Bu makale, kara üzüm rakısı hakkındaki bilgileri güncelleyecektir. kara üzüm rakısı ile ilgileniyorsanız, bu Siyah Üzüm Şarabı Yapımı ( İki aşamalı fermentasyon) makalesinde HometownInn kara üzüm rakısı’yi açıklığa kavuşturalım.

Siyah Üzüm Şarabı Yapımı ( İki aşamalı fermentasyon) en iyi kara üzüm rakısı ile ilgili genel bilgiler

Videoyu şimdi buradan izleyin

Bu Hometown Inn web sitesinde, kendiniz için daha yararlı verilere sahip olmak için kara üzüm rakısı dışında başka bilgiler ekleyebilirsiniz. Hometown Inn sayfasında, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içerik yayınlıyoruz, Sizin için en doğru değeri sağlama arzusuyla, Kullanıcıların internette haberleri en doğru şekilde yakalayabilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  Bugday Birası ilk kurulum ince detaylar Evde Bira | buğday biraları ile ilgili en doğru bilgiyi sentezleyin

kara üzüm rakısı ile ilgili bazı bilgiler

Fermantasyonda kullanılan şeker tercih edilir, normal şartlarda atılmaz. #üzüm şarabı #şarap yapımı #kırmızı şarap

kara üzüm rakısı hakkında bilgi ile ilgili resimler

Siyah Üzüm Şarabı Yapımı ( İki aşamalı fermentasyon)
Siyah Üzüm Şarabı Yapımı ( İki aşamalı fermentasyon)

Görüntülediğiniz Siyah Üzüm Şarabı Yapımı ( İki aşamalı fermentasyon) hakkındaki haberleri izlemenin yanı sıra, Ardından hometown-inn.com Güncelleme Güncelleyen Diğer Bilgileri hemen aşağıda bulabilirsiniz.

SEE ALSO  Magistratura.az- Məntiq- Kublar | efes nerenin birası hakkında en doğru bilgiyi sentezleyin

Daha fazlasını görün

kara üzüm rakısı ile ilgili anahtar kelimeler

#Siyah #Üzüm #Şarabı #Yapımı #İki #aşamalı #fermentasyon.

[vid_tags].

Siyah Üzüm Şarabı Yapımı ( İki aşamalı fermentasyon).

kara üzüm rakısı.

kara üzüm rakısı bilgisiyle hometown-inn.com ‘ın sağladığı bilgiyle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla yeni bilgi ve bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn kara üzüm rakısı hakkında bilgi izlediğiniz için samimi teşekkürler.

  1. M Tugtepe diyor ki:

    Mehmet Bey,
    Tarifleriniz ve emeğiniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde çok keyifli şarap yapıyor ve tüketiyorum.
    Daha önceki videolarımızla en kısa sürede demiştiniz ama,
    Küçük şişelere koyduğum ,%12 alkol oranlı bu şarapları ne kadar sürede tüketmeliyim. Açmadan ne kadar dayanır.
    Herşey için çok teşekkürler.

  2. Abdullah Kür diyor ki:

    Peki hocam 6. Gün sonunda kabuklarini posasini ayirip 2. Fermantasyona geçsek çok mu erken olur. Bir hafta sonra şehir disina cikacagim da zamanini ona gore ayarlamaya calisiyorum

  3. dilek Karasu diyor ki:

    Merhaba Mehmet bey bende kendi bahçemizin üzümleriyle doğal mayalama yöntemi ile şarap yaptım 7 günün ardından hiçbir sorun yaşamadan bugün cibre ayırma işlemini yapıp fermantasyon sürecine geçtim tedirgin olduğum konu üzerinde biraz beyaz biirikinti oluştu sebebi nedir?

  4. Hasan Gul diyor ki:

    Mehmet Bey, topladığım 4 kasa üzümü çuvala doldurup ezdim ve posasiyla büyük bir kovaya doldurdum, ölçüm 1080 geldi. 2 gün sonra 1005 gram şeker ekledim ve karıştırmaya devam ettim. Köpme çok fazlaydı, günde 3-4 kez karıştırdım.6. günde 990'ı görünce süzüp bidonlara aldım ve hava kilidini taktım. Bir hafta sonra 2. aktarmayı yaptım ve ağzına kadar doldurarak normal kapağıyla kapattım. Sanki biraz burukluk ve ekşimsi tat var gibi. Acaba saplarıyla ezdiğim için olabilirmi, süreç normalmi, şişelemeye ne zaman geçeyim? Şimdiden teşekkürler.

  5. Berkin Ozy diyor ki:

    2.5 hafta sonra hava kilidindeki su tersine doğru yani sarap tarafına doğru yoğunlaşmaya başladı. sanki içine hava çekmeye çalışıyor gibi. sorun varmidir. havalar soğudu bunun etkisi olabilirmi dersiniz.

  6. Selis diyor ki:

    merhabalar. ben dün akşam sizin mayalı yönteminize göre hazırlayıp yaptim hazir mantarlı hava kiti taktım ama sabah kalktigimda hava çıkışı başlamamıştı bu normal mi acaba.. seker eklesem mi .. köpükle kontrol ettim hava kaçağı görünmüyordu. simdiden tsk ederim cevabiniz için

  7. Ayşe YURT diyor ki:

    Yıkamadan ezilmiş 10 lt şıraya 4 lt kadar yıkayıp kabuğuyla birlikte karıştırdım. Elimde maya yok hemen sipariş verdim ama bir iki güne ancak gelir bi sorun olurmu hocam nasıl ilerlemeliyim?

  8. Taner özgün diyor ki:

    Hocam merhabalar. Söylediğiniz şekilde üzüm sarabi kurulumu yaptım.Ancak 5 lt lik şişeye fazla üzüm koymuşum.Kabarma söz konusu.Patlama olur mu.Baska fermentere almayı düşünüyorum.Sizce aktarım sırasında problem olur mu.Tesekkurler Hocam.

  9. Abdüsselam Bozdoğan diyor ki:

    Hocam merhaba, ben fermantasyon için maya atıp kapağı kapattım. Ancak içindeki şıra ve kabuklar kabararak hava kilidi hortumuna yaklaşıyor. Fermantasyonun 1. Günündeyim kapağı açıp biraz boşaltsam şaraba zararı olur mu?

  10. Cengizhan diyor ki:

    Abi merhaba. Ben bi şey soracağım abi hem şarap mayası hem de maya besini atıp şeker de ilave ediyor muyuz yoksa sadece maya besini kafi mi ayrıca maya besini ne kadar atılmalıdır litre başına.

  11. Emre Kayacık diyor ki:

    Abi hidrometre ile ölçerek değeri 1100e tamamlayacak şekilde ilk fermantasyona başladım. Bir haftalık fermantasyon sonunda sonuç ne çıkarsa çıksın ikinci fermantasyonda şeker eklemeye gerek var mı ?

  12. Barıs Serbest diyor ki:

    Merhaba hocam 10 kilo uzum yıkadım patlattım ve 700 gr seker koyup bidonda ağzında tülbent koyarak beklentim 6 gun sabah ve aksam karistirdim 6 .gün sonunda süzdüm icine iki cay kasığı d.otker maya koydum hava kilidini taktim ve 2 gun kabarcik cikti ve su an cikmiyor ama bidonun icinde kaynama devam ediyor benim kafam hava çıkmadığı icin karıştı acaba bi sıkıntı var mı saygılar

  13. Dilek kılıçdemir diyor ki:

    Merhaba ben 10 gün kadar önce şişeledi m şarapları. Bugun birinin tadına baktım. Acımsıı bir tad ve tuaf bir kokusu var. Tam yumurta diyemem ama anımsatıyor. Rengi kırmızı. Sizce 2,3 ay dinlenme sonucu kokusu ve tadı düzelirim. Yoksa şaraplarımm bozulmusmudur

  14. Keza Hakeza diyor ki:

    Hocam merhaba sizin kanali kesfetmeden şarap yapmaya baslamistim sorum biraz uzun olacak kusura bakmayin. İlk once 12 kg civari uzum alip uzumleri patlattim (eski yontemle yapiyorum maya eklemiyorum) daha sonra bidonda fermente olmasi icin beklettim fakat ben koyar koymaz hava kilidi taktim sarapta bir sıkıntı olur mu? Bir de siselemeye gecmeden once siseyi oksijenli suyla dezenfekte etsem olur mu? Bir diger sorum da daha sonra bir daha 12 kg uzum alip yine yukarida anlattigin sekilde fermentasyona basladim 1 hafta sonra da cibreyi suzdum fakat 5 kglik bidonlardan birinde kabarcik cikiyorken digerinden cikmiyor sizdirmazlikta sorun yok sizce sebebi ne olabilir ? Teaekkur ederim

  15. Hsn Atr diyor ki:

    Vahşi maya ile yaptım, şekersiz.
    Bir haftada köpürme ve hava çıkışı bitti.
    Yeterlimi bu süre.
    Yakından gözle bakıyorum hala içerde hareket var ama.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.