türkler,silikon vadisi’nde çalışmak,silikon vadisi,çalışan kadınlar,Manisa,yurtdışı eğitim,melisa tokmak,salihli manisa,çalışan kadın olmak,başarılı kadınlar,başarılı öğrenci,Melisa tokmak silikon,yurt dışında okumak,yurtdışında okumak,x90,90,90x,amerika,abd.

Manisa'dan Silikon Vadisi'ne:"Ben yapabildiysem hepiniz yapabilirsiniz".

manisa salihli nasıl gidilir.

manisa salihli nasıl gidilir bilgisiyle hometown-inn.com ‘ın size verdiği bilgiyle, size değerli getirmeyi umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacaktır.. HometownInn manisa salihli nasıl gidilir hakkındaki makaleyi takip ettiğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. Hüseyin Karakan diyor ki:

    Melisa Hanım, "Bir gün ülkeme dönmek isterim." demişiniz ya; dönmeyin, bu ülkede okuyan, üreten, kapasiteli insanlara ne yazık ki yer yok! Burada liyakat değil itaat kültürü aldı başını gidiyor. Donanımlı insanları çok üzüyorlar. Lise mezunları bir yerlere amir memur olurken dil bilen üniversite mezunları pazarcılık yapıyor.

  2. Brave Heart diyor ki:

    Bu anlatış tarzı sanal dünya da seni sıkıştıran kilitleyen hedeflerini gözünde büyüten ölçüt olur. Sadece bu tür imkanların olduğunu bilmek sana bu anlatımda ders verir. Oksijen aldığın hayata dön ve bir karar ver gerçekte ne yapmak istiyorsun, kararını değiştirmeden o istikamette yürü-koş anlattığı oto yapay zeka konusunda çok ezberci olduğunu söyleyebilirim zaten yapılmışları tekrardan yapmaya çalışıp fikir üretmek renk değişikliğinden başka bir şey değildir.

  3. ben sen diyor ki:

    Bu kadar özverinin arkasında huzurlu bir aile , doğuştan gelen bir azim ve zeka var , birde sempatik , şirin bir örnek türk kızı görüyorum .Kezbanların vizyon kazanmasına ve hayatlarını sorgulamasına yaptığınız katkılardan dolayıda çok mutlu oldum 😉

  4. my tools diyor ki:

    Abi instagrami yapan adam aksam.işten gelip yazilim ögrenmiş bir algoritma yaratmiş uygulamayi yapmiş ve yatirimci aramiş ve yatirimcilar sayesinde uygulamasini çikarmiş adam şu anda dunyanin en zengin insani illaki okul okuyacaksin diye bişey yok windowsu yapan adam okul okumamadan dunyanim en zengini olmuş

  5. namelessone diyor ki:

    Beyin oldukça değerli bir madendir, kaliteli beyinler ülkelerde %1 oranında olduğu için, bunları hızlıca tespit edip çalmak önemlidir. Melisa kızımıza kalan hayatında başarılar diliyorum.

  6. Zeynep diyor ki:

    Tanıdığım günden beri idolüm olan kişi melisa abla. Umarım bir gün ben de bu şekilde onure olabilir ve başardım deyip birilerine rol model olabilirim.

  7. A. Tabakçı diyor ki:

    "Tabi ki çok zekiyim" dedi ve itici bulmamı sonunda haklı kıldı. Anne babalar çocuklarınızı "en en en" diye yetiştirmeyin. Şekil A daki yarış atı gibi büyütmeyin. Hiç bu kadar itici renksiz bir biyografi dinlememiştim.

  8. Engin Nuri Çelikel diyor ki:

    Canım kızım sizler bizim gurur kaynağımızsınız , ne mutlu bizlere , videonu sonuna kadar izledim çok duygulandım 43 yaşındaki kızıma yolladım ve 12 yaşında olan torunumun da mutlaka izlemesini önerdim , yolun hep açık şansın bol olsun , mutluluklarla dolsun , sağlıklı güzel daha nice başarılar dilerim…

  9. Diyar Kızılboğa diyor ki:

    Herkes onun çalışmasını takdir etmiş. Ama bu fırsatlar hiç kimsede yok, hangi birimiz ortaokula giderken başka eğitim binaları açıldı ki?hangi köye stanford yaz okulları gitti ki? Burada demek istediğim şey başarı için tabii ki de çalışmak gerekiyor ama siz bu kızı alıp da bir köy okuluna koyarsanız hâlâ böyle başarılı olabilir miydi? Gerçekten de eğitimde herşeyden önce fırsat geliyor arkadaşlar. Çalışmakmış, kendine güvenmekmiş, hepsi fırsat verildikten sonra elde ediliyor.

  10. sumaru senpai diyor ki:

    Her şey aileyle ilgili şimdilerde insanlar kötü diyerek bakkala bile göndermiyorlar ama karar verdim üniversitede kesin olarak yurt dışına gideceğim burs bularak umarım ben de dahil bunu isteyen herkes bu hayalini gerçekleştirebilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.