Bu makalenin içeriği karapınar nerede hakkında açıklama sağlayacaktır. karapınar nerede arıyorsanız, bu 2010-KARAPINAR NEREYE GİDİYOR? makalesinde karapınar nerede hakkında bilgi edinelim.

2010-KARAPINAR NEREYE GİDİYOR? içindeki karapınar nerede ile ilgili bilgileri en doğru şekilde özetleyin

Aşağıdaki videoyu hemen izleyin

Bu HometownInn web sitesiyle, kendiniz için daha değerli veri için karapınar nerede dışındaki diğer bilgileri güncelleyebilirsiniz. Hometown Inn sayfasında, sizin için her gün sürekli yeni ve doğru içeriği güncelliyoruz, Size en iyi değeri getirmeyi umuyoruz, İnternetteki haberi en doğru şekilde kavrayabilmenize yardımcı olun.

karapınar nerede ile ilgili bazı bilgiler

Başta protokol üyesi yöneticiler olmak üzere Karapınar ilçe yönetiminin ileri gelenleri, sivil toplum kuruluşları ve resmi kurum yöneticileri aynı masa etrafında “Karapınar Nereye Gidiyor?” sorusuna yanıt aradılar. Er Medya Ajans’ın bünyesinde faaliyet gösteren Bizim Memleket Gazetesi’nin 6. Yıldönümü münasebetiyle düzenlediği “Karapınar Nereye Gidiyor?” Karyem A.Ş. konferans salonunda gerçekleştirildi. Kaymakam Osman Beyazyıldız, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ve Er Medya Ajans Genel Koordinatörü Hikmet Peker’den oluşan Panel Konseyi, tüm katılımcılardan aynı konu başlığı altında temsil ettikleri kurumun görüş ve düşüncelerini aktarmalarını istedi. “Bugün itibariyle ilçemizi nasıl değerlendiriyorsunuz? Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023’te Karapınar için değerlendirmeniz nedir? Hikmet Peker’in panele hoş geldiniz konuşması ve Kaymakam Beyazyıldız’ın açılış konuşmasının ardından panelistlerin sunumlarına geçildi. Panelin ilk bölümünde; -Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozaklı “İlçede Tarım”, -Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen “Sanayi İlçede”, -Borsa Başkanı Nazım Sezer “İlçede Ticaret”, -Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet Özlü “Karapınar”, -Merkezi Sulama Koop. Başkan İsmet Çorakçı “Karapınar’da Sulu Tarım”, -Motorlu Nakliyeciler ve Nakliyeciler Koop. Başkan Ahmet Alimoğlu, “Karapınar’da Ulaşım” konulu sunumlarını tamamladıktan sonra verilen molada kokteyl tipi ikram hizmeti verildi. Panelin ikinci bölümünde ise; -Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini “Karapınar’da Eğitim” -Sağlık Grubu Başkanı Doktor Ahmet Taşdemir “Karapınar’da Sağlık” -İlçe Müftüsü Hüseyin Gün “İlçede Manevi ve Dini Hayat” -İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Yaldız “Karapınar’ın Emniyet ve Asayiş Durumu” İlçe” -Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Uğurlu “İlçede Siyaset” -Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, “Tüm yönleriyle Karapınar” konusunda kapsamlı ve doyurucu bilgiler verdi. Bizim Memleket Gazetesi sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hikmet Peker, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Panel Davetimize katılan ve alanları ile ilgili değerli bilgileri tüm paydaşlarımızla paylaşan değerli konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum. biz. Zamanla ilçe halkının ve yöneticilerin beğenisine sunacağız” dedi. Panelin kapanış konuşmasını yapan Kaymakam Osman Beyazyıldız, “Er Medya ailesini temsilen Gazeteci Hikmet Peker’e ilçemiz adına böyle bir panelin düzenlenmesinde hassasiyet gösterdiği için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle gazetenizin 6. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bölge basınına daha nice başarılı hizmetlerde bulunmanızı diliyorum. “Karapınar Nereye Gidiyor?” Panel isimli panel, günün anısına katılan panelistlere ve gazetenin reklam sponsorlarına kristal plaket takdimiyle sona erdi. TARİH: 10.12.2010

SEE ALSO  Sivas'da Yer Altına İnen Gizemli Tünel | suşehri nereye bağlı hakkında en ayrıntılı bilgileri sentezleyin

Görüntüler karapınar nerede içeriği ile ilgilidir

2010-KARAPINAR NEREYE GİDİYOR?

Görüntülediğiniz 2010-KARAPINAR NEREYE GİDİYOR? hakkında bilgi bulmanın yanı sıra, Ardından, hometown-inn.com ‘nin her gün yayınladığı daha fazla içerik arayabilirsiniz.

SEE ALSO  ERZURUM'DA KAMP BAŞKADIR ! | En doğru erzurum kamp alanları hakkında genel bilgi

Yeni bilgi için burayı tıklayın

karapınar nerede ile ilgili birkaç anahtar kelime

#2010KARAPINAR #NEREYE #GİDİYOR.

SEE ALSO  Milyarder Filmindeki Ev Kimin Çıktı ? | Şener Şen | Mesudiye | Sapanca | Yeşilçam | Piyango | mesudiye nerede ile ilgili genel bilgiler en doğru
[vid_tags].

2010-KARAPINAR NEREYE GİDİYOR?.

karapınar nerede.

karapınar nerede hakkındaki bilgilerle hometown-inn.com size daha fazla bilgiye ve yeni bilgiye sahip olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.. hometown-inn.com ‘nin karapınar nerede içeriğini görüntülediğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.