Bu makale green house bakirköy netleştirecek. green house bakirköy ile ilgileniyorsanız, bu ПРОГУЛКА ПО СТАМБУЛУ – BAKIRKÖY makalesinde HometownInn ile green house bakirköy’yi analiz edelim.

Yakın zamanda güncellenen ПРОГУЛКА ПО СТАМБУЛУ – BAKIRKÖY içindeki green house bakirköy ile ilgili içeriğe genel bakış

Videoyu buradan görüntüleyin

Bu Hometown Inn web sitesiyle, sizin için daha değerli verilere sahip olmak için green house bakirköy dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn web sitesinde, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Sizin için en doğru bilgiyi sağlama arzusuyla, Kullanıcıların internetteki bilgiyi en doğru şekilde güncelleyebilmelerine yardımcı olun.

SEE ALSO  DERENİN ALTI CAFE & RESTAURANT | çamlık restaurant bursa ile ilgili en ayrıntılı bilgiyi özetleyin

Konuyla ilgili paylaşım green house bakirköy

ПРОГУЛКА ПО СТАМБУЛУ – РАЙОН БАКЫРКЕЙ Всем привет! Alista. В сегодняшнем video я беру вас на пешую progулку по району Стамбула, который называется Бакыркей. Я покажу вам дорогу, популярные рестораны и кафе, а так же бутики и магазинчики, находящиеся в айтом! В заключении я покажу вам известную Атакей Марина, кафе, которые там есть ve даже яхты! Надеюсь, мое vidео будет интересно для тех, кто интересуется Турцией и жизнью в ней! Сотрите до конца н н забые пересыать µ в в л л л л л л л л л в в в в в в в в в в в в в в в в в, и ч ы л л lu р ч н в р qu В следующих видео вас ждет еще очень много полезной ve интересной информации! Если вы захотите поддержать мои путешествия, буду безмерно благодарна: кошелек Юmoney: 4100 1178 2791 8356 Так же подписывайтесь на мой Яндекс Дзен: Yandex Zen: zen.yandex.ru/id/609d95fa0037b66f45c668d2 #Alista_Channel #AlistaChannel #Турция #прогулкапоСтамбулу #житьвтурции #жизньвтурции #прогулка #турция2021 #Istanbulturu #русскиевтурции #travel #walkingtour #эмиграциявтурцию #Стамбул2021 .

SEE ALSO  TAM İSTEDİĞİNİZ VLOG! SADECE ÜÇÜMÜZ😍 | kızkıza tatil, cunda adası, bizimle 3 gün | En eksiksiz altınoluk restaurant urla ile ilgili tüm bilgiler

green house bakirköy içeriği ile ilgili bazı resimler

ПРОГУЛКА ПО СТАМБУЛУ - BAKIRKÖY
ПРОГУЛКА ПО СТАМБУЛУ – BAKIRKÖY

Görüntülediğiniz ПРОГУЛКА ПО СТАМБУЛУ – BAKIRKÖY hakkında bilgi izlemenin yanı sıra, Ardından, Hometown Inn her gün gönderilen daha fazla konu arayabilirsiniz.

SEE ALSO  İtalyanlar Bile Tutmaz Dedi | Lüks Restoran Yemeğini Halka İndirdi | Yeni güncellenen bursa lüks restoranlar ile ilgili içeriği kapsar

Daha fazla haberi burada görün

green house bakirköy ile ilgili anahtar kelimeler

#ПРОГУЛКА #ПО #СТАМБУЛУ #BAKIRKÖY.

Bakırköy,walk in Istanbul,Istanbul tour,Bakırköy İstanbul,Istanbul sightseeing,bakırköy meydan,ataköy marina,istanbul travel,istanbul turkey,istanbul guide,прогулка по стамбулу 2022,стамбул 2022,обзор стамбула,bakırköy yürüyüş,shopping Istanbul,шопинг в Стамбуле,покупки Стамбул,рестораны Стамбула,стамбул центр города,стамбул достопримечательности,что посмотреть в стамбуле,интересные места стамбула,alista channel,alista_channel,турки,стамбул сегодня.

ПРОГУЛКА ПО СТАМБУЛУ – BAKIRKÖY.

green house bakirköy.

green house bakirköy içeriğiyle hometown-inn.com ‘ın size verdiği içerikle, sizin için yararlı olacağını umarak daha fazla bilgi ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. Hometown Inn ‘nin green house bakirköy içeriğini görüntülediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

  1. kudret goven diyor ki:

    Evet Ermeni kilisesi orası ve eski ahşap bina da tarihi eser statüsünde olduğu için bişey yapılamıyor. Bir dahaki sefere Bakırköy ara sokaklara girerseniz çok şık ve keyifli tipik güney italya tarzı kafeler bulabilirsiniz. Nerden mi biliyorum ! Çünkü ben orada yaşıyorum ve hala ayaklarınızda güç var ise seve seve size göremediğiniz kısımlarında eşlik edebilirim.

  2. Евгения Авито diyor ki:

    Алина, мне понравился дом деревянный. Как в Стамбуле относятся к таким объектам архитектуры? Деревянных домов достаточно мало?

  3. Надежда Русалеева diyor ki:

    Наконец-то мы дождались видов настоящего,не туристического Стамбула,где живут обычные люди,а туристы заглядывают редко.Хотя в каждом районе Стамбула есть и своя пешеходно-торговая улица,и свои огромные торговые центры.Но не каждый район расположен так близко к морю!Шикарное видео!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.