Makalenin içeriği evde bira üretimi tartışacak. evde bira üretimi arıyorsanız, bu Şişe Bira makalesinde evde bira üretimi’yi analiz edelim.

Şişe Bira içindeki evde bira üretimi hakkında genel bilgiler en doğru olanıdır

Şimdi aşağıdaki videoyu izleyin

Bu Hometown Inn web sitesinde, kendiniz için daha değerli verilere sahip olmak için evde bira üretimi dışında bilgi ekleyebilirsiniz. hometown-inn.com sayfasında, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Size en eksiksiz değeri getirmeyi umuyoruz, İnternette olabildiğince çabuk haber yakalayabilmenize yardımcı olun.

SEE ALSO  Baş ağrısına ne iyi gelir | Baş ağrısına kesin çözüm | baş ağrısına ne iyi gelir bitki çayı ile ilgili tüm içerik yeni güncellendi

evde bira üretimi ile ilgili birkaç açıklama

Ev yapımı şişe bira yapmanın en önemli aşaması olan temizlik ve sanitasyon aşamalarını farklı yöntem ve püf noktaları kullanarak detaylı bir şekilde anlatıyoruz. Her yöntemin kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır. Temizlik için PBW, bulaşık deterjanı, kostik gibi ürünleri kullanabiliriz. Ardından videodaki gibi 4 farklı yöntemle sanitasyon sağlayabiliriz. 1- Kimyasal sanitasyon solüsyonu 2- Kaynatma 3- Bulaşık makinesi alt raf ve yıkama deterjanı 4- Fırınlama Şeker hesabı için detaylı bilgi Malzeme siparişi için www.biraburada.com .

SEE ALSO  100$ İLE BAKIN NELER ALDIM! AMERİKA'DAKİ ALKOL FİYATLARI 2021 | 100 rakı fiyatı 2022 hakkında yeni güncellenmiş bilgileri kapsayan

evde bira üretimi Hakkında Bilgilerle İlgili Görüntüler

Şişe Bira
Şişe Bira

Okuduğunuz Şişe Bira hakkındaki haberleri izlemenin yanı sıra, Ardından, her gün aşağıda yayınlanan HometownInn daha fazla bilgiyi okuyabilirsiniz.

SEE ALSO  KEREM KOMİSER KIZ POLİSE EVLENME TEKLİFİ EDİYOR! 😱 - Minecraft | En eksiksiz miller hangi ülkenin birası ile ilgili içerik

Burayı tıklayın

evde bira üretimi ile ilgili bazı anahtar kelimeler

#Şişe #Bira.

evde bira,evde bira yapımı,bira yapımı,bira şişeleme,bira şişesi,şişeleme,şişe temizliği,ev yapımı bira,bira kiti,malt bira,beer,bottle,evde bira yapimi,3 kafadar,3 kafadar bira,evde bira nasıl yapılır,sanitasyon,starsan.

Şişe Bira.

evde bira üretimi.

evde bira üretimi içeriğiyle HometownInn ‘ın size verdiği içerikle, size değerli olacağını umarak daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn evde bira üretimi hakkında bilgi okuduğunuz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. ali bekar diyor ki:

    Merhaba hocam sizi yakından takip ediyorum eğitici videolar için teşekkürler. Sizden almış olduğum kittle tüm sanitasyon işemleri eksizsiz yapmama rağmen şişelerken köpürmeler oluştu fermantosyon ve sıcaklıklardada sıkın yok ben yinede kapakladım sebebi nedir biram bozulmuşmudur. Desteğinizi rica ederim.

  2. badsez diyor ki:

    üstat yıllardın evde bira yapan biriyim iki gün önce 40 gün önce şişelemiş olduğum bira şişesi patladı ve bu ilk defa başıma geliyor 50 lik şişelere herzaman aynı marka 2 adet küp şeker atarım ve bugüne kadar bi sorunla karşılaşmadım. Yaptığım araştırmalarda biranın enfeksiyon kapmış veya şişeleme şekerinin fazla olabileceğinden kaynaklı bilgisine ulaştım fakat sadece bir şişe patladı ve 2 küp şeker den daha fazla kullanmadığıma ve enfeksiyon olmadığına eminim ( diğer şişelerde patlar veya tatlarında tuhaflık olurdu ) başka neden olmuş olabilir ? bilgi vermeniz mümkünmüdür ?

  3. Neck Carrot diyor ki:

    Selamlar,

    Sadece sanitasyon kafamda çok büyüdüğü için bira yapmaya hep çekimserdim, evliyim, yer dar, hanım var, şişe ağacı, hortumlar, şunlar bunlar, vallahi oklavayla kovalar beni… Ama bu bulaşık makinesinde sanitasyon olduğunu şimdi sizden öğrendim. İlk maaşımla taze mayşe kit alıp yapacağım. Teşekkürler, saygılar.

  4. kuzey yılmaz diyor ki:

    Kolay gelsin öncelikle sormak istediğim bir konu var da
    Şişeleri sanite ettikten sonra mi bulaşık Makinesinde yıkamamiz gerekiyor yoksa önce bulaşik makinesinde temizledikten sonra mi sanite etmek gerekiyor

  5. Mustafa Çalı diyor ki:

    Kuru sıcak sterilizasyon. 180 derecede 30 dk. Şişeleri içtikten sonra suyla durulayıp, kasaya ters koyuyorum. Şişeleme zamanı da fırında 180 derecede 30 dk bekletiyorum. Sadece sanitasyon değil, tam bir sterilizasyon sağlarsınız…

  6. Semih Özen diyor ki:

    Hakan abi şişeleme şekerini kaynatarak erittin aynı şekilde dekstroz ile yapabilir miyiz bu işleme herhangi bir oksitlenmeye yol açar mı zira genç biraya şişeledikten hemen sonra ölçüşü kadar dekstroz şekeri atınca kapatana ksdsr köprüyor bunum önüne nasıl geçebiliriz saygılar

  7. Evrim Yörük diyor ki:

    Önemli detayların verildiği video olmuş,teşekkürler.Benim merak ettiğim şu ki , bira şişlerini saklarken sıcaklıklara müdahale etme şansımız maalesef pek yok.Kaç derece olmasına dikkat etmeliyiz ? Uzun dönem beklemelerde mutlaka ki sıcak havalara denk gelebiliyor süreç.Çoğumuzun yapabileceği tek şey karanlık oda varsa oraya taşımak oluyor.Bu ne kadar bir çözüm ? 22-30 arası 28-29 dereceler tehlikeli mi şişeleri saklamak için ?

  8. Алексей Иванов diyor ki:

    Üstad ben doldurma çubuğunu musluğa bağlayıp dolduruyorum birayı ama dolarken çok köpürüyor ( bazen de starsun köpüğü sekeri yukarda tutuyor) bu durum benim çok boşluk birakmama sebebiyet veriyor ya da taşıyor önerilerinizi merak ediyorum

  9. Nazif Severer diyor ki:

    Hava kilidinin sise cikis tarafi yarim cm kadar diger uctan altta duruyor ve toplamda 21 gun oldu . Doldurmalimiyim beklemelimiyim acaba ? Beklerse cok zaman gectigi icin bozulma olur mu yada doldurmaya baslarsam tam tamamlanmamis vs olabileceginden daha kotu bir durum mu olur ? Zamanlama ile ilgili bilgi bulamadim pek. Yardimci olur musunuz ?

  10. Celal Bakar diyor ki:

    Tam bu aralar siseleme sekerini siseye degilde kovaya nasil eklerim diye dusunuyordum. Cunku kovaya eklesem karismasi icin mayseyi karistirmak gerekcek oda tortunun karismasi demek. Herseyin cozumu 2. Bir fermentermis. Tskler.

  11. erman zenci diyor ki:

    Hocam öncelikle bu bilgilendirici videolar için teşekkürler. Benim merak ettiğim şişeri her içimden sonra güzelce çalkalayıp biriktiriyorsak fırçalama işlemine gerek var mı ? Benim aklımda önce pbw ile çalkalayıp sonra bulaşık makinasına atıp en son da starsanla tekrar bir sanitasyon işlemi yapmak var bu işlemler yeterli olmaz mı kalıntı yoksa fırçalamanın ne gibi bir gerekliliği var ?

  12. ali kartal diyor ki:

    Seneler önce bu işi yaptığım için bir bilgi parçacığı paylaşmak isterim. Dolumu yaptıktan ve kapağı şişenin ağzına yerleştirdikten sonra hemen aleti kullanıp kapatmayın. 10-15 dakika beklerseniz, kapağın pıt pıt diye oynadığını göreceksiniz. Birada kalan maya, koyduğunuz şekeri yiyerek gaz üretmeye başlamış demektir. Beş dakika kadar bu aktiviteye izin verip ondan sonra aletle kapağı tam kapatırsanız, şişe boşluğunda hava yerine karbondiyoksit gazı kalır, oksidasyon olmayacağından biranız daha uzun süre taze kalır. İkinci ipucu: Şişeleri bulaşık makinesinde dezenfekte edebilirsiniz, yüksek ısıda yıkandıktan sonra sıcak hava ile kurutulacakları için hem zahmetsiz hem etkili bir dezenfeksiyon sağlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.